Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
Kamy13 spune:
Buna seara,
Vad ca a fost ceva activitate pe aici...
Irina, a mai trecut si Emanuel prin perioade cand nu prea vroia sa suga si atunci ii dadeam mai mult in somn, incearca si tu sa-i dai sa suga cand doarme, poate o sa vrea.
histamina (Nike) bravo lui Sebi!
Adelina am vizionat inregistrarile cu Darius. E un flacau in toata regula!
Cum va spuneam, avem si noi noutati, una dintre ele ar fi ca IN SFARSIT NE INTOARCEM DE PE SPATE PE BURTA!!!
Si iata dovada aici
Alta noutate ar fi ca "am trecut" in clasa a 4-a...adica la pampers nr.4 ![]()
In jurul meu e un "baby boom"! De verisoara mea din Lugoj stiam de anul trecut ca e insarcinata, va naste luna viitoare, dar aflu acum 3 zile ca si cealalta verisoara, sora ei este insarcinata! M-am bucurat enorm fiindca a pierdut o sarcina, sper ca acum va fi totul OK. Ea e si nasa lui Emanuel si mi-e ca o sora, tin la ea f.f.mult.
Ieri aflu ca si o prietena a nascut o fetita, are o saptamana. La mine e diferenta mare intre copii, 15 ani, dar la ea sa vedeti: 20 de ani!!! Are o fata de 20 de ani si acum pe cea mica.
O intrebare: cand conduceti masina si sunteti doar cu bebelusii, unde puneti cosul, in fata sau in spate?
Va doresc bebelusi cuminti si o noapte linistita!
Camelia, mamica lui Denis (21.06.1995) si Emanuel Nicolas (05.09.2010)
EMANUEL 4-5 luni
Video EMANUEL
Kamy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime spuneti-mi si mie, bebelusii vostri de 4-5 luni isi tin capul bine cand stau in fundulet sau in brate? eu cand o tin pe miriam in brate cu fata la camera sta cu capul aplecat in fatza. ea isi tine capul cand sta pe burta sau cand s euiat dupa ceva..dar in mod frecvent il tine aplecat in fata. sa ma ingrijorez? ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
summertime, Emanuel are 5 luni si o saptamana, dar sa sti ca nici el nu-si tine tot timpul bine capul, de multe ori ii tremura zici ca e un catel dintr-acela de plus care se pune in spate la masina, de i se leagana capul
De moment nu-mi fac probleme. In schimb e tare in picioruse, ar sta numai drepti...
Adelina ce rapida esti, nici nu postasem mesajul si tu deja ai vazut inregistrarea si pozele!
Camelia, mamica lui Denis (21.06.1995) si Emanuel Nicolas (05.09.2010)
IN SFARSIT MA INTORC SINGUR

poze noi EMANUEL 4-5 luni
idalis spune:
Adelina am vazut pozele. S-a schimbat Darius, a crescut! Foarte frumos sta el pe burtica...e bine ca-i place. Am vazut ca sta bine si pe antebrate, are forta si e activ. Acum vad si eu dezavantajele kilogramelor lui Tavis...e mult mai greoi in miscari. Am vazut si colacelul. Trebuie sa pui apa multa in cada ca sa-l folosesti. Eu am sa incerc maine in cada mare cu buretelul acela de care iti spuneam.
histamina i agree with you! nimic nu se compara cu atingerea mamei. Are timp sa adoarma singur o viata intreaga. Eu nu cred ca va ajunge la liceu si va vrea sa-l adorm eu ![]()
Kamy felicitari pentru micul acrobat!
Idalis, mamica fericita cu
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
idalis spune:
| citat din mesajul lui summertime spuneti-mi si mie, bebelusii vostri de 4-5 luni isi tin capul bine cand stau in fundulet sau in brate? eu cand o tin pe miriam in brate cu fata la camera sta cu capul aplecat in fatza. ea isi tine capul cand sta pe burta sau cand s euiat dupa ceva..dar in mod frecvent il tine aplecat in fata. sa ma ingrijorez? ------------------------------------------------- proaspata mamica 16.09.2010 |
Tavis isi tine bine capul, doar ca il misca intr-una cand e in brate, ba in stanga ba in dreapta de ma oboseste pe mine, si uneori il mai scapa de la atata miscare.
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
de tremurat si noua ne tremura capsorul uneori de parca e gelatina
asta cand e obosit!!!
idalis ma tot plangeam eu ca nu se sprijina pe antebrate si mi-a aratat de cateva ori ca poate, desi nu tot timpu, il mai asez eu si sta pe antebrate, dar apoi isi intinde mainile in lateral de parca ar inota! dar sa sti ca nu-i prea place, adica oboseste repede si nu mai vrea, sta vreo 5 minute, maxim si gataaaaa!!! Dar voi cand mai postati poze noi? sau filmulete?
kamy13e o bomboana Emanuel! si ce ochi...
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
| citat din mesajul lui Kamy13 [...]Alta noutate ar fi ca "am trecut" in clasa a 4-a...adica la pampers nr.4 O intrebare: cand conduceti masina si sunteti doar cu bebelusii, unde puneti cosul, in fata sau in spate? |
Felicitari pentru promovare! eu nu ma iau niciodata dupa kg scrise pe pachet, asa ca folosesc nr 4 de la 2 luni. Chiar azi ma gandeam ca as incerca numarul 5 pentru ca Tavis e dolofan si nr 4 ii lasa urme pe piele.
Desi nu e recomandat, cand sunt singura eu si landoul si scoica le-am pus pe scaunul din fata, in sens invers directiei de mers si cu airbagul dezactivat pe dreapta. Daca merg cu sotul eu stau cu bebe in spate.
Tavis Matei (15.10.2010)pozele noastre
varsta lui Tavis
idalis spune:
Adelina poze noi pe saptamana viitoare ca facem 4 luni. Nu prea am avut timp de sedinte foto. Camera am lasat-o la tata ca a fost intr-o excursie dar o aduc acasa poate se gandeste Hercule sa se rostogoleasca si sa nu pierd momentul.![]()
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
asteptam sa-l vedem pe hercule

eu ma duc la nani ca imi pica ochii!!!noapte buna mamici si puiuti!!!
mamy de
Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
Si eu ma duc la somn!
Si fiindca e trecut de 12, va spun la toate Happy Valentine's Day!!
pe maine la cafea...somnik pufos!
Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
summertime spune:
| citat din mesajul lui pop_adelina summertime, Darius inca nu are 4 luni implinite dar isi tine capul foarte bine! cateodata cand sta in brate in fundulet, sprijinit de mine, incearca sa se ridice si se uita la picioare, atunci da, sta cu capul aplecat, in rest il tine in sus! nu ti-ai intrebat si pediatra? sau un neurolog! ![]() speram sa nu fie nimic in neregula ci doar un moft de-al ei sa-l tina asa!![]() mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)POZE BEBE DARIUS Povestea unei minuni!!! |
Pediatrul a spus ca ma grabesc cu pusul in fund si cu tinutul la verticala, de asta sta in fatza cu capul, insa eu nu o pot tine pe miriam pe spate, ca se opinteste sa se ridice iar cand sta pe burta se ridica cu capul cat se ridica si apoi nu se mai poate intaorce pe spate. deci nu stiu cum sa mai tin copilul daca in fund e prea devreme, pe spate nu sta, pe burta se plictiseste.
imi e frica doar sa nu isi imprime o postura gresita, ca eu de la o luna o tot tin in brate cu fatza la camera si o plimb prin casa..sper sa nu o fi cocosat-o

16.09.2010