Mamici inimoase de Constanta***143***
Raspunsuri - Pagina 20
pisoi_aluna spune:
Fetelo, imi pare rau ca nu a aparut mesajul meu, am incercat sa postez de joi, cand am ajuns in rezerva. Acum sunt pe iphone asa ca nu scriu mult, il asteptam pe tati sa ne ia acasa.
Bebe e bine, 2900 gr. Si 51 cm, lungan si slabanog...a dat putin in icter azi si nu prea ne intelegem cu tzitzi...
Va las sa strang bagajul si intru cu amanunte de acasa.
Pupam fetele!
38+
Andrei - 16.02.2011 
MAI AVEM 2 ZILE!!!
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
ADINUTZA spune:
Pisoi, felicitari
sa fie sanatos bebe, si sa va faca numai bucurii!
Despre laptic nu stiu ce sa zic, persevereaza, dar sa stii ca nu e un capat de tara daca o sa manance formula.
Eu i-am alaptat pe amandoi, cate un an, la noi a mers din prima, si ma repet, cresc copii frumosi si sanatosi si cu lapte praf deci nu e cazul sa te necajesti daca nu merge...
vladis spune:
hello de week-end, ce vreme urata!
in primul rand ma bucur extraordinar pt vestile bune in legatura cu mihaita. macar atata lucru, sa nu mai stati stresati cu banii de terapie o perioada 
eu sunt ok, ma mai doare spatele, de luni ma duc la serviciu, nu stiu cum o sa stau 8 ore in pozitie sezand, o sa vad cum ma descurc. masina pana la urma cica se repara, a ajuns si sotul, s-a dus sa-si vada "odorul" si au hotarat ca nu e cazul totusi de dauna totala.
cat despre discutiile referitoare la sex, aici m-ati atins la fix, e un subiect fierbinte zilele astea la noi in familie, din cauza nemultumirii unor parinti, dar si a educatoarelor ca fi-miu stie tot si s-a apucat sa tina lectii in grupa. pe de o parte inteleg nemultumirile, fiecare parinte decide momentul si modalitatea in care sa discute cu copilul, iar al meu a gresit ca s-a apucat sa faca el pe profesorul, dar pe de alta parte sa spui unor copii de 6 ani ca i-a adus barza si sa traiesti cu iluzia ca nu sunt curiosi sau ca nu ii intereseaza subiectul daca nu pun intrebari, asta nu mi se mai pare ok. fi-mea a fost genul care nu a pus intrebari, motiv pt care pe la 8 ani, nestiind cum sa incep abordarea, am cumparat o carte "educatia sexuala la copii si adolescenti", m-am documentat bine si am inceput sa ii furnizez informatii de cate ori vedeam ceva la tv sau se intamplau diverse legate de subiect, apoi a urmat sarcina mea si atunci au fost explicatii mai consistente, cam asa a decurs cu ea, vlad insa e foarte curios, de mic, intreaba orice si oricand si nu se multumeste decat cu explicatii amanuntite despre orice ar fi vorba, inclusiv subiectul de fata, motiv pt care stie cam tot ce scrie in carte ca ar trebui sa stie la varsta lui despre corp, diferenta dintre sexe, cum se concep copii, ce e o sarcina si cam atat pana acum. dar el, din dorinta de a fi in centrul atentiei si de a face pe bufonul, s-a apucat sa vorbeasca si altor copii toate astea, starnind valuri. acum purtam discutii intense pe tema comportamentului si a subiectelor despre care el are voie sau nu sa discute in societate/colectivitate. asta e modul in care am abordat noi subiectul, fiecare e liber sa procedeze cum doreste, dar ce m-a suparat a fost reactia unora, exprimata clar, de a interzice copiilor lor sa se joace cu al meu, asta chiar m-a infuriat, nu am crezut ca in secolul XXI exista persoane atat de inguste la minte, care cred ca astfel isi protejeaza copiii, pe modelul daca nu vorbim despre asta nu se intampla, neintelegand ca educatia sexuala e o parte normala si fireasca a educatiei unui copil si responsabilitatea o are tot parintele. pentru ca nimeni altcineva nu face asta in locul nostru, pe la fi-mea la scoala au fost niste timide incercari de ore pe aceasta tema de-a lungul anilor de scoala, dar nu s-a concretizat nimic.
edit: pisoi, ne bucuram ca ne-ai dat de veste si sunteti ok tu si bebe 
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
kim222 spune:
Angi eu nu stiam ca aveti probleme..si doar suntem in aceeasi grupa.. Luca stie ca nu exista barza ..copii sunt scosi din burtica de catre medic..dar nu stie ca trebuie sa existe un contact sexual pt concepere..si nici nu tin sa-i povestesc despre asta..nu la 6 ani..Nu pt ca-s demodata dar nu cred ca pot intelege exact fenomenul..Oricum la aceasta varsta isi descopera organele sexuale si vor sa vada pe viu ce au si altii..nu se mai multumesc cu atlase de anatomie..Si cum vei aborda problema?
Pisoi ce bine ca ne-ai dat de veste!!
Crix, in USA pediatrul indica ca la varsta de 12 luni sa fie scoase definitiv suzeta si biberonul ..eu asa am facut si a fost super ok! Cu cat amani momentul cu atat o sa fie mai complicat..parere personala..
simonapro spune:
Buna, fetele!
Pisoi: sa va traiasca puiutu, sa va aduca multe bucurii 
Vladis: exact ce stie Vlad, stie si Sebi, nici eu nu m-am ascuns de el, asa am considerat mai bine, de cand eram insarcinata cu Lucian i-am explicat cum sta treaba, in afara contactului. Dar zilele trecute, trecuse la detalii despre sex,cu dormitul in pat, ca asa-i spusese colegul si m-a blocat putin, ca mi se parea prea devreme pentru asa ceva, dar si sa spui copilului despre barza, mi se pare depasit.
Cat despre parinti eu zic sa nu te stresezi, mai bine ar comunica cu copiii, decat sa le interzica sa se mai joace cu Vlad, asta nu e o solutie, sunt o gramada de mijloace de unde pot sa afle informatii.
Larisel:la cresa este un singur program de somn, de la 13-15.30 parca, cel putin asa era cand era Sebi, acum cativa ani.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
pup inimoasele,
pisoi, felicitari, sa aveti parte de nopti linistite si mult laptic(cum o fi!)
eu...sunt treaza non stop de joi noaptea..ce nu a facut copilul meu febra de un an si ceva...acum a recuperat, febra care crestea la 4-6 ore, azi noapte chiar la 2 ore, frisoane, muci fff aposi si tuse productiva.
Viroza.Rhinatiol, ACC si antitermice.
sper sa nu mai faca si la noapte.ziua e ok, noaptea a fost jale..si plus ca nu numai el este asa, ci si tasu'.
acum e ok, nu a mai avut febra de pe 12..sper sa nu mai faca.
in rest, printre oale de mancare, facut carnati, dulciuri, jucat( ca si bolnav nu sta/zace) si tot tacamul de week-end.
larisel, chirurg ortoped..eu tin minte ca este o doamna dr deosebita, in Spit Judetean, e drept, parca Dascalu' o cheama, ca pe echografista.Rox stie mai bine, sau poate chiar si Kim.
pup.o seara frumoasa.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
lulu77 spune:
si Luca stie ca bebe vine din burta mamei, taie dr si iese.Eeee ,acum cateva zile m-a intrebt :si cum ajunge bebe acolo?
- pai Doamne-Doamne il pune mic-mic si el papa de la mami si creste mare.![]()
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
dandusa spune:
Pisoi,
dar si cand i-o prinde gustul sa vezi ce-o sa mai recupereze!nu te lasa usor,tz este cea mai buna!
Vladis,
perfect de acord cu tine!
Lulu,
santate multa baietilor
Dodo-pui spune:
Capitolulu ***144***
Pisoi 

refacere rapida si numai bine,te astept cu nerabdare cu povesti despre pisoiul mic
Lulu insanatosire grabnica baietilor tai
Vladis 

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!