Colectia de toamna-iarna 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Anda of! Nu te panica inca, mai asteapta si dupa doza urmatoare daca iar il doar burtica. Poate o fi fost o coincidenta, Doamne ajuta!
Doar la antibioticul asta a iesit sensibil la antibiograma? Intreb si eu.
Maria de obicei demipensiune inseamna mic dejun si cina. Sunt locuri unde accepta sa-ti dea pranzul in loc de cina, dar trebuie sa intrebi. (daca au si pranz, adica daca sunt alti turisti cu pensiune completa/AI).
Mancarea la bulgari la restaurant mie mi se pare la pret cam la fel ca pe la noi, depinde unde si ce mananci. In Albema si Nisipuri preturile sunt mai mari, in Balcic, Varna mai mici, si apoi cu cat e localitatea mai neturistica e mai ieftin, chiar mai ieftin decat la noi. Dar e mult mai buna decat cea inclusa, cel putin din exeprienta mea.
crissy77 spune:
Iar copilasi bolnaviori. Si ale mele la fel
anda, Elise are aureus in nas dar pediatra nu ne-a dat niciun tratament (a zis ca atat timp cat nu are febra&co nu dam nimic, clar tb sa mai mergem si in alta parte). Antibiograma v-a facut? De protectis voiam sa-ti zic si eu (scump a dracu', 60 lei, se tine numai in frigider, chiar daca nu e desfacut, si se arunca dupa o luna).
Lavi, felicitari Silviei pentru participarea la concurs.
Bic, Biotics-ul (de exemplu) se administreaza la 3 ore dupa antibiotic. Cred ca in intervalul asta antibioticul este deja absorbit.
Ioana, mai multe despre controlul de la Bucuresti citesti aici.
si sanatate!
lavi02 spune:
Crissy, stafilococul auriu, din cate stiu eu, sta in mod normal pe piele si in nas, si tot in mod normal nu pune probleme. Nichita insa face febra de vreo saptamana zilnic, la el face probleme si de-asta trebuie sa ia antibiotic. Sanatate multa fetelor tale!
crissy77 spune:
Cand i-am facut analizele (din initiativa proprie, cateva la sange si exsudate) nu avea febra, dar ulterior da (la pneumonia din decembrie). Se pune?
Noki_Lara spune:
Guten morgen si speram la o saptamana in care sa treca bolile, ca prea s-au inmultit pe-aici!
Eu m-am procopsit cu o minunatie de viroza localizata la plamani sau bronzita - cine stie ce-o fi, ca nu am fost la doctor si nici nu am de gand sa ma duc. Ma doare pieptul rau, tusesc, febra mica, da' o sa treaca. Sper ca bufnita sa nu socializeze cu virusul meu.
Lavi, m-am gandit la voi sambata, am tot zis ca iti dau sms cu bafta Silviei, dar m-am lalait.Iar ieri am tras o mini-febra si am considerat ca-s "danger zone". Ma bucur ca am citit ca silia e multumita de prestatia matematicieneasca. Sigur o sa ia nota mare, draga de ea!
Anda, of, asta mai lipsea amu! Eu toata copilaria m-am luptat cu auriul asta dragut, doarc ca la mine dadea minunate amigdalite cu febra 40. Primava si toamna. Tin pumnii sa reactioneze bine Nic la antibioticul nou si nici sa nu i se strice burtica!
Crissy, of, asta mai lipsea si la voi! Sanatate multa de tot fetelor dragi!
Mara, DP e mic dejun + cina. Noi nu am avut niciodata mic dejun si pranz, nu prea se obisnuieste asa, desi recunosc ca pe mine m-ar fi coafat varianta asta, ca la noi pranzul e de baza, nu cina. Dar nu s-a putut, asa ca trebuia sa iau AI.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Noki, naspetul care da amigdalite e streptococul, nu cumva din ala ai avut?
Sanatate multa si behaiala putina!
Maria, noi cand am avut demipensiune in Bulgaria am preferat de departe pranzul de la restaurant fata de cina lor inclusa, mai ales ca am stat 10 zile si ni s-a cam luat. Asta a fost prima oara, apoi nu ne-am mai luat decat cu mic dejun. Dar noi suntem mai mofturosi la mancare.
camelia_daniela spune:
Hello!
Sanatate multa bolnaviorilor colectiei, mari si mici!
Noki, unde mergeti anul asta in concediu??
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Noki_Lara spune:
Nu stiu daca era streptococ sau stafilococ, dra sigur avea epitetul de "auriu".
Cami, concediul pe vara asta este un mister total pentru mine. Nu am niciun fel de planuri. Sunt extreeem de multe necunoscute in peisaj (divortul, banii etc). Plus mama care se simte rau si nu stiu daca va mai pleca anul asta cu Sarah in vacanta sau nu. Deci pe moment subiectul "vacanta" este in afara agendei de meditatii la noi.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
Nokiii ce faci, cum sa nu te duci la dr? Asta am facut eu asta toamna, am tusit o luna de ziceam ca pana la urma o sa scuip plamanii pe birou si asa am ajuns la astm si perfuzii, de la o bronsita neluata in seama. Si cu febra mica, sper sa nu dai in pneumonie.
Apropo, luna viitoare trebuie sa ma duc la control si bleah, iar haraie ceva pe la plamani De vina sunt si eu ca iau spray-ul din an in pasti, cand imi aduc aminte.
Anda da, biotics e slab. La Ili (ca stii ca si ea a avut stomacul sensibil de la antibiotic)a mers Jarrodophilus, adica www.naturashop.ro/jarrodophilus-fos-p-968.html" target="_blank">asta. Scump rau, dar f.bun.
Noi am dat avansul la sejur la Duni, si nah, ne chinuim sa platim restul. Ieri m-am uitat pe graficul de cheltuieli (ca, da, facem asa ceva) si am observat unde putem sa mai taiem - de la mancare, ca inca mai cumparam aiurea si ulterior aruncam. Mi-am propus iar ca sa gatesc mai mult, sa cumpar mai putine mezeluri si dulciuri din supermarket. Sa vedem cat ma tine...
Crissy of, ce perioada grea mai aveti si voi. Va trimit un si sper sa mai auzim si de vesti bune.