Sezatoarea canadiana (209) Bine ai venit, Kevin!!!
Raspunsuri - Pagina 8
CriPOD spune:
Dororess, felicitari, sa fie sanatos si fericit bebe Kevin, refacere rapida si asteptam impresii. Patrick ce zice?
varuna, incearca sa te inregistrezi la un dr de familie. Eu asa am facut acu tzshpe ani. Va va consulta fara ohip si isi va lua banii cand vin cardurile. Este la mica intelegere, asa ca n-are sens sa intrebi la ohip. In rest nu ma stiu cu simptomele, sanatate.
Cata, io m-am inscris deja pe joi, nu?
Bafte pe la joabe si scoli, i'm in crunch.
varuna spune:
Deci...am fost la walkin clinic. A consultat-o pe Maruta s-a uitat la manute si a zis...e un virus ...o sa ii treaca . Deci nu tu alergie, nu tu laringita...nimic...un virus. Nu mi-a dat sa ii dau nimic si gata m-a trimis acasa cu copilul. Adevarul ca ei wheezingul ii cam trecuse, dar nu mai puteam, trebuia sa merg la doctor sa o asculte la plamani, ca asa m-am framantat zilele astea. Toate bune, bine ca am scapat cu atat, sper sa nu o mai apuce nimic curand...sa se pastreze pentru gradinita ca am inteles ca acolo o sa tot adune chestii.
ankalaura spune:
Pai din cate se pare, totul aici este "un virus" E cam ca "red in za nec" din Romania, diagnosticul universal
varuna spune:
asa mi s-a parut si mie...nu pot sa zic ca nu s-a uitat la copil, doar ca la cate scenarii am avut in cap...nu mai conteaza, important ca e bine Mara.
CataD spune:
Cristina, da, ne vedem joi!
Varuna, nu vreau sa te sperii, dar o sa tot auzi la "e un virus" pana ce mai creste fetita putin.
Eu la inceput ma enervam, dar m-am obisnuit. Doctorii aici nu prea se grabesc cu antibioticele, numai daca sunt siguri ca e bacterie.
Si Laura are un virus acum, febra si ii curge nasul, sper sa fie bine pana in luni!
casandra spune:
Eu am o problema cu o masea. Pana acum 2 ani era foarte cariata, si cam 1 data pe an trebuia sa ma duc la dentist sa imi faca reconstructie. Dentistul mi-a spus ca cel mai bine e sa imi fac o coronita. L-am ascultat, mi-am facut. De acum 2 ani pana saptamna trecuta mi-a cazut de 3 ori. Ultima oara, dentistul nu mi-a mai pus-o inapoi si mi-a explicat sa trebuie sa imi pun implant, ca am radacina prea scurta si nu poate sa imi sustina pivotul. Eu sunt suparata ca s-a apucat sa imi faca lucrarea acum 2 ani, ca putea sa vada de atunci ca radacina e scurta. Aveti experienta cu implanut dentar aici? Puteti sa imi recomandati pe cineva care sa faca treaba buna la un pret rezonabil?
Diana2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CataD Cristina, da, ne vedem joi! Varuna, nu vreau sa te sperii, dar o sa tot auzi la "e un virus" pana ce mai creste fetita putin. Eu la inceput ma enervam, dar m-am obisnuit. Doctorii aici nu prea se grabesc cu antibioticele, numai daca sunt siguri ca e bacterie. Si Laura are un virus acum, febra si ii curge nasul, sper sa fie bine pana in luni! Catalina |
Eu acum respir usurata cand aud verdictul "e doar un virus", respect destul de relaxata cele 48 de ore de febra inainte sa ma duc cu ei la medic (asta si pentru ca imi permit, sunt inca acasa in majoritatea timpului, ma rog doar sa nu fie bolnavi joia cand mi-am grupat toate cursurile) si observ ca desi primii trei ani de Canada eu am fost constant bolnava, ba sinusuri, ba otite (in Romania nu am facut asa ceva niciodata), in principal probleme respiratorii, ultimele doua ierni n-am prea fost bolnava. Ca sa nu zic ca inot, fac sauna, dus si ies apoi la minus cate or fi si n-am nici pe naiba, ptiu sa nu ma deochi
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
Varuna - bine ai venit la Sezatoare
Diana - usor-usor corpul se adapteaza la mediu si devine mai rezistent... plus ca deja ai devenit imuna la cativa dintre cei peste 200 de virusuri care bantuie in jur si dau "raceala" Cand racesti din nou - atunci stii ca virusul acaparat e nou pt corp... (nu ca ar fii o consolare )
Intrebare IMPORTANTA (pentru mine evident ): puteti sa-mi recomandati, va rog frumos, un software SAFE de inregistrare a vocii in format MP3 (ceva de genul MP3 Voice Recorder) sau un software de transformare a formatului WAV in MP3 (fara sa se auda pocnituri la ascultarea inregistrarii finale)? As dori sa inregistrez pe calcu povesti pentru Gaby (eu le citesc) si apoi sa le transfer pe CD sa si le puna cand vrea ea la CD Playerul ei.
Mqqm - poate fiul tau cel mare - care face muzica electronica - imi poate recomanda ceva?
Multumesc frumos
O duminca faina va doresc, multa-multa sanatate si va tzuck cu drag
simi spune:
varuna bine ai venit la sezatoare si in Canada! Sanatate fetitei!
Lorelaim ieri m-am gindit la tine, a avut a mea copila examen de centura la Karate si am avut emotii. Dar a trecut cu bine!
Casandra iti trimit acum un pm.
Duminica placuta si Happy Valentine pentru miine!