Colectia de toamna-iarna 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
maria_alexia spune:
Neatza !
Poate va intereseaza: de azi e reducere 40% la toate jucariile de la metro. Noi de dimineata eram acolo - vine ziua Anei .
Lavi, ufff, speram sa te linisteasca pediatra mai bine. Tinem pumnii sa scapati cat mai repede si fara stres de belea. Si bafta multa Silviei! Lucrati la mate 2h/zi ?? Super!
Petrica mi-a torturat si mie tineretele. Nu de alta dar era mare, grea - obiectul, nu continutul! - si cu pb. usoare, ceea ce nu cadra cu lucratul meu in fotoliu, cu gazeta pe genunchi .
Mitza, sanatate puiului. Imi pare rau de pb., eu chiar ramasesem cu impresia ca stati bine cu imunitatea.
Madau, reparare rapida si voua!
Ioana, ar fi fost fff fain sa ne intalnim la mare. Din pacate concediul lui Alex e batut in cuie: la sf. lui iunie vom merge noi la mare. Mai avem o bucata la inceputul lui aug, cand ne gandim la Austria .
M-am orientat deocamdata spre Nisipuri - gresesc ? E plaja mult mai rea decat la Albena? Hotelurile clar arata mai bine si majoritatea au si piscina interioara - la sf de iunie s-ar putea sa avem nevoie.
Perfect de acord cu tine cu ritmul de concediu: daca nu respectam programul copiilor iese dezastru.
lavi02 spune:
Ioana, Laguna Garden e misto pozitionat, nu stiu cum e cazarea si masa, ma astept sa fie in regula, e aproape de plaja, mie Albena imi place, e o statiune verde, linistita, aerisita, chiar daca nu "fitzoasa". Plaja si marea sunt frumoase.
Mitza, sanatate multa lui Tzitzi si tie spor la rezolvarea problemei cu locul de munca!
Ce stirb, a inceput sa schimbe dintisorii?
Noki, iesi afara din butoi si spor la toate!!!
maria_alexia spune:
Si eu ma uitasem la Laguna - garden si beach, dar m-a descurajat avertizarea ca ai dreptul la 2 copii gratis in camera doar daca nu faci plangeri ref la confort - asta inseamna ca e inghesuiala mare, nu?
Lavi, despre Nisipuri ce zici ?
ioana_77 spune:
Lavi, pai asta si cautam: liniste si curatenie, fara fite!
Maria, noi am fost la Nisipuri, la inceput de iunie si a fost super, am prins niste calduri neobisnuite pt acea perioada. E statiunea mai noua, mai zgomotoasa, mai colorata, mai agitata decat Albena. E f fain Aqualand-ul de langa statiune. Numai programul acolo era aiurea, intre 10 si 18, exact cand dogorea soarele mai tare
Noi am stat la Kaliakra, era linistit, am fost singurii romani, hotelul era plin de nemti. Plaja era in fata hotelului, numai ce treceai drumul (necirculat de masini, de altfel)
maria_alexia spune:
Ioana, dar la Kaliakra nu accepta 2 copii in camera
Pe Park Hotel Golden Beach l-ati ochit cumva? E tot prin zona? E tare departe de plaja ?
Voi prin ce agentie luati?
ioana_77 spune:
Maria, nu-mi vine sa cred! Camerele la Kaliakra sunt mari, ca ne dadeam de-a dura in ele. Nu inteleg de ce!
Prin eurolines vom merge. De celelalt hotel nu stiu ce sa-ti zic.
In Albena am vazut ca multe hoteluri ofera gratuitate 100% pentru copii, nu stiu dk e valabil si in Nisipuri.
ioana_77 spune:
Maria, noua ne place sa stam inghesuiti Nu cred ca e chiar 2m pe 2m camera Plus ca am mai citit pe forumuri ca se ofera pat suplimentar pentru copii.
Bubamara spune:
Fetelor, ce chef de mare si de soare mi-ati facut!!!
Mai ales ca anul trecut am reusit sa evadez DOAR 2 zile la Putineiu, la peste.
Anul asta cred ca prin septembrie vom face o mare, cand e soarele relativ mai potolit. Si cred ca tot la bulgari. Sunt aproape si am fost in 2009 in Albena, eu si Maria, am stat 10 zile de pe la jumatatea lui august si a fost super ok. Statiunea linistita, combinatia superba munte/mare.
camelia_daniela spune:
Am inceput si noi sa ne gandim la iesirea la mare de anul asta ... nu ne putem hotara deloc. Oscilam intre Halkidiki si Duni (Bulgaria). Vom merge tot in iunie.
Maria, Ioana, eu am fost in Nisipuri, in Nessebar si in Duni insa dintre toate raportul calitate/ pret inclina hotarator in favoarea "lui" Duni. E putin mai departe, dar eu zic ca merita.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Mihaelutat spune:
Da Lavi am donat deja un dintisor la Zana maseluta, Zana a donat ceva bani catre copil iar copilul, in marea sa intelepciune, a decis sa investeasca banii primiti in pizza....
Maria noi pana sa reincepem garadinita in toamana asta am stat bine cu imunitatea si cu nervii, insa de cand a venit iarna asta suntem mai mult plesniti decat sanatosi. Sper sa o ia pe drumul cel bun ca eu una ma duc cu capul daca mai aud pe cineva tusind.
Asa pofta mi-ati facut cu discutiile despre mare mai ales ca ma uit pe geam si vad un pui de viscol pe afara....
Ma rog, ma intorc la munca de jos ca doar noi muncim nu gandim, asa ca pupici.
Mita