Aspirante optimiste >(637)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

monique uite la fetele de la inseminare : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160891

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele pe toata lumea
Mie tot imi mai este rau sper sa nu ma ia si raceala, k mai mult de jumatate de scoala este varza

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Bun venit aksa draga Lorena !
Sa te ajute DD sa gasesti repejor de munk sa poti sa te apuci de bb

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara
nu stiu ce s-a intamplat cu mesajele mele de aseara..dar s-au sters...ciudat

fetele, vreau si eu un sfat ca vreau sa ma duc la eco inainte si dupa ovulatie sa vedem ce si cum, insa nu stiu cu cate zile inainte si dupa trebuie sa ma duc
oricum nu merg la gineco ci la ecograf..si pp ca o sa fie transvaginala

sa aveti un weekend placut

http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Fetelor am tras azi o spaima la munca sora cu moartea!
Am stat in picioare toata ziua ( am fost 12 h pe un etaj intreg ), imi fac eco pe la 18 abdominala toate bune si frumoase, saculetul 1cm/0.89mm, vezicula vitelina 0.37 mm. Ma duc la baie ca nu mai puteam sa tin ( trebuia sa am vezica plina la eco abd ) si poc sangee mult mult maro apoi rosu. M-am dus repede la etajul 2 la gineco si m-a vazut de urgenta Dr. Dascalu o dr. de care mie imi era foarte frica de cum arata cum se uita ( de unde e painea lui Dumnezeu ) mi-a facut repede o consultatie si imi zice : stai draga linistita sangerezi prea putin si pac imi mareste doza de ultrogestan si ma pune sa imi recoltez sange pentru BHCG si sa il repet miercuri. Ajung inapoi la Dr. Staicu care imi facuse ecografia si l-am rugat sa se mai uite o data dar transvaginal si ca sa vezi se vedea mult mai bine. Se vizualiza si bebe ffff mic acolo incat i-a fost imposibil de masurat. Mi-a mai facut o data masuratorile si coincid perfect cu cele de pe abdomen ( aici le-a luat minima, iar pe abdomen maxima ), bine cu cativa mm mai putin/mai mult. Corpul galben deaja incepe sa scada fata de saptamana trecuta de la 2 cm la 1.57 cm. Bebe este situat ffff sus aproape de trompa si mi-a spus ca spera sa mai coboare ( mi-a spus si denumirea dar am uitat-o ) pentru ca o sarcina acolo este fff greu de dus la termen, dar cu tratament si repaus mult ajung cu bine la termen.

Luni cred ca aflu prima valoare a HCG-ului pentru ca maine nu cred ca are cine sa imi lucreze proba .. mai ales ca mi-am recoltat pe la 20 seara.

Pupicei de molipseala multi multi

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

neata

tot pe fuga, ca plec la munca

Lia, insanatosire grabnica flacaului tau

pentru restul, felicitari ca ati lasat butoaiele deoparte..sa curga cu liniute dara, ca tot vine si ziua iubaretilor

va

sa aveti un weekend odihnitor, ceea ce eu nu voi avea

in curand,voi fi din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

poftiti la si ceiut fierbinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Azi dau de baut e ziua mea!
Pe seara vin si cu tort

Alina o sa fie bine

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Neatza
gabyv LA MULTI ANI!!!
Iti doresc sanatate si fericire maxima si dorinta de a deveni mamica sa ti-i se indeplineasca cat de repede
Alina ma bucur ca bebe e bine,sa stea cuminte la mami in burtica pana la 9 luni
Restul fetelor -ici si o zii faina

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

gaby la multi ani , multa sanatate , fericire si cat mai curand sa ti se indeplineasca visul de a deveni mamica

Mergi la inceput