BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 12
ingeras26a spune:
Tokyo, cat avea bb la masuratori? CRL? si cate batai?
Honeys, eu iau asa:
- magne b6 4/zi
- femibion 1 1/zi
- prednison 2/zi
- ac fol 2mg/zi - tutu a zis sa iau 5mg, asa ca maresc de azi, eu nu m-am prins ca exista si de 1mg si de 5 mg
- arefam 200 4/zi
- pregnyl 1 inj 5000ui/4 zile
- clexane 0.4 1 inj/zi
- climen 3 pastile/zi
Trebuia sa iau si aspenter 1/zi, dar D mi-a spus sa-l intrerup cat sangerez. Mi-e oarecum teama sa-l reiau, T zice sa iau, D zice sa nu iau. Ce sa fac?
Sper ca nu am uitat nimic, oricum, iau o caruta de medicamente.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
tokyo spune:
ingeras, nu am eco la mine, dar cred ca 9mm si 118batai (vad deseara exact). ce inseamna CRL?
nici eu nu mai iau aspenter de vreo 2 sapt - l-am ascultat pe dr. D. si uite, bb e bine.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tokyo ingeras, nu am eco la mine, dar cred ca 9mm si 118batai (vad deseara exact). ce inseamna CRL? nici eu nu mai iau aspenter de vreo 2 sapt - l-am ascultat pe dr. D. si uite, bb e bine. |
noi aveam 8mm luni, deci tot pe acolo.
CRL = crown to rump length
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
filipac1979 spune:
Salutare,
Felicitari pentru masuratori. ma bucur nutyca ca in sfarsit l-ai vazut si tu pe bebe.
ingeras dar stiu ca iei ceva pastile.
tokyo deci ai mai bagat si tu o eco.
eu sunt aici, va citesc in fiecare zi.
cat despre masuratori dupa cum v-am spus asta la care am fost eu a fost f rapida, a zis ca e acolo, ca se vede si ca are 5 sapt si 3 zile, asta joia trecuta. nu inteleg daca eu si tokyo am avut punctiile in acelasi timp si et, de ce ea vineri avea 5 sapt si 6 zile?
in sfarsit m-am gandit eu f bine si nu sunt multumita de tipa asta la care am fost. asa ca dupa numeroase studii mi-am facut o programare pe sapt viitoare la iasi, la arcadia, la un medic de acolo de la ei. din cate am vazut pe forumuri toata lumea e f multumita de spitalul asta, e f noua, e altceva. si as incerca macar sa pot face comparatie. asa ca astept cu mare nerabdare intalnirea de sapt viitoare, sa aud si eu inimioara si sa obtin mai multe lamuriri.
cu simptomele is asa si asa. nu mi-e greata, dar ma fac ca un balon dupa ce mananc, azi cam ametesc si parca am niste arsuri la stomac.cand vad mancare parca is disperata, nu mai pot gandi, dar asta sigur e de la vitamine. ma enerveaza ca simt toate mirosurile eu care nu aveam un simt al mirosului f bine dezvoltat.
complexul meu de vitamine din care iau 3 pastile pe zi contine asa:
Betacaroten 2,5 mg
Vitamina E 7,5 UI
Vitamina C 60 mg
Vitamina B1 0,8 mg
Vitamina B2 1 mg
Vitamina B3 9 mg
Vitamina B6 1 mg
Acid pantotenic 4 mg
Vitamina B12 1 mcg
Biotina 60 mcg
Acid folic 200 mcg
Acid para amino benzoic 1 mg
Colina 10 mg
Inozitol 10 mg
Calciu 325 mg
Magneziu 112,5 mg
Potasiu 5 mg
Zinc 8 mg
Mangan 8 mg
Fier 4 mg
Cupru 1 mg
Iod 75 mcg
Crom 75 mcg
In rest ca si fetele iau aspenter, climen, prednison si utrogestan. cel mai tare ma bucur ca pot manca cu sare, am observat ca nu e nici o problema.
Vreau sa treaca odata saptamanile astea, sa ajungem si noi la 12 sapt, mi se pare ca suntem asa mici.
la mine in moldova ninge ca in povesti, catelul meu sare prin zapada ca un iepuras si apoi isi scoate botul plin de zapada.
cum stati cu apa?reusiti sa beti 2l?ca eu depun eforturi pt ca inainte beam f putina apa.
hai ca m-am intins cat pt o zi de post,
va pup dulce dulce!
tokyo spune:
filipac!
da, am mai facut un eco, la unul mai performant.
eu cred ca se stabileste varsta in functie de cat masoara embrionul (poate bb al meu seamana cu tati, care are 1.90)