sotul meu mai are un copil, eu am aflat gravida
Raspunsuri - Pagina 10
oana_pdv spune:
Multumesc inca o data tuturor celor care au scris aici, a contat f mult pt mine!
Cred ca e timpul sa incep sa fac ceva astfel incat sa nu mai simnt -apasatoare- aceasta situatie1 Nu e nici harem cum au numit-o unii, nici triunghi conjugal cum au zis-o altii, e efectiv asa: sotul meu are 2 copii, eu am aflat cam tarziu de al doilea si intr-un moment nu tocmai potrivit, insa din moment ce am hotarart sa imi iert sotul trebuie sa imi asum si responsabilitatea pt asta dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi cladesc orice in viata tinand cont de asta.
Acum probabil incep sa ma dezmeticesc si sa reactionez fiindca recunosc am fost extrem de confuza si indoita de tot ce e in viata mea.
ba chiar la un moment dat mi-am si dorit sa imi apropii sotul de ele ca sa "scap" de ipostaza in care m-am trezit peste noapte si sa imi iau viata de la inceput fara el, si sa plec cu fiul meu cat mai departe de ei! Recunosc da, ca eu am fortat lucrurile la un moment dat fiindca ma gandeam tot mai serios la divort si in mintea mea speram ca daca el s-ar intoarce la ea avand un copil impreuna nu ar incerca sa il ia pe al nostru, fiindca cum am mai mentionat, eu a trebuit sa platesc cartea de munca pe ultima suta de metri ca sa nu pierd maternitatea, deci nu am servici cand termin.
Ideea e ca lucrurile s-au asezat un pic si am constientizat ca divortand nu as rezolva nimic, ba chiar as face o prostie atat timp cat eu iubesc acest om si el ne iubeste, in plus oriunde m-as fi dus in lume fetitza ar fi tot sora fiului meu si el tatal! Iar eu nu am nu am dreptul sa ii refuz asta fiului meu, deci tot as fi fost urmarita de situatia asta.
Problema e ca intre timp am apucat sa fac anumite gafe iar acum trag de ele! Insa cum le-am facut le pot si repara si sa incep sa imi "apar teritoriul"! Dar pentru asta trebuie mai intai sa mi-l trasez foarte clar ca sa nu mai existe semne de indoiala pt nimeni!
Cu alte cuvinte e ultima mea postare pe aceasta tema si sper ca in cel mai scurt dar si necesar timp sa imi rezolv problemele si sa nu ma mai las "prinsa la mijloc" de problemele altora!
E fiica lui,mama ei e fosta iubita a lui, sora fiului nostru, ll nu mi-a spus de la inceput, ea a ascuns si a tacut, etc. Dupa cum prea bine se vede, Nicaieri nu apare :eu, meu,mie, mi-a etc. Deci asta spune un singur lugru: nu e problema mea! Asa ca nu am de ce sa mai las ca asta sa ma afecteze pe mine, fiul meu , familia mea!
Inca o data multumesc la toata lumea, m-ati ajutat f tare sa ma trezesc si eu la realitate si sper sa pot indrepta lucrurile pe viitor.
Oana_B spune:
Inchis la cererea autoarei.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank"> I love pink!
oana_pdv spune:
Am redeschis acest subiect pentru ca desi postarea povestei mele m-a ajutat sa imi trasez destul de clar anumite limite ale suportabilului acum nu gasesc solutia prin care sa nu mai ajung in punctele de extrem si am nevoie iar de sfatul vostru, sa imi impartasiti din experientele voastre de viata
My_Lady0091 spune:
nu ai nevoie de sfaturi,ai nevoie de o decizie, sau mai degraba :AI NEVOIE DE CURAJ!
eu ti-as propune sa faci un consliu de "familie" cu toate persoanele implicate:tu,el,ea..si daca consideri necesar parintii vostri,ai ei..(fara copii)
si sa luati o DECIZIE concreta...sa cerneti graul de neghina!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
oana_pdv spune:
Pai cam asta urmeaza sa fac " sa iau taurul de coarne" duminica cand vom iesi iar noi 5, cum sotul meu nu a vb nimic cu ea pana acum si ea nu accepta sub nici o forma sa ne intalnim fara copii, asta e, nu prea vad alta cale!
de aia am si postat iar, fiindca mi-e teama ca poate actionez la furie si sa nu ma pripesc fiindca e vorba de niste copii la mijloc, nu e o joaca!
Cum am zis eu vreau sa le propun asta : Sotul meu singur cu copii si cu socrii mei eventual, iar la ea doar daca e bolnava fata sau avem anumite evenimente de sarbatorit, in rest fiecare isi vede de viata lui!
Uite de exemplu de curand a avut fata varicela plangea de mama focului ca nu poate iesi din casa desi era soare si vroia sa il vada pe taty, nici macar nu l-a sunat, daca nu o suna soacra-mea sa vada ce mai face a mica nici nu aflau! Murea daca accepta sa vina 2 minute taicasu pe la ea? Chiar nu o atingea faptul ca pitica plangea? Chiar asa trebuia sa astepte sa vina ziua de vizita pt astfel de situatii? Si daca era ceva mai grav? Scuza ei a fost ca parintii ei nu accepta sa vina sau sa aibe vreo legatura in afra programului de vizita