Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

maria_alexia, noi mergem din 15 august la LTI Berlin Green Park, Nisipurile de Aur- 4*,cei de la agentie au zis ca-s hoteluri ok ambele LTI, cel scris de tine e la 150 m de plaja.

azi a facut Sorana eco la inima concluzia: cord structural normal, maine vb cu un cardiolog de la noi sa-mi interpreteze toate "hieroglifele" de pe o pagina A4.

am avut o saptamana taree agitata, mama a fost internata de saptamana trecuta la derma, Sorana e racita bocna, al meu face nus ce curs de prim ajutor si ajunge doar seara acasa, sunt frantaa.

lavi, pt linistea ta du-te si mai cere o parere, succes la concurs, tinem pumnii stransi.

madau, anda,mitza sanatate copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui soanso

maria_alexia, noi mergem din 15 august la LTI Berlin Green Park, Nisipurile de Aur- 4*,cei de la agentie au zis ca-s hoteluri ok ambele LTI, cel scris de tine e la 150 m de plaja.

azi a facut Sorana eco la inima concluzia: cord structural normal, maine vb cu un cardiolog de la noi sa-mi interpreteze toate "hieroglifele" de pe o pagina A4.

am avut o saptamana taree agitata, mama a fost internata de saptamana trecuta la derma, Sorana e racita bocna, al meu face nus ce curs de prim ajutor si ajunge doar seara acasa, sunt frantaa.

lavi, pt linistea ta du-te si mai cere o parere, succes la concurs, tinem pumnii stransi.

madau, anda,mitza sanatate copilasilor.

SOSO (20 dec 2005)

Soso, noi am fost la Berlin Green Park in primul an in Bulgaria in 2007 si am fost multumiti. Hotelul nu e fff departe de plaja, dar aveti niste scari de urcat - oricum Sorana e marisoara deja si nu va fi o problema prea mare.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pregatiri de concedii la mare? Ce fain!!

Mitza, bine ai revenit in colectie (cu postarile, ca de citit zici ca o faci zilnic). Sanatate multa pt. dl. Titi, sa scada febra! Nu-mi vine sa cred ca e stirb deja.

Ioana Poze cu camera Riannei (si nu numai) gasesti in contul comun. E super incantata fata de camera ei noua si acum ma tot intreaba pe cine poate sa cheme la ea, ca ar vrea s-o arate la toata lumea. Maine avem deja primii invitati

Soso, bine ca inimioara Soranei e bine. Sanatate mamei tale!

Noki, Aghi cum se mai simte? sa iesi din starea asta nasoala.

Roxi, ce ne mai spui de urechiusele Alexiei si de Matei-patei?

Anda, si de la voi asteptam vesti.

Lavi, spor la matematica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

film despre alimente, toxine, cancer si medicamente. foarte bun. va rog sa-l vizionati pana la capat. sigur va folosi.
http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, multumim de film!
N-am rezistat sa-l vad pana la capat, cam la 3/4 m-am oprit pt ca e facut in stiul american de a spune de n ori acelasi lucru (cum sunt si multe carti de non-fictiune americane).

Am prins ideea lor cu mancatul organic-raw. Ce sa zic, e un punct de vedere sustinut de filmul asta. Cred ca filmul e foarte util pentru americanii de rand, obisnuiti sa ia pastile cu pumnul pt toate chestiile si sa manance burgeri si cola. In Romania exista un curent puternic care spune ca pt cancer sa nu faci chimioterapie in schimb sa te hranesti doar cu sucuri din fructe si legume & co. Din pacate insa, la cancer cel putin tot mai mare succes il are medicina clasica din ce vad eu in jurul meu.

Ei sustin ca bolile au originea in alimentatia defectuoasa, probabil au o parte de dreptate, dar eu cred ca la fel de mult au si origini psihice/psihologice. E clar ca ceva face ca organismul sa iasa din starea de echilibru in care functioneaza totul bine, si acel ceva poate fi si fizic (substante in minus sau in exces) dar si psihic, pana la urma stim ca starile psihice se traduc in substante chimice (hormoni) care influenteaza functionarea organelor.

Oricum, filmul e un bun semnal de alarma si indemn la o viata sanatoasa, in care sa avem grija ce mancam/bem/fumam si sa nu luam medicamente aiurea, pt orice.

Mergi la inceput

Aseara faceam probleme cu Silvia. La un mom dat am ajuns la o problema atat de grea ca eu n-o puteam face din cap, asa ca am scris-o pe un caietel. Silvia bineinteles nu stia de unde s-o apuce si cica:
-Sunt invatatoarea. Lavinia, ia sa vad ce ai lucrat acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mama e stationar nasol, sta in pat doar, naspa treaba.

Ce-mi plac discutiile despre mare si vacante. Numa' ca la mine acest capitol este anul asta intr-o ceata deeeeeasa de tot. Tare mi-e ca voi trece de la cumparare pachete early-booking (ca pana acum)la pachete last-minute (in avanpremiera).

Soanso, asteptam interpretarea hieroglifelor! Nervi de otel sa rezisti la saptamana grea si sanatate celor dragi!

Lavi, phiii, mare figura Silviuka-fosta-habauca-actualmente-domnisoara-dar-pe-fond-tot-habauca! Pun pariu ca ti-a pus si nota, da' ti-e frica sa ne-o spui! hi hi hi

Pe mine ma enerveaza+plictisesc deja filmuletele si mailurile pe eterna si fascinanta tema a alimentatiee si influentei acesteia asupra organismului. Dap, stim...trebe sa papam bio, prospat si bun, legume, fructe si fara porcarii. De asemenea, trebe sa nu fumam, sa nu ne culcam tarziu, sa nu bem cafea, alcool si sa ducem o viata echilibrata. Aaaaa, am uitat de practicarea constanta a sportului. NU electrostimulare cum fac io, ci sport cinstit si obositor.

Anda, ce mai face poetul? Ati scapat de febra?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu, n-am scapat de febra desi luam antibiotice, antialergice, antitermice, mucosolvant, aerosoli si spray cu sare de mare. de min. 2 ori pe zi, de 4 zile!!!
a venit si rezultatul (partial transmis telefonic) la exudat, are un stafilococ, nu stim care anume. Medicul a plecat din bucuresti, se intoarce duminica cand o sa trec eu sa iau rezultatul si probabil o medicatie schimbata, antibioticul din prezent fiind in mod clar prieten si nu dusman cu stafilococul deci ii dau degeaba antibioticul actual.
si mai naspa este ca se pare ca a luat si ma-sa. cu aceeasi culoare in nas, ca sa zic asa...numai ca eu nu am febra, sistemul meu imunitar probabil este mai slab si joaca table cu stafilococul chiar in aceste momente in care va zic

Mergi la inceput

Aoleu Anda, sanatate multa lui Nichita!! Si tie, dar la el e mai "groasa" treaba.

Nati iar s-a trezit cu niste tuse latratoare, sper sa se dreaga si de data asta numai cu aerosoli cu ser. Nu stiu de unde pana unde din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc fetelor ca va ganditi la noi.
nu suntem deloc bine, de mierucuri febra mare la greu, cu muci , de ieri si antibiotic si tot face febra mare. mai devreme i-au aparut niste pete pe corp, am sunat iar la urgenta la cmu. sa vedem cum evolueaza ori este de la antibiotic ori ajungem la babes. i-am dat niste aerius. deci suntem in gasca celor bolnavi, al mamelor obosite de atatea boli, medicatii etc.
mai rau este ca am fost vineri la spital sa vorbesc cu dr de va spuneam acum cateva pagini, i-am reptat audiograma si vroiam sa o vada, sa ne spuna cum si cand o sa facem opartiile si ea nu a vrut sa vina sa o vada sub pretextul ca este ocupata. la tel nu mi-a raspuns, la naiba. o sa vad ce fac!
trebuie sa o operam de polipi si timpanotomie bilaterala.
oricum cica trebuie sa treaca 10 zile pe putin de la raceala asta si apoi sa mergem la operatie.
matei -patei este bine slava domnlui, ii dam protectis pentru stomac si nu mai plange de burtica.

lavi ce a facut silvia la concurs, astazi era ?

meemsy merci mult

noki sanatate multa mamei tale, sa fie bine aghi a ta. si micutei tale sara un pup. cu concediul este bine ca o sa fie, ce mai conteaza cand il cumperi.

mitza sanatate maxima!!! ma bucur sa te vad, mult succes in campul muncii.

ioana bravo pentru alegere. ce mai fac copilasii? urata veste cu masina..imi pare rau, la jobul tau cum merge?

anda sanatate multa !

soso sa ne apui detalii despre interpretare. sanatate multa!

ina mi-e dor de tineee! ce mai faceti? cum sunt copialsii?

leea sarcina usoara si multa putere. cum te simti?

Mergi la inceput