Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
LUANASHANA spune:
Buna seara si La multi ani sarbatoritilor zilei!!!!
Tudor e tare marait, azinoapte nu a dormit mai deloc iar azi a marait toata ziua.Sunt superhipermegaobosita. Sper sa-si revina curand, caci altfel cred ca cedez eu.
Am pus cateva poze in album de la botezul cu emotii.
Noapte buna si somn lung!
idalis spune:
Luanashana frumoase poze. Ce baiat mare si frumos ai!
Fii tare, nu ceda! Si eu m-am simtit obosita si eram nervoasa dar parca mi-a mai trecut. Eu ii dau de ieri piciului ceai Alinan baby drink. Vad ca-i place, e mai linistit, si doarme mai bine.
Ma duc si eu la somnik !
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
cameluska spune:
Buna fetele,
Pt ca deja e trecut de miezul noptii, incep prin a ura La multe lunite sanatoase, puiutilor Sara Elena de alina.clau ,Julia de tutz, Stefan de maricicutz.
Azi am facut modificari mari in camera unde doarme bb(si noi), am creat spatiu pt cand va merge de-a busilea. Aveam patul(160/200) pe mijlocul camerei si practic ocupa toata camera, acum l-am pus pe un perete (trebuia asa si ca sa nu-mi cada bb din pat acum ca se tot rostogoleste) si e muuult mai bine asa, si avem si ceva loc de joaca pe jos.
Si eu inca mulg, 4-5 ori pe zi, iar ca si cantitate cred ca o fi tot 700-800 ml( nu am mai vericicat de ceva timp, chiar am sa contorizez ca sunt si eu curioasa). Si eu am sanii mici (in sarcina nu au crescut deloc) si eram convinsa ca nu voi putea alapta.
Ioana face intoarcerea completa:spate-burta-spate, face" genoflexiuni", o las sa se sprijine putin pe picioruse, o tin de fundulet si ea incepe si indoaie genunchii apoi ii indreapta, ca si cum ar sari, am sa o filmez si am sa postez filmuletul. Face abdomene, vrea sa se ridice, dar daca o pun intre perne nu prea vrea, cred ca vrea direct in picioare. E atat de energica, da din manute, de abia asteapta sa prinda ceva si sa traga, sa duca la gurita, si-a
scos un cercel din ureche, asa ca i-am dat jos pe amandoi. Acum lumea crede ca e baietel :(.
Masaj nu prea ii mai fac, nu sta, incepe sa planga, asa ca masez putin piciorutele si doar cateodata inainte de baita cand o las goala o mai masez pe tot corpul.
Somnul de peste zi e cam de 3-4 ore adunate, de regula dupa jumate de ora se trezeste, noroc ca locuim cu parintii mei si face mama mancare, ca altfel, nush cum m-as fi descurcat (adica mai greu, dar se poate).
Va doresc nopate buna mamici de bb fffff frumosi .
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Sunt foarte matinala, am baut cafeaua cu sotul meu ce azi a trebuit sa plece devreme de acasa, ca o conduce pe sora-sa la aeroport in capitala...dar am facut cafea si pentru voi, am pus in termos sa fie calda; cand va treziti sa fie! Norocul e ca a trebuit sa cautam ceva pe net asa devreme si de aceea las cafea si pentru voi, ca altfel nu se stie la ce ora m-as fi trezit
Va si va doresc o duminica placuta.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
ana_25 spune:
Neataaa! Mari multumim!
Sa aveti o Duminica placuta!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Neata!
MARi, foarte buna cafeaua la termos!
Noi ne-am trezit, ne bem cafeluta si apoi plecam la biserica. Dupa asta mergem la bunici la masa.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
ana_25 spune:
Unde sunteti fetele????
MARI pe tine te-a adormit cafeaua aia de dimineata???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
pop_adelina spune:
buna dimineata!!!Mari, pune-te si dormi, ca o sa cazi intr-o zi de oboseala! cum mai esti si slaba, numa bine!!! cafeaua, ca de obicei, doar o miros!
luanashana, pupam frumuselu voinicel
camelusk, asteptam filmulete cu Adelina cea energica!
histamina, recuperare usoara si multa sanatate si putere sa poti avea grija de micutul ingeras
donna, sta Tudorelul cuminte la biserica?bravo lui!!!!
idalis, cum te mai simti?te-a lasat Tavis sa dormi?il muscam de fundic daca nu!!!
aseara Darius a adormit pe la 19:30 ca era tare obosit de cat m-am jucat cu el! ma gandeam ca o sa doarma si el, ca de obicei o jumate de ora, o ora si numa bine se trezeste, ne mai jucam putin, facem baita, papam si apoi somnu de noapte! dar a dormiiiit si s-a mai trezit pe la 10 doar sa pape, l-am schimbat asa dormind si de scutecel si somn iar pana la 3:30 cand iar papa, apoi la 7 inca o tura si la 8:30 s-a trezit de tot! acum la 9:30 iar a picat lat !! bine ca e duminica si o am si pe mama sa ma ajute si el doarme! cand suntem singuri, n-ar dormi nici muscat
azi cred ca iesim si noi la plimbarica cu carutu(sper sa stea) ca nu mai e asa vant ca ieri!
va pupam si noi si va uram o duminica placuta!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Mari-Mariuk spune:
ADELINA, am mai dormit putin, dar as mai dormiiiii, doar ca ziua cand vreau eu sa dorm, se trezeste Vlad...
Pe al meu copil il doare ceva si nu stiu ce...gingia nu s-a modificat in nici un fel, asa ca nu cred ca din cauza dintilor scartaie el...si are nervi de foarte multe ori, se inroseste si strange cu mainile tot ce are in fata...si constipat nu e, ca am grija sa nu pateasca asta...daca si maine face la fel, merg la dr sa il vada...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
selenar spune:
Buna dimineata si de la noi!
Vladut inca lupta cu diareea. I-am dat Smecta si lapte Humana HN, dar deocamdata degeaba, nu am curaj sa mai incerc nimic. Dupa grelele incercari de luna trecuta, cand a tot fost stricat la burtica cu saptamanile, in ciuda tratamentelor, mi-e frica sa mai incerc medicamente.
Ce mai stiti voi ca remedii pentru diaree? Ca sa compar cu ce am incercat deja...Multumesc!
O duminica buna!