BIOGENESIS FETILITY CENTER(26)
Raspunsuri - Pagina 10
ingeras26a spune:
Petricia, Arianna
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
Gabi_B spune:
Ingeras, eu stau de 5 luni in pat...asa ca stiu ce inseamna! curaj, ca e pt un scop nobil!!!iti tin pumnii sa reusesti sa treci de saptamanile astea grele, pt ca daca ai atins pragul saptamanii a 12a, sansele sa ajungi la termen sint peste 90%!
nici mie nu mi s-au dat prea multe sanse cu sarcina asta, si iata-ma. asa ca, fruntea sus si rabdare multa.
Gabi+33
placenta previa centrala
ingeras26a spune:
Arianna, acum astept sa ajunga sotzul meu sa ma ia.
Gabi B, iti multumesc din suflet pt incurajari! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Eu intru sapt asta in 7 sapt (joi), deci mai stau acum, sapt 7 si 8. Dupa aceea sper sa pot reveni la activitatea normala, ajustata cu lipsa efort, neluat copil in brate etc.
Te admir ca ai stat atat de mult... este clar ca daca indicatia medicilor va fi sa stau in pat 9 luni, atat voi sta.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
Ajuns acasa ieri, facut dus, spalat la cap, oau, ce bine a fost, ma simt si eu om.
Honeys, ai incredere, daca bb de zapada le este "scris" sa stea cu mami si cu tati, atunci ei vor sta. Eu ma rog in fiecare zi ca bebelusul din burtica sa fie puternic, este foarte bine ca a crescut, inimioara bate frumos, se vede si se aude, Tutu a insistat destul de mult si cand mi-a facut eco la spital, a fost extrem de dragutz.
M-am uitat pe net si 8mm bb este f bine, in grafic pt sapt 6-7, deci daca va continua sa se dezvolte la fel, va fi cu siguranta bine. Incerc sa fiu pozitiva :) daca Dumnezeu vrea sa-l lase cu noi, il va lasa. Eu fac tot ce-mi sta in utere sa-l ajut.
Cateodata stau si ma gandesc, am un copil sanatos, minunat, frumos, destept (ca doar e al nostru) si totusi ma chinui sa mai fac unul...
Iti doresc mult inca unul si voi face totul pt ca Maya sa aiba un fratior sau o surioara. Simt ca este baietel, desi daca stau sa ma gandesc cat este de luptator, tind sa cred ca e fetitza nu conteaza, oricum, sanatos sa fie.
Sotzul meu ma ajuta extraordinar de mult cu toate, este impecabil...desi cateodata cred ca il cam obosesc, dar asta e:) ii spun ca eu ii mai fac un copil, el tb sa faca restul treburilor:) si sa aiba grija de Maya si de mine acum. Am asa sentimente de vinovatie cateodata ca nu pot sa fac nimic, ca nu ma pot duce la serviciu etc, dar imi trec repede cand ma gandesc ca sunt numai cateva sapt sau luni din viata si sunt pt ceva minunat!
Daca mai ai nevoie de incurajari, sunt aici. Se poate, crede-ma.
Filipac, Tokyo, da'stiu ca aveti rabdare, fetelor, inca 2 sapt! bravo voua!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
honeys spune:
Ingeras
Ai dreptate, mare dreptate. Dar mi s-a parut atat de nedrept sa ma chinui 4 ani sa raman, sa fac FIv si sa pierd sarcina cand nici n-am apucat s-o vad bine. Eu sunt optimista de felul meu, dar asta m-a culcat la pamant.
Acum mi-am mai revenit, incerc sa nu ma gandesc..
Am fost la eco, endometru 7,6, ma mai duc joi.
Ai grija de voi 2 ingeras!
Va pup pe toate
ingeras26a spune:
Honeys, eu am pierdut 5, nu una...fara sa vad inimioara. Si este dureros, cumplit, te gandesti ca mai bine nu ramaneai...Iar acum, cd am vazut inimioara, am inceput sa sangerez...dar se poate sa fie bine, va fi bine si asa tb sa gandim.
Cazi, te ridici si o iei de la capat, pana iti indeplinesti visul. Vezi Catalina si alte fete.
Stii, ce e al nostru e pus de-o parte!
Endo e f bun, pe 1 martie tb sa-ti faci FET?
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
honeys spune:
Ma mai duc joi la eco si vedem atunci. S-ar putea sa fie mai devreme.
Multumesc, scumpa mea.
ingeras26a spune:
Honeys
fetelor care stiti (stiu ca a mai fost intrebarea asta, dar nnu gasesc), cand se opreste trat cu climen si prednison? Arianna? :)
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina