Colectia de toamna-iarna 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
madau spune:
Noi va dorim o primavara minunata, plina de bucurii si mai ales sanatate, ca vad ca-i nevoie!!!!!
Despre noi, nici o noutate, asteptam analizele, si apoi echografia la care am gasit programare tocmai pe 1 aprilie
Pupici la toata lumea!
Feli LMA, sa fii sanatoasa si fericita!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
meems spune:
Feli, La Multi Ani cat mai fericiti alaturi de familia ta draga! Si multa sanatate.
Biancamo, sa-ti traiasca sotul!
Lavi, felicitari pentru Silviuta ambitioasa si isteata!
Noki, sanatate multa, multa!
Anda, si voua sanatate cu caru’! Cum va mai simtiti?
Roxi, Crissy - dar voi, cum sunteti?
si sanatate!
meems spune:
Cristinamh, multumim de martisor! Ce fain povestesti tu acolo despre mers la gradi cu martisoarele in cosulet...
O primavara cat mai senina si linistita pentru toata lumea!
felicia74 spune:
Multumesc tuturor pentru frumoasele urari
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pesimistul este un optimist bine informat.
meems spune:
Am tinut si noi traditia romaneasca si am sarbatorit 1 Martie cu martisoare.
Am mai trimis si in contul comun un album cu poze recente.
lavi02 spune:
Bianca_mo sa-ti traiasca sotul!!!
Meems multumim pt poze! Ce frumos ca ati sarbatorit martisorul!
Alinus ce mai faceti? Ce mai fac mandrele tale?
Madau tot balonata este?
Sanatate multa!
CristinaMH bravo pentru martisoare!
Corap ciudata treaba cu colecistul Anaisei, de fapt nici nu ma mir, are cu cine sa semene la capitolul colecist cu probleme.
Sanatate multa, sa nu fie probleme!
Noki_Lara spune:
Guten morgen! Io tot racita-cobza, dar macar am dormit ceva noaptea asta.
Meems, faine pozele cu fetele martisorite! Mi-era dor de voi!
Maria, am vizionat ieri pozele de la carnaval. Tare faina atmosfera de la gradi si copiii mortali! Anuka SIGUR se va adapta bine. Mi se pare infipta-tare.
Bianca, la ulti ani cu sanatate si noroc sotului!
Corapino, of, nasoala treaba cu Anutzachele.
CristinaMH, ma gandeam io ca la voi se lasa cu o tone de martisoare.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
soanso spune:
O primavara frumoasa va urez din suflet, cu multa sanatate,bucurii si multe excursii.
Felicia, La multi ani , sa ti se implineasca toate visele si dorintele, sanatate cu carul.
Bianca, sa-ti traiasca sotiorul, frumoasa zi de aniversare are.
Analizele Soranei (d.p.d.v. al unui cardiolog de adulti ) sunt ok, nu are nici o anomalie, inimioara functioneaza normal, toate masuratorile sunt in parametri.
ne pregatim de botezat un baietel, abia astept pt ca este prima data cand botezam si am mari emotii.
maria_alexia spune:
Meems, frumoase poze . Mi se pare mie, sau tu esti inca si mai silueta?
Anda, cum mai sunteti cu antibioticul?
Soanso, petrecere frumoasa la botez!
CristinaH, frumoase martisoare. Trebuie sa invat si eu sa fac - anul asta Cristi are 17 fete in clasa . N-am luat martisoare pentru toate - l-am dus mai repede si i-am spus sa imparta la cine e in clasa . Pentru restul fetitelor m-am bazat si pe ceilalti 6 cavaleri .
Chiar, Corapina , ce-ai mai bricolat ?
Noki, multumim, am purces la descarcat . Dez-virusare rapida!
Daaa, Anuca a fost ff patrunsa de importanta momentului prezentarii la gradinita (cu ocazia carnavalului lui Cristi). Si-a luat rolul in serios (o instruise Cristi ce si cum, caci daca nu va fi pusa la coltz etc ), n-a venit la mine deloc, a stat cu copiii, a participat... Plus ce patim tot mereu: fetele mari o fac papusa lor si n-o mai lasa din brate. Pe criteriul asta era sa castige jocul scaunelelor muzicale .
Voiam sa incepem gradinita din martie, dar o mai tin putin acasa, prea colcaie virusii...
cristinamh spune:
multumim pentru laude
noki, nu au fost chiar o tona, doar vreo 100... din care vreo 30 quilling, ca nu m-au tinut nervii mai mult.
iris a fost in al noualea cer cu cosuletul, a zis ca doar ea a avut martisoare petnru toata clasa, si baietii au fost fericiti ca le-a dat si lor.
sa nu uit, andrei s+a pus pe plans seara, cand isi inspecta iris recolta de martisoare (gradi+clubul de dans) ca de ce baietii nu primesc... ca si el vrea...
a fost foarte distractiv, acum ne-am apucat de pictat rame foro pentru bunici, de 8 martie, chiar daca le vor primi cu maaare intarziere.
bianca, cu intarziere, sa+ti traiasca sotul!
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu