Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salutare dragi mamici si iepurasi dragalasi.In caz ca mai sintem si noi prin menoria cuiva, ne mai bagam si noi pe aici in seama.
in primul rand la multi ani SOPHIA!sa cresti mare si sanatoasa, si iubita.Kossir sa te bucuri pe deplin de ea, ca tare mult ti-ai mai dorit fetita si mari emotii ai mai avut pana ai tinut-o in brate.
Eu nu am mai citit de f mult timp, dar mi-a ramas in minte un nume drag pe care ma bucur sa il revad frecvent pe paginile forumului.OANA, bun venit acasa... la casa ta de fapt.
Luca a facut ieri primii pasi, si a fost foarte incantat.Am crezut ca il va tine elanul si astazi, insa de dimineata vad ca e in pauza totala...Are si el 4 dinti, dupa modelul lui Tudor de Vladi.A iesit primul de craciun, si apoi doar ce l-am descoperit cu gurita plina.Am insa senzatia ca au iesit cam aiuristic... ne-m lamuri dde tot cat cand or fi complet iresiti si gingiutele desumflate.
Pana una alta va pup, si ma duc sa recuperez ceva vesti si ceva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani SOFIA!! Fie-ti viata trainica si vesela ca un suras, linistita si implinita ca o privire!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetelor, vin si eu cu o intrebare. SE IA CADOU NASILOR LA MOT? Am tot auzit in stanga si in dreapta si am zis sa va cer si voua parerea. Mie mi se pare aiurea sa dau cadou nasilor de ziua baiatului, plus ca in momentul de fata trecem printr-o perioada naspa cu banii. Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi Ani, Sofia!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa aduci lumina in viata parintilor tai mereu!!! Carmen, felicitari, mamica minunata de baiat mare si independent si fetita mititica!!!

Cat promit ca intru si scriu si pun poze, uite ca nu apuc si pace. Suntem mereu pe fuga, intre scoala copiilor, activitatile de dupa scoala (sport, arte), playgroupurile lui Jane si mica afacere, nu mai ramane timp de forum...

Dar in seara asta pun pozele pe internet, ca nu se mai poate...

Yaia -- sanatate multa Alexiei, sper sa nu fie nimic grav...

Briza -- si eu am preferinte olfactive diferite dupa fiecare sarcina. Un singur parful care imi placea inainte de Jane pare sa imi placa inca, Channel Chance. In rest, nimic...

Vladi -- sanatate lui Vladimir si sa mearga totul struna la operatie.

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Fetelor, vin si eu cu o intrebare. SE IA CADOU NASILOR LA MOT? Am tot auzit in stanga si in dreapta si am zis sa va cer si voua parerea. Mie mi se pare aiurea sa dau cadou nasilor de ziua baiatului, plus ca in momentul de fata trecem printr-o perioada naspa cu banii. Voi cum procedati?

Delia13 mamica fericita('');
-David Andrei 04.03.2010

Delia la noi in Moldova se dau colacii. Acestia se dau de catre parinti de preferat pina se casatoreste copilul.

In trecut se dadea la nasi ceva material din care isi faceau un costum sau bluza, etc, doi colaci, o sticla de tuica, un prosop,sapun, zahar, faina si orez.

Eu o sa ii dau acum la un an. Voi lua fie doua halate de baie mai deosebite, fie o fata de masa cu servetele asortate. In loc de un colac voi comnada un tort cu gaura in mijloc unde voi pune o sticla din taria preferat a nasului iar zaharul, faina si orezul le voi pune fie intr-un cos fie pe un platou in functie de ce gasesc (halate sau fata de masa).

Tortul de aniversare va fi altul. Probabil il vom face cu Tigger pentru ca al alintam pe David "tigrule".

Eu voi cumpara cite un halat de baie mai deosebit fiecaruia.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Vladi bafta cu operatia lui Vladimir.

Sanatate bolnaviorilor!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

La Multi Ani printesa Sofia!

Sa iti fei viata un basm, sa ai parte de noroc, sa fii fericita si inteleapta cum o spune si numele tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Multumesc, fetelor !! Ma duc luni la control, probabil o sa-l programam pe Vladimir al operatie cindva in urmatoarele 3 saptamini, in asa fel incit sa fi in vacanta dupa operatie, sa nu mai fie expus la virusi prea mult in perioada aia...

irene ce simpatica esti ca te bucuri sa fie mama ta la tine ca in acest fel iti faci timp pentru... alte treburi prin casa :)))) Asa o multumire si recunostina razbate din rindurile tale de parca ti-ai face timp pt spa si shopping de blanuri sau diamante :))
Asta e cam cum mi-a zis Vladimir simbata cind l-am lasat la petrecere 2 ore singur, a zis "acum mami poti sa faci ce vrei tu pina ma iei pe mine, esti libera, poti sa faci treaba in casa sau cumparaturi, ce vrei" :)))
Mai, mai, cum am ajuns cu toate , zau!

Intru acum intr-o saptamina in care nici timp pt somnul meu de dimineata n-o sa mai am :( Dupa care plec val-virtej in vacanta, nu stiu cam cind o sa fac bagajele, cred ca in dimineata plecarii...
Nu cred sa mai pot intra pina plec, si nu sint sigura ca o sa am net in virful muntelui, asa ca va las cu bine, sa va gasesc santoase pe toate si cu iepurasii veseli cind ma intorc !
Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Delia eu stiu ca se iau cadou nasilor la nunta si la botez. la mot/turta nu.. e ziua copilului nu a nasilor.

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Hello si de la noi!
La muuulti ani Sofia!! sa cresti mare, sanatoasa, ferita de rele si iubita de toti!

Delia13..nu te mai stresa cu cadoul pt nasi! Un buchet de flori pt nasa va fi mai mult decat suficient. Eu am o finuta, i-am luat motul si nu am primit nimic, dar as fi ramas chiar socata sa primesc, ca nu mi se parea normal. La fel si acum, nasilor Elizei...la botez le-am luat un cadou super-suficient, ma voi pregati cu un buchet flori pt nasa si gata.
Child ce i-ai dat lui Albert de a vomat? Te intreb ca sa evit si eu...Nu stiu ce sa ma fac cu ea la pranz, a inceput sa prefere dulciurile, iar masa de pranz o reduce la 100g. Dar daca dupa asta ii dau borcanel cu fructe sau biscuiti, rade tot. I-am facut sufleuri, piureuri de legume delicioase, si ea nimic.
Freedelia pupici, ma bucur ca ne-ai scris.
Stanucel de acasa se pot face mici magazine online, dar iti trebuie fonduri, cunostine, disponibilitate. Eu am o prietena care a lucrat acasa 1 an vanzand mancare bio....dar nimic nu cred ca se poate face cu 2 copii. Poate o contabilitate, daca sta mama ta cu ei cateva ore pe zi. Te cred ca ti-e greu sa-i ceri sotului, sau probabil ii ceri degeaba, asa a fost la mine in familie....mama ne-a crescut integralm meditatii, educatie, haine...tata era de mobila. Un pup mare sa iei decizii intelepte!
Noapte buna, eu la cina am servit o cafea si sunt huhurez pe aici.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput