Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

selenar parca si Darius a inceput de azi dimi sa faca kk tare apos, astept sa vad daca si maine face la fel si o sa-mi sun pediatra sa vad ce-mi recomanda!el face de vreo 3 ori p zi si pana acum toate i-au fost apoase de s-a manjit pana pe spate, aproape de gat! sper sa-si revina singurel, ca e nasol ca el nu papa decat laptic, nici macar ceaiul nu-l bea si nu stiu daca e de ajuns lapticu pt hidratare in caz de diaree!!!vad maine!!!

irina de ce te agiti tu fara rost?i-ai dat cat ai putut laptic de la tine, i-ai asigurat imunitatea, stai linistita! cu cat te stresezi, cu atat iti va scadea laptele! sfatul meu: la fiecare masa, incearca sa o pui la san, dar daca nu vrea, nu mai insista ca doar va chinuiti amandoua! n-ai ce decizie sa iei, o va lua Bia pt tine! incerci cateva zile sa o mai pui la san, nu vrea, pace!poate noaptea va continua sa pape la san si va fi mai comod si pt tine!

Kamy13, felicitari pt intoarcere!!!bv Emanuel

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Irina te inteleg si te cred!! Si mi-e mi-a fost greu sa iau decizia de a ablacta.Dar tre sa alegi ce e mai bine pt tine si pt copii.In primul rand trebuie sa te simti comfortabil si psihic. sa iei decizia cea mai buna. Noi suntem alaturi de tine.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Multumesc mult de tot .
Dupa experienta avuta cu Vlad, mi-am dorit f. mult sa o pot alapta normal si mult timp.... si poate si din cauza asta mi-e mai greu sa renunt.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pop_adelina

irina de ce te agiti tu fara rost?i-ai dat cat ai putut laptic de la tine, i-ai asigurat imunitatea, stai linistita! cu cat te stresezi, cu atat iti va scadea laptele! sfatul meu: la fiecare masa, incearca sa o pui la san, dar daca nu vrea, nu mai insista ca doar va chinuiti amandoua! n-ai ce decizie sa iei, o va lua Bia pt tine! incerci cateva zile sa o mai pui la san, nu vrea, pace!poate noaptea va continua sa pape la san si va fi mai comod si pt tine!

Kamy13, felicitari pt intoarcere!!!bv Emanuel

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

esti tare draguta . Momentan asa fac, incerc sa o pun la san daca simt ca are ce manca de acolo.

Si acum sa fac haz de necaz... ieri mi-am luat o rochita pt botez (il facem pe 26 feb) si sper sa ma mai tina laptele cat de cat pana atunci ca sa am cu ce umple sutienul , ca mama natura cred ca s-a decis tarziu ca eu tre sa fiu fata si era sa ma lase cu un piept de baiat

Darius sa-si revina repede cu kk la normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineataaa!!! Poftiti la o cafeluta si la o omleta cu de toate!!

Ce rau a dormit Maia azi noapte!!!! S- tot trezit din oro in ora iar la 5 nu a mai avut somn.I-am facut lp,dar nu i-a trebuit.A baut cam 20 ml si l-a varsat tot! Acu ea e fresh,si es is finish!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Credca a fost ceva in aer ca nici Emma nu a dormit bine , s-a trezit din ora in ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Buna seara la toata gasca!
Ne-am intors de pe drumuri, si acum stam linistit in patut. Ne chinuie un sughit de vreo 10 minute dar nu-l bagam in seama.
Irina, suntem alaturi de tine. Suntem sigure ca vei lua decizia cea mai buna pentru voi. Sunt cazuri in care mamele au avut vointa dusa la extrem si au reusit relactarea si cazuri in care tot din dragoste pentru copil au ales ablactarea. Pentru a fi fericit copilul tau are nevoie inainte de toate de o mama fericita. Oricare ar fi decizia ta noi suntem alaturi de tine.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Voi la cate luni va ganditi sa dati la bebei branzik de casa , k pe mine m-au inebunit " babele " din jur ( soacra si cateva vecine )ca sa ii dau de acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Fetelor, vi s-a intamplat ca bebelusul sa aiba in ochi o scama, sau o geana, un fir de par ceva? Cum se poate scoate? Tavis avea exact pe pupila o scama ca un fir, de la o bluzita "paroasa". Offf ma strangea inima cand il vedeam, noroc ca s-a dus in coltul ochiului si am reusit sa o scot repede. Am impachetat pufosenia de bluza si nu i-o mai dau.

pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Buna seara la toata gasca!
Ne-am intors de pe drumuri, si acum stam linistit in patut. Ne chinuie un sughit de vreo 10 minute dar nu-l bagam in seama.
Irina, suntem alaturi de tine. Suntem sigure ca vei lua decizia cea mai buna pentru voi. Sunt cazuri in care mamele au avut vointa dusa la extrem si au reusit relactarea si cazuri in care tot din dragoste pentru copil au ales ablactarea. Pentru a fi fericit copilul tau are nevoie inainte de toate de o mama fericita. Oricare ar fi decizia ta noi suntem alaturi de tine.

pozele noastre

varsta lui Tavis

mersi mult de tot. Incerc sa nu ma mai stresez si sa iau lucrurile asa cum vin. Aveti dreptate, inainte de toate trebuie sa fiu linistita, impacata si fericita .

Si Bianca are uneori ceva in ochi (i se plimba mizeriuta care i se aduna dupa ce doarme) si incerc sa o "frec" la ochi asa cum facem noi cand ne jeneaza ceva. Dinspre coada ochiului spre nas ii masez usor pleaopa (nu prea stiu cum sa explic) si dupa cateva miscari de genul asta mizeriuta ii ajunge la baza ochiului si de langa nas o pot lua usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Irina, daca refuza sanul doar ca are ea un moft, s-ar putea sa-l ia din nou dupa mai multe incercari, si asa se va regla din nou productia de laptic. Al meu a avut cateva zile in care a refuzat categoric sanul stang chiar si noaptea il refuza. A inceput sa pape din el mai intai noaptea, dar daca nu se trezea de tot si dupa cateva zile a inceput sa pape din nou din el. Dar la noi nu-i mai placea pozitia, daca stateam pe partea dreapta si ma aplecam mai mult si ii dadeam sanul stang papa.
Sunt foarte schimbatori bebelusii, asa ca nu te mai stresa si incearca sa iei decizia cea mai potrivita pt voi.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

a doua zi de diversificare, de la 30 de ml de lapte de la mine cu o lingura de faina de orez ieri, azi am ajuns la 80 de ml lapte cu 2 linguri faina de orez si............................in 10 min a ras tot apoi........a supt ca ii era foame!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput