Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
office spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor!
Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Voi faceti (veti face) baie cu bebelusii?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Voi faceti (veti face) baie cu bebelusii? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
DA, noi am inceput sa il bagam pe Vlad la dus (cu taica-sau) deoarece in albioara nu prea are loc, si singura nu pot sa il tin prea bine in ea, asa ca facem ceea ce e mai comod iar copilul e fericit, rade si vorbeste cu ta-su in timpul asta.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
bebecris26 spune:
Buna dimineata dragi mamici. Ma duc sa citesc din urma ca nu am apucat si revin.
Cristina, mami de bebita David
ana_25 spune:
Noi deocamdata nu-i facem baitza in baie ca e rece acolo. Cand se mai incalzeste,o sa fac baitza cu ea!
Poftiti la baton (cioco de casa) proaspat!!Acum l-am taiat.Mmmm,ti se topeste in gura!.Si cica nu pot sa slabesc!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Poftiti la baton (cioco de casa) proaspat!!Acum l-am taiat.Mmmm,ti se topeste in gura!.Si cica nu pot sa slabesc! Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
vrem reteta!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
bebecris26 spune:
A nascut o prietena a mea si am fost la spital sa vedem pitica. Doamne, ce diferenta intre a ei si al meu, nu-mi vine sa cred ca in 4 luni a crescut atat, parca nici nu-mi mai aduc aminte sa fi fost asa mic .
Be one, nici al meu nu se intoarce, nu-i place sa stea pe burta sta putin si dupa aia incepe sa se agite, nu vrea sa stea deloc pe o parte il mai pun in somn se agita pana da paturica la o parte si se pune pe spate. Cateodata ma gandesc daca e bine sa stea atat de mult timp numai pe spate, dar altfel nu vrea deloc. In schimb, daca il tin in brate vrea sa stea in fundulet sau daca ii dau mana mea se agata si se ridica singur in fundulet, fara sa-l ajut deloc.
Voi faceti zilnic masaj si gimnastica la bebici? Eu ii fac la baita si uneori in cursul zile dar mai rar. Oare trebuie sa-i fac un program de gimnastica zilnic?
Cristina, mami de bebita David
camy81 spune:
Buna dimineata
Mari si Ana pt. cafeluta ft buna
Ana chiar asa vrem reteta
Fetele am o durere de burta ingrozitoare(omul rosu a venit) nu stiti pot sa iau ceva medicament si e a doua luna la rand si sunt ft tare bolnava oare e bine sa fiu asa de tare?
Azi sunt numai cu Carinuta acasa tati si ale au plecat la soacra in vizita
Merg sa incerc sa fac ceva de papa pe maine si mai revin cand o sa iau o pauza,cu Ale facem baie amandoua si e foarte incantata
cat despre baie cu bebellusi si eu o sa fac dar mult mai incolo cand o sa creasca Carina si sta bine in picioare pt. ca eu am cabina de dus
SARBATORITILOR DE AZI
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
ana_25 spune:
Reteta:500 gr zahar,jumatate de cub Rama,90 ml apa. Se dau cateva clocote si se toarna peste 500 gr lp amestecat cu 2-3 linguri de cacao.Se amesteca si se toarna intr-o tava in care s-a pus folie de plastic,sa nu se lipeasca.Se lasa de pe-o zi pe alta.
Eu am masurat cu cana. 2 cani=500gr.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR: Octavian Ioan de e_cami,Alexandra Bianca de Andreea82, Alexandra de botosel452!!! MULTA SANATATE SI FERICIRE IN VIATA!!!
selenar, nu se intoarce singur, adica daca il tin de manuta si nu-l trag eu nu se intoarce, dar intentie are, isi duce caputul si picioarele intr-o parte, dar n-are destula forta! iar cand sa-l ridic in fundulet, la fel, daca nu-l trag eu putin, nu are forta sa se ridice! dar e timp pt toate!
pacat ca te-ai lasat influentata de gurile binevoitoare dar nestiutoare care ti-au spus ca nu ti-e bun laptele! si mama m-a batut la cap saptamani intregi ca nu mi-e bun laptele, dar n-am ascultat-o !
office, nu are nici o leg cu dimensiunea sanilor! mie in scoala mi-a zis unu ca am bube in loc de sani, acum cu laptic s-au mai marit putin, dar lapte am berechet, pacat ca Darius papa putin!
donna,tare faza cu suzetele! faza la mine e ca l-am invatat sa coreleze somnul cu papa, ca doar asa mananca mai linistit si nu-mi rupe sfarcurile, si acum, cum ii vine somnu, cum cauta sa pape, chiar daca doar moflaie! sunt o suzeta mobila!!!
aaa....si apropo de servit singur la tzitzi, am o prietena care a alaptat pana aproape de 2 ani si fetita ei incepuse sa vorbeasca cate putin si in mijlocul supermarketului strigaaaa mami tzitzi si incepuse sa traga bluza de pe ea si sa se catere sa ajunga la tzitzi! bine, ca era fetita si putin rasfatata!!!
ce pofta am de praji cu mere si cioco de casa.... mooor de pofta! cred ca maine voi face si eu!
camy81, imi pare rau ca ti-a venit omu rosu asa in forta, cred ca e normal! nu ai fost la controlul de 6 sapt? nu ti-a zis dr nimic ce medicamente poti sa iei? spre rusinea mea, eu nu am fost la control ca am zis ca nu e asa "musai" ca-s cu cezariana si operatia e fff bine si tot am amanat
bebecris, nici eu nu-i fac masaj si gimnastica zilnic ca uneori e asa marait ca nu are stare si decat sa se enerveze si sa nu-i mai placa deloc, ii fac cand e bine dispus si doar dimineata ca atunci e mai vesel, seara dupa baita n-am cu cine!!!
ce vreme nasoooola e
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!