Aspirante optimiste >(637)
Raspunsuri - Pagina 15
cos_minutza spune:
Gaby

La multi ani sanatosi si fericiti,sa dea DD ca anul viitor pe vremea asta sa-ti tii in brate minunea mica

Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
Mihaelafalt spune:
Nu am ciclul regulat, ultima data la 32 de zile, acum iau ceva naturiste si homeopate si cred ca s-a reglat dar acum am facut un dus si am o scurgere rozalie, m-am speriat ce poate sa fie sunt in ziua 26 a cic, nu ma doare burta,spatele ca la ciclu.Mie frica.
cos_minutza spune:
Miha daca numai pata aceea ai avut-o e posibil sa fie de la nidatie.Doamne ajuta!!!

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
bebelu86 spune:
GABY 

sanatate multa si sa ti se indeplineasca toate dorintele 

DIDI ma bucur din suflet sa citesc k reintri in cursa. asa te vreau. nu iti pierde speranta nici o clipa. bebe o sa vina cat de curand 

noi...nimic nou, tati e racit si l-am izolat in alta camera, buba a avut un inceput de raceala, dar am datrepede cu tratament si a trecut. am ramas doar cu mucii
dar sa speram k trec si ei. a avut 2 zile de urlete urate, de nu stiam ce sa ii fac.ii curgeau lacrimile siroaie, suspina si urla din totu sufletu ei. clar o deranja ceva, dar nu stiu ce. intr-un final s-a linistit. azi a fost mai bine.in rest...ne pregatim de botez. sapt viitoare se va intampla evenimentu si cam am emotii. dar speram sa fie bine.

tuturor fetelor si sa stiti ca eu va citesc cum prind un pic de liber. numai k greu apuc sa si scriu ceva. k donsoara nu prea are un prog de somn.
cand zic si eu gata doarme si pot sa fac ceva, dupa 5 min e cu ochii pe tavan si o apuca vorbaraia.
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
cos_minutza spune:
Bebelu multa sanatate lui tati de Buba.Pup printesa mica sa nu o mai doara nimic si pup si mamica obosita!!!
Amos Bronson Alcott
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Bebelu multa sanatate lui tati de Buba.Pup printesa mica sa nu o mai doara nimic si pup si mamica obosita!!! ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin ![]() "Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri" Amos Bronson Alcott |

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
walkiria spune:
Cosminutza
, am tot citit si eu pe net ca ar fi vb de ovare polichistice.
Stiu ca la cateva ecografii transvag medicul imi spunea ca am chisturi foliculare dar ca nu pun probleme....acum cine mai stie?
Pe de-alta parte eu am ovulat la fiecare ciclu......e adevarat ca am avut ovulati f tarzie ( Z26,27 sau cea mai tarzie in Z40), dar am avut...iar asta se intampla cam de jum de an.
Bebelu
si pe buba
In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
AlinaBu spune:
Mi-a venit rezultatul de la BHCG 4093.00 si valoriile sunt
Barbati < 2.5
Femei < 5.3
Sarcina
-sapt 1,3-2: 16-156
-sapt 2-3: 101-4870
-sapt 3-4: 1110-31500
-sapt 4-5: 2560-82300
-sapt 5-6: 23100-151000
-sapt 6-7: 27300-233000
-sapt 7-11: 20900-291000
-sapt 11-16: 6140-103000
-sapt 16-21: 4720-80100
-sapt 21-39: 2700-78100
acuma cine stie .. sa imi interpreteze si mie ? Pentru ca se bate cap in cap cu ecografia .. aveam 5 sapt si 1 zi ecografic cand mi-am recoltat..
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
lavi02 spune:
AlinaBu, eu cred ca valorile normale pe care le dau ei aici sunt dupa varsta embrionului, nu dupa UM, pentru ca incepe numaratoarea de la saptamana 1.
Embrionul tau ar fi avut 3 saptamani si o zi si asa se incadreaza cu brio la valorile lor.
Vreau sa te si incurajez: eu am 2 copii, in ambele sarcini am sangerat cate putin in primul trimestru (la prima am avut ciclu peste sarcina 3 zile dar mai putin cantitativ cam cand trebuia sa vina si apoi pe la 10 saptamani pete maronii si bejulii, la a doua sarcina pe la 8 saptamani iar maro si bej), nu am luat niciun utrogestan sau altfel de progesteron si sarcinile "s-au tinut".
AlinaBu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 AlinaBu, eu cred ca valorile normale pe care le dau ei aici sunt dupa varsta embrionului, nu dupa UM, pentru ca incepe numaratoarea de la saptamana 1. Embrionul tau ar fi avut 3 saptamani si o zi si asa se incadreaza cu brio la valorile lor. Vreau sa te si incurajez: eu am 2 copii, in ambele sarcini am sangerat cate putin in primul trimestru (la prima am avut ciclu peste sarcina 3 zile dar mai putin cantitativ cam cand trebuia sa vina si apoi pe la 10 saptamani pete maronii si bejulii, la a doua sarcina pe la 8 saptamani iar maro si bej), nu am luat niciun utrogestan sau altfel de progesteron si sarcinile "s-au tinut". |
Iti multumesc pentru raspuns, dar tot nu inteleg de ce dupa masuratoriile sacului gestional pe 4.02.2011 iese 4 saptamani si 1 zi, iar dupa masuratoriile de pe 11.02.2011 cand mi-am facut si BHCG ecografic am 5 saptamani si 1 zi. ( la 4 sapt saculet de 3.7mm, la 5 sapt sacult de 1cm si vezicula vitelina 3.8mm )
Il repet miercuri ( dupa 5 zile de la ultima dozare ) cat ar trebuii sa creasca?
Ei calculeaza dupa UM, am vb cu seful de la laborator unde mi-am facut analizele ( la munca ) si mi-a calculat ceva de 50 zile intarziere impartit la 7 - 2 si iesea 5 saptamani din calculele lui.. dar nush ce calcule a facut.. dar a zis sa repet BHCG la fel ca medicul miercuri. Mi-a spus ca mi-a lucrat proba de 4 ori si a crezut ca i s-a stricat aparatul si a chemat si oamenii sa il repare..
Sper ca bebe sa fie bine
eu l-am vazut la eco am pozeee se vede ca a crescut 
DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si
-duta fericita! 5+SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!