As sugera administratorului forumului ca titlul "Parintii intreaba, parintii raspund" sa fie schimbat. De ce? Pentru ca acolo se pare ca nu-si au locul intrebarile unor parintii cu copii mai mari..trecuti de varsa de 12 ani. Acolo au prioritate subiectele cu bebei care fac kk moale, sa nu fac deloc, care nu papa sau papa prea mult...etc.. deci se adreseaza doar parintiilor cu copii mici.
Asa ca va sugerez ca acel titlu sa fie schimbat in "Parintii cu copii mici intreaba..." sau daca-i prea lung gasiti voi alt titlu, dar unul care sa nu mai creeze confuzie...
Am deschis un subiect acolo, ptr ca ma considerat ca acolo ii este locul, ca doar cer sfatul unor parinti, dar se pare ca in 10 minute a fost mutat la "Adolescenti" unde nu prea il mai citeste nimeni...Deci era un subiect neintersant..daca as fi scris de kk si pipi poate ar fi ramas unde l-am deschis prima oara...dar na...sa ma pun cu moderatori? Nu are rost...
Multumesc...si sper ca acum am gasit locul potrivit unde sa postez acest subiect.