BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaady spune:
Ella lasa fata draga ca ai alte calitati
Catalina vreau si putin "miserupism" aaaaa si poate niste banuti ( cred ca incep sa joc la loto)
catalina2307 spune:
Un curs de miserupise poate se rezolva....asta cu banii e mai nasoala....poate se gandeste cineva si la un fiv in rate .
ella28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 ella - esti usor daramata??? Catalina |
Usor?????
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
nutzyca spune:
buna,as vrea sa va spun asa,pana ieri am avut o greata continua,ieri nimic,azi cand m-am spalat pe dinti am vomt,e normal?azi am greata maine nu?si inca ceva...m-a luat o durere groaznica de masea,nu am dormit toata noaptea spre dimineata am atipit si m-am trezit cu durere de ureche,sa fie curent sau chiar o sa ma termine maseaua asta?ce sa fac sa ma lase?am fost la dentist joi si i am spus ca m cam doare o masea si a spus ca nu poate face nimic acum
ingeras26a spune:
Ella, incurajari de la mine cat cuprinde! daca ai nevoie de consiliere pe ingredientele retetei, iti stau la dispozitie o sa fie bine! ai incredere!
Nutzyca, nu stiu ce sa-ti spun de greturi, n-am avut niciodata cat despre masae, megi la un dentist, iti face anestezie de gravida si o rezolva, daca este cazul.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
ingeras26a spune:
Io m-am gandit sa le propun celor de la Biogenesis sa platesc in rate, dar pana la urma am renuntat, ca m-am gandit:
- daca nu reusesc, Doamne fereste, e cam nasol sa stii ca mai ai de platit...
- daca reusesc, Doamne ajuta, ce-o sa-i spun copilului, ca e facut si-n eprubeta si platita procedura in rate? asa macar o sa stie ca a fost achitat in avans
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
Rock68 spune:
Doamnelor
Fie ca primavara asta sa fie un nou inceput pentru voi!
Sa fiti sanatoase, senine si sa aveti numai ganduri bune!
ingeras26a spune:
Rock, multumim, la fel si tie!
O primavara minunata!!! si plina de impliniri!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina