Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Va urez tuturor membrilor mari si mici ai colectiei noastre dragi O PRIMAVARA SENINA, PLINA DE BUCURII, VESELIE, SOARE CAT CURPINDE SI CALDURA SUFLETEASCA!

Eu sunt varza, nu am dormit deloc azi-noapte, mi s-a externalizat raceala-viroza si imi curge nasul ca la robinet. Urasc boala, dar macar ma bucur ca nu e nimic mai grav.

Care mai e starea bolnaviorilor colectiei?

Maria, la voi a fost deja carnavalul? La noi nu stiu ce s-a intamplat ca anul asta l-au organizat foarte tarziu. E joia asta. Fiecare se imbraca mono-color si reprezinta cate un fruct.

Am uitat sa ma laud totusi si cu o veste mareata pentru mine: am luat bursa! Yuuuhuuu!pe primul trimestru am fost prima sub linie, dar semestrul asta mi-am luat revansa.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli La multi ani!!!! Multa sanatate iti doresc si o stare de bine pe toate planurile!!!

O primavara frumoasa tuturor!

Noki, sanatate, ai grija de tine!
Felicitari pt bursa!!

Silvia a luat 26 de puncte la Arhimede, e bine, al 3-lea punctaj din clasa, e incantata, ceea ce e bine ca e incurajata sa mai lucreze.

Mergi la inceput

Feeeeeli, ce habauca sunt... La muuulti ani, sa fii fericita, iubita, alintata si sa ai parte numai de bucurii din partea celor dragi! Draga domnule Brado (cam absent in ultima vreme), sa va traiasca nevastuica mult iubita!

Lavi, bravos, Silvia! Fetita desteapta, ca deh, are cu cine semana!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Feli!!! Sanatate, numai bucurii si cat mai mult soare in viata ta!

Sa aveti o primavara frumoasa !

PS. Cu bulgarii mei: am vb la agentie, DP e intr-adevar MD+Cina. Inca ne mai cujetam .
De-atata dat pe net si citit/auzit review-uri, mi-a si pierit cheful. Dar de mers tot mergem, macar sa nu zicem ca n-am fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI FELI! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi
Cand mergeti la Duni? Si noi tot acolo cred ca vom merge. Ce hotel ati ales anul asta?

Noki, sanatate multa si bafta in rezolvarea problemelor de pe lista pentru a solutinoa si problema concediului pe anul asta! Sanatate multa mamei tale! Felicitari pentru bursa!

Lavi, felicitari pentru rezultatul Silviei!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Feli, la multi ani!!!

Eu sunt intr-un continuu razboi cu timpul si am senzatia ca ies batuta mar dupa fiecare batalie. Bine ca suntem sanatosi (pana la urma am aflat o alta posibila cauza a constipatiei anei, un colecist atipic - nu afectat de ceva, doar de o forma si o marime iesite din standard - care blocheaza niste substante care ar trebui sa ajunga in stomac & intestin . oricum, cu portocale, bifidusi si supliment de fibre o mai scoatem la liman).

MULTA SANATATE TUTUROR
o sa ajung eu sa-mi termin mormanul de "de facut" intr-o zi.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la multi ani, de martisor!

primiti si de la noi un martisor virtual, daca aveti si boxe, caci are un atasament muzical

noi aproape am terminat cu o runda de muci, merge la gradi de ieri, m-a capiat o saptamana acasa. nici bolnava, dar nici de dus la gradi, si perfect in forma pentru cateva fire albe... asta in rezumat.

casa arata ca dupa razboi in fiecare zi, caci am tot decupat, lipit, facut martisoare, decoratiuni, acum am zis ca ma potolesc un pic, ca nu mai pot. cele mai faine martisoare le-a luat tati la servici... astept diseara reactia.
pentru la scoala andrei si-a facut singur, dupa modelul acesta, si a venit incantat, caci fetele au declarat martisorul lui ca fiind cel mai frumos. cred si eu, cu ditai ochii mobili acolo, ca le-a dat pe spate. era cam dezamagit ca nu l.au si pupat, doar au multumit...
iris nu stiu ce-a facut, ea s-a dus cu cosuletul, dar am inteles de la doamna ca a stabilit un moment la pranz pentru impartirea martisoarelor, ca anul trecut a fost nebunie totala, au inceput de dimineata si toata ziua s-au certat pe ele.
mai avem diseara la clubul de dans de impartit, si gata!

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii, cu premii de la Editura Edu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

edit (nu de alta, dar daca tot a stat fereastra de mesaj deschisa de dim... acum am vazut)

felicia!
ce fain sa fii nascut de martisor...

Mergi la inceput

Am inceput sa trimit in contul comu prin Transfer.ro martisoare cinematografico-teatrale in germana! Enjoy!

Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FELICIA, la multi ani! Sa fii sanatoasa si implinita!sotul meu e nascut tot de martisor, tot in 1974

LAVI, bravo pt. Silvia!

NOKI, multumim pt. filmulete si felicitari pt. bursa!

sanatate si o primavara minunata, plina de iubire si fericire tuturor!

Mergi la inceput