Aspirante optimiste >(637)
Raspunsuri - Pagina 10
ankcta spune:
Camady, Alina stati linistite ca nu va lasa DD acum. Rugati-va Lui si totul va fi bine 

Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Fetelor eu am racit rau de tot , tusesc ca un magar, febra , nasul nu mai spun cum este.....
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Niko iubita sa nu mai spui k nu ai indraznit sa speri la asa ceva. Totul se intampla cu voia lui DD si eu sunt sigura k in sufletul tau te visai asa langa Sebi. Cu timpul el va deveni mult mai nazdravan si totul va fi ffffffff bine 
Ancuta , in curand 
sarah199065 spune:
buna dimi,fetele!

mai e o gurita de cafeluta si pentru mine?
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophia_m Gabi, La multi ani! Iti doresc multa sanatate, sa devii mamica cat mai curand si sa ai un bebe sanatos tun si cuminte ![]() Sarah, eu am facut pauza intre anticonceptionale si sarcina 3 luni...ca am avut sarcina cu ghinion asta e partea a doua, dar nu cred ca a fost din cauza pastilelor mergi la ginecologul tau, fa-ti analizele necesare si vezi ce zice mie imi daduse unda verde inca din prima luna eu va citesc de mult timp si Bella, pe tine te-am retinut ca erai f stresata la un moment dat ca trecusera 40 de zile(sau mai mult) si nu-ti venise..ma bucur ca ti s-a reglat ciclul si abia astept sa inceapa sa curga vestile bune ![]() ******************************************** in curand,voi fi din nou ![]() |

sanatos!mult succes si tie!
2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
PaulaFrida spune:
Neatza![]()
duminica faina tuturor

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
bellasamoyed spune:
neata fetele
Gabyy La multi ani cu intarziere...sa fii sanatoasa si sa iti de-a Dumnezeu cat mai rpd bebele mult visat
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
corina_s spune:
fetele, eu de vreo 2 zile sunt cazata bine in butoi..nu ma pot abtine si cred ca totul a plecat de la niste poze pe le-am primit de la o colega de liceu..are 2 bebei - un baietel de aproape 2 ani si o fetita de vreo 6 luni
nu ma intelegeti gresit, ma bucur pt ea dar imi vine mie greu..
stiu ca si voi incercati de mai mult timp decat mine, si poate nu ar trebuie sa ma plang tocmai eu..dar asta e ce simt acum
si ca sa fie si mai "frumos" m-am certat si cu sotul..si stau acum si ma intreb de ce..si nu mai stiu motivul

cred ca o sa iau o pauza de tot..o sa imi revin eu..
va
pe toate si sper sa ne "auzim" cu optimismul la putere
http://lt1f.lilypie.com/Q9Q6p2.png
gabyv spune:
Buna
O duminica frumoasa tuturor!
Cine se pricepe la grafice,poate sa arunce un ochi si la al meu?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Katy82 spune:
Buna fetele! Speram sa gasesc un capitol cu dedicatie dar din pacate vad ca nu e. Haieti fetele, cine urmeaza la testat, cine vine cu II?
Gaby din ce spuneau fetele e bine ca temperatura sa se pastreze ridicata dupa ovulatie, asta inseamna ca e bebe, mai multe nu stiu.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor