Aspirante optimiste >(637)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Katy mi-am facut un test astazi si e negativ dar e prea devreme, daca ma pot abtine nu mai fac niciunul pana pe 20,atunci am 32 de zile.Nu imi pierd speranta pana ce nu vad rosu si sper ca macar 9 luni de acum incolo sa nu mai vad.
Va
Petrecere frumoasa cat mai este din ziua aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha tie de regula la cate zile iti vine?

http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

multam Katy
dupa operatie, doctorita mea a zis ca in 5 zile, daca organismul meu stie cum sa trateze situatia in care e pus, o sa imi vina ciclul si mi-a venit fix cum a zis ea
sa vad luna asta, ovulatia am avut-o pe 4 daca nu ma inseala simturile, deci ar cam trebui sa vina zilele astea ..nu de alta dar abia astept sa merg la control

va

in curand,voi fi din nou

First and foremost believe in yourself. The love and support you get from everyone else is just gravy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Salutare fete dragi!

Am citit si eu din urma ins anu am retinut chiar tot

Gaby LA MULTI ANI sanatosi si bebe cat mai curand!!!

Felicity felicitari pt nepotel!!!

Didi ne bucuram sa te avem insa vrem sa te trimitem repejor la odisee ..Doamne ajuta! ..si da, eu scriam de bocit, eu bocesc aproape la fiecare menstrainsa e modul meu de a ma descarca, apoi usor, usor imi revin.

Mie mi-au venit cateva rezultate ale analizelor facute in Z3 si suna cam asa:
- Lh valoare mai mare decat cea normala in faza foliculara ( eu am 11.86 mUI/ml, iar normalul= 2.39-6.6 mUI/ML)
- prolactina mai mare ( eu=64.76 ng/ml, normal=1.2-29.93ng/ml)-anul trecut era cam la fel si cand am fost la endocrinoloc a zis ca nu e o valoare atat de mare incat sa puna probleme, adica nu inhiba ovulatia -
- la hemoleucograma am MPV=11.5fL iar normalul=7.4-10.4fL

Deci raportul LH/FSH= 1.97

Fetelor pana o sa ma duc la medic, daca se pricepe cineva, va rog sa-mi spuneti si mie parerea voastra.
Mai astept si celelalte rez si apoi merg a medic.

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Walkira , eu nu ma pricep deloc asa ca mai bine nu-mi dau cu parerea, eu nu am facut inca analizele astea.

Mergi la inceput

Fetele eu tot intru sa vad daca nu ne mai anunta cineva ca este fericita posesoare a II. Parca am nevoie de un stimul, de vesti bune. Haideti fetele, iar ne scapa barza din mana. In decembrie a lasat ceva pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Stiti ce ma gandeam eu? Ca sunt multe fete care vin pe aici, stau o perioada si apoi nu mai vin pe aici... e pacat...nici macar nu mai stim de ele daca au reusit sa ramana gravidute....

In fine, maine ma duc pe giné ... sper sa nu ma trezesc cu uratii pe cap acum, ca mi-a luat ceva sa gasesc o programare.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Salut!

Sunt o purtatoare de 2 mutatii aducatoare de trombofilie si am pierdut 2 sarcini pana acum din aceasta cauza. Acum cred/sper ca sunt insarcinata iar...Am greturi, ceva ameteli si am facut betaHCG si a iesit 2, laboratorul spune ca valoarea este pentru persoane aflate in afara sarcinii...doar ca eu am facut aceasta analiza foarte devreme, la 3 saptamani...Am gasit pe cateva site-uri straine ca la 3 saptamani, valoarea acceptata ar fi intre 0 si 5.
Am mai facut betaHCG cand nu eram insarcinata si intotdeauna a iesit 0. Vreuna dintre voi a mai intalnit un astfel de caz: valoare diferita de 0 in afara sarcinii? Sau ati facut betaHCG atat de devreme, ati avut o valoare asa mica si apoi a evoluat OK?

O seara placuta tuturor !
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna seara, girls !

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Salut!
Am mai facut betaHCG cand nu eram insarcinata si intotdeauna a iesit 0. Vreuna dintre voi a mai intalnit un astfel de caz: valoare diferita de 0 in afara sarcinii?

Hmm, mie-mi dadea rezultatul la beta >1.2 , adica lipsa unei sarcini, dar niciodata zero. Despre beta 2 nu stiu ce sa-ti zic, mi e pare cam mic, poate totusi e ok la o sarcina "foarte" incipienta. Cred ca doar timpul iti va arata cum stau lucrurile.

Eu postez rarutz, dar citesc aproape zilnic. N-am ce spune deocamdata, cred ca ovulez zilele astea, teste n-am mai facut si parca m-am mai detasat...sa vedem daca functioneaza. Incerc sa ma ocup cu diverse, am fost la cumparaturi, mi-am luat cateva bluzite, azi m-am aranjat si eu dupa atatea luni $%%&&(* I-am tot batut apropouri sotului ca azi mi-a adus lalele Il rasplatesc diseara pentru gest si poate reusim gemeneii
P.S. nu pricep ce mi s-a intamplat luna asta, dar ovarele m-au cam chinuit, astazi simteam ca mi se rupe bazinul, banuiesc ca de la ovulatie... Oricum, pe 7 martie merg la doc, pentru eco transv, vom vedea atunci daca e ceva in neregula sau poate vedem un saculet

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Buna seara fetele!!!

Didisor ma bucur sa te vad mai optimista,stiu ca sunt zile si zile,incercam sa ne resemnam insa nu ne pierdem speranta si de aceea mai ne punem si pe bocit.Eu zic ca e un lucruu normal cand iti doresti atat de mult un lucru si se incapataneaza sa apara.Cum zice si Walkiria e bine sa plangi macar asa te usurezi un pic.Pupici si poate face DD minunea si nu va mai fi nevoie de fiv.
Walkiria raportul LH/FSh intradevar e maricel,cea ce ar arata SPOC.Si eu l-am avut asa la ultimele analize,de aici apar ciclurile lungi si neregulate si de multe ori si lipsa ovulatiei.Din cate stiu eu e nevoie de o stimulare,insa parerea ce mai buna ti-o va da un medic.
Gaby din cat ma pricep eu la grafice inca nu ar fi avut loc ovulatia.Bafta la medic.Analize hormonale in z3 nu ai facut?
MeAlex a cata zi de ciclu esti?Stii apox data ovulatiei?Din cate stiu eu Beta se pozitiveaza din z10 DPO.Multa bafta!
Camcris,Lia,Katy,Bebelu,Paula,Lorena

Va pupic pe toate fara exceptii!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput