mutari de subiecte

mutari de subiecte | Autor: mcoca

Link direct la acest mesaj

Mie nu mi se pare ok sa fie mutat topicul. Cred ca la "Paintii intreaba" era locul lui. Sau acolo se poate discuta numai de pipi, kk?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mcoca stiu ca acola ar fi fost vazut mai bine, dar na ca sa-i faci sa ne punem cu moderatori sau administratori forumului? Uite ca au trecut cateva ore si nu prea a mai fost citit subiectul, poate ca nu-i chiar asa interesant, cu toate ca mie mi-ar fi fost de folos raspunsurile voastre sa vad si eu cam cum gandesc unii parinti ...dar ma rog...incerc sa fiu draguta si sa nu-mi pun lumea de pe aici in cap...
Acolo se pare ca au prioritate doar parintii cu copilasi mici, si numai de kk si mancare se poate discuta...

Marius multumesc de raspuns.

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 33+ o printesuca mai mica

AMR: 7 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Si mie imi pare rau ca nu se discuta mai mult pe un subiect destul de delicat. Mie mi-a luat "3 ore" sa-l gasesc dupa ce a fost mutat.

Nu cred ca locul lui este aici, cum nici intrebarile despre bb nu sunt la Scutece. Dar se pare ca nici macar moderatorii nu intra pe la sectiunea asta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Foarte nasol cu mutarea subiectului,nici eu nu l-am gasit asa ca am aplicat pe "mesajele mele",hmm.

Calculatorul se suspenda in functie de gravitatea faptei o saptamana ,o luna sau mai mult.
Radu a avut cheile de la masina si telefoanele confiscate cam o luna de zile,cu el deja suntem in liga mare.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Marius da-mi voie sa te contrazic.
Daca este sectiunea potrivita, atunci te rog muta toate subiectele despre colici la 365 de zile din viata bebelusui tau, toate intrebarile despre vai ii curge nasul la Doctorul intreba etc.
Eu am copil mic, nu intru aici. DAr subiectul in sine ma intereseaza. Daca nu "il prindeam" la Parintii intreaba" habar nu aveam de el.

Cred ca cel mai onorabil ar fi sa recunosti ca te-ai pripit (si nu ar fi prima data) si sa muti subiectul acolo unde ii e locul.

Vicky si Printzesone

Hai sa nu ne aprindem, Ok?
1. Nu eu am mutat acest topic aici
2. Indiferent cine a facut-o a procedat corect.
3. Exista intradevar aceasta dezvoltarea prea mare pe sectiuni si ajung sa fie subiectele amestecate, in general sunt mutate dar nu intotdeauna problema fiind tocmai deschiderea lor improprie ca si subiect in raport cu sectiunea unde au fost deschise.
4. Nu presupune ca cineva sa fuga repede acum sa mute en gross subiecte eronat alocate de catre cel care le-a initiat.
5. As prefera sa nu mai facem comentarii la adresa persoanelor pentru ca scrie ceva in regulament destul de explicit in acest sens.

End off topic.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

As vrea sa stiu, cum de numai anumite subiecte sunt rapid mutate?
Si nu ma aprind deloc, nu e subiectul meu, e doar o chestie de principiu.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buna mcoca, mutarile de subiecte sunt facute de admini sau moderatori in fuctie de viziunea pe care o au ei despre organizarea acestui forum.
Exista multe sectiuni dedicate pe acest forum si facem tot posibilul sa tinem acest forum imens organizat, pentru a ne ajuta cititorii sa gaseasca ce cauta in sectiunea potrivita.
Sper ca am raspuns intrebarilor tale si ale lui Piky si va multumim anticipat pentru intelegere.

un weekend frumos

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput