Colectia de toamna-iarna 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_alexia spune:
Noki, sanatate multa mamei ! A lesinat din cauza coloanei? E pb in zona cervicala ? (sunt curioasa pentru ca si mama mea are pb multiple cu coloana, inclusiv in zona cu pricina, si ameteli... ) Urate problemele si cronice - niciodata complet depasite .
Corapina, ce vreme faina ati prins!!! Poate reusesti sa pui si 2-3 indicii asupra locurilor prin care ati umblat. Cool de tot bocancii rosii stralucitori . Deci ati fost fara copiii? Ramasesem cu impresia ca au fost cu voi, cand povesteai de febra lui Andrei...
lavi02 spune:
Of, Noki, sanatate multa mamei tale! Daca te putem ajuta cu ceva apeleaza, te rog la noi!
Multumesc de idei si sugestii, ma mai cuget cu bagaje,e clar iau vreo 3 perechi de pantaloni si multiple bluze/pulovere evetual superpozabile.
Eu am avut 2 incaltari in Sicilia si tare mi-au folosit dar eu sunt mai sensibiloasa cu picioarele.
Am fost la pediatra cu Silviuta ea zice ca nu crede ca e de la cresterea sanilor, mai degraba un hematom, poate s-a lovit, sa mai venim la control peste 2 luni. Hmmm ma mai gandesc la o eco.
Bubamara spune:
Noki, ce face mamica ta? Cum se simte? Sanatate multa!
Lavi, poate se resoarbe daca e un hematom. Tinem pumnii Silviucai sa-i treaca repede.
Anda, Madau si Roxi ce va fac puii? Sunt mai bine? Sanatate multa si sa se puna repede pe picioare!
Corap, faine poze! Si muuulte!
madau spune:
Neata!
Am fost ieri cu Miruna la doctor, intr-adevar e cam balonata, a zis dr ca habar nu are de la ce sa fie si balonarea si durerea, banuieste o viroza care cica asa s-ar manifesta dar pt mai multa siguranta ne-a dat trimitere la analize si la echografie. Ramane de vazut. Pana atunci ii dau Debridat. Nu s-a mai plans de durere insa raman gazele astea nenorocite.
Fug la treaba...pup...revin mai pe seara
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Noki_Lara spune:
Multumesc trae mult pentru sustinerea morala! Sunteti tare dragute!
Mama pare ceva mai bine, a dormit ok noaptea asta. Speram ca-si face efectul tratamentul asta. A mai scazut si intensitatea durerilor.
Da, Maria, se pare ca din cauza durerilor cumplit de acute a lesinat. Oricum, mama a zis ca nasterea mea (naturala) a fost o placere fara de cat de crunte pot fi durerile de coloana.
Lavi, au zic ca e foarte ok opinia pediatrei si as astepta nitel timp sa vezi cum evolueaza treaba. Ca vorba aia, si la tine ai asteptat si a fost ok. Nu as chinui-o imediat cu ecografii si stresul inerent. Cand e concursul? Duminica? Ca sa stiu sa stang pumnii tare de tot!
Madau, sanatate multa si dezumflarea burtii ii uram Mirunosului!
Anda, care mai e starea verziturilor din nasul poetului?
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
La multi Ani sarbatoritelor din ultima vreme!
Bubumara, bine ai revenit
Leea, sarcina usoara! Sa dea Domnu' sa se rezolve lucrurile pentru voi!
Anda, sanatate lui Nic! De ce nu vrei sa-i pui tubulete in urechi care sa dreneze mizeria in caz de otita? Parca v-am mai spus ca avem o prietena de familie care i-a pus fetitei ei, la Grigore Alexandrescu si ii este f bine! Au scapat-o de multe belele si complicatii!
Roxi, o operati de polipi sau bagati tubulete?
Maria, eu cred ca rezerv pentru august, pe de 20, la Albena. Ni s-a stricat masina rau de tot si trebuie sa bagam o gramada de bani in ea, asa ca avem buget limitat. Ne ajunge 580 eur, 7 nopti, AI, la patru stele. Poate ne sincronizam concediile.
Noki, multa sanatate mamei tale
Madau, la vreo doua viroze si Maria a reactionat asa la burta. Dar ea a facut febra mare, cred ca e o reactie normala a organismului (cu gazele)
Corapino, sa-ti fie de bine excursia. Ce mai fac ochisorii lui Andrei?
Meems, gata curatenia? Vrem poze cu camera Riannei!
Crissy, cum mai sunteti, ce-ati mai facut cu urechile micute?
pup colectia
Mihaelutat spune:
Hello colectie. Desi citesc aproape zilnic nu apuc sa intru niciodata sa va spun cam ce mai facem.
So sunt la curent cu noutatile, am luat la cunostinta de intentiile lui Lavi si urmaresc cu infrigurare calendarul si postarile Andei legate de zodie....
Noi suntem la limita cu binele sa zic. Domnul Titi este racit, probabil a 100-a oara iarna asta, dar de acesta data destul de rau. El are alergie la diverse, confirmata cu analize si deci orice raceala se transforma in bronsita. Ei de acesta data bronsita ne/a adus si o febra foarte mare si alte complicatii, este pe antibiotic de 2 zile, face in continuare febra, deci suntem cam asa si asa. Acum astept sa mai vedem cum e dupa inca o zi de antibiotic si speram sa fie ok.
In rest eu la acelasi loc de munca odios, sper ca in maxim 2 luni sa se concretizeze ceva sa imi schimb locul de tortura.
Sunt la limita cu timpul si nivelul de stres asa ca trebuie sa fac o schimbare cat mai rapid ca sa imi mentin sanatatea mintala.
Va pup pe toate si promit sa mai intru macar sa dau buna ziua.
Pupici
Mita
Noki_Lara spune:
Mitza draga, nasoale vesti. Tinem pumnii sa-si faca mai repede efectul antibioticul si sa va reparati! Pupam stirbul drag!
Roxi, nu saptamana asta trebuia sa mergeti la doctor? Cum mai e Alexia?
Eu am o stare naspa si astept sa ies din ea.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Ioana foarte bun pretul! La ce hotel?
Nu mai zic ca mi s-a facut dor de vara, mare, soare, natura verde, etc pt ca devin off-topic si off season.
Madau hmm, n-am idee ce o fi, poate o ecografie va da un raspuns. Sanatate multa!
Noki sambata e concursul. Sper sa faca cate ceva Silviuta pt ca sa o incurajeze, daca nu, am s-o incurajez eu.
Facem cam 2h pregatire pe zi, dar e greu, nivelul concursului e mult peste clasa. Eu nu-mi pun mari sperante, ce-o fi o fi, la anul s-o pregati mai bine daca va vrea.
Alinus ce mai fac frumoasele tale?
Culegerea Petrica o mai am si eu (era preferata profei mele din generala :) ), parca incepe abia cu clasa a V-a, si e de nivel mai de clasa, asa, adica putine probleme sunt dificile. Desi imi amintesc acum una cu un triunghi isoscel, multe batai de cap mi-a dat!
Oricum sunt dezamagita rau de culegerile din ziua de azi: greseli, la Arhimede de exemplu o problema data in concurs atat in 2008 cat si in 2009 la etapa a II-a, rezolvari gresite...
Probleme care se repeta (in culegerea rosie pt Arhimede, bianca_mp poate o stii.)... par culegeri si subiecte facute in viteza, nu cu simt de raspundere.
Sau alta faza, probleme simple de clasa a 4-a, a 5-a, dar date la a III-a, unde evident devin complicate, asta mi se pare bleah, lipsa de idei si fantezie.
ioana_77 spune:
Lavi, la Laguna Garden, sper sa fie ok. Dk ma apuc sa citesc toate impresiile si parerile, nu cred ca apuc sa rezerv ceva, asa ca merg pe mana sortii si sper sa fie ok. Oricum pretentiile noastre nu sunt mari, sa fie curat si civilizat, marea ne oboseste f mult si pe noi, pe cei mari si mai ales copiii. SI-a de parere ca daca nu le pastrezi programul de mancat regulat, dormit, sculat, la sfarsitul sejurului iesim cu nervii franjuri. Cel putin asta ni se aplica noua.
Am apreciat gestul SIlviei de a-si plati singura participarea la concursuri. Ce copil intelept
Noki, hai ca mai e putin si vine primavara!