Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

Simina sa intelegem ca il astepti pe bebe?sau te bucuri ca testul e negativ?

mi-e teama sincer sa nu fi ramas gravi acum , peste pastile

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Noi stam mai bine la capitolul febra. Joi si vineri noaptea ne-a fost tare greu, la 4 ore ii administram antitermice si tot nu scadea sub 38...chiar cand m-am hotarat sa mergem la medic a inceput sa fie mai bine. Dar tot nu ne lasa, se simte bine in jur de 10 ore apoi iar incepe sa creasca usor...asta ce-o mai fi?

Mihamora, Dozz, puii vostri cum mai sunt?

Laura-andreea, felicitari printesei mergarete.
Rabdare, ca va trece si perioada asta. Si David isi facuse un obicei in a se trezi noaptea si a sta asa cateva ore...din fericre a trecut.

Magda, multa putere si incredere ca va fi bine.

Lylyana, condoleante

Monis, Raluci

Many, Doamne ajuta sa iasa totul asa cum va doriti.

Miany, pup Davidutul vorbaret.

Simina, avem si noi problema ca nu prea mai sta in carut...vrea doar pe jos, fara sa fie tinut de manuta(doar e barbat)...si daca ii dau drumul...se duce

Bobomom, felicitari ptr bilant si ptr ca ne-ai impartasit sfaturile primite de la medic.
Nu l-am pus pe David inca la olita dar in ultimul timp cand face treaba mare se lasa in jos ca si cum ar sta pe olita. Oare este cazul sa o incercam?

Lumi, super tare ca mergeti in Japonia.

Am vazut poze de la intalnirea de la Iasi ... Doamne, ce copii frumosi.

Citat:
citat din mesajul lui monis5
merge minune, ca si asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160862

atata pot spune

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

dana, acum e bine Ana. Pana la urma cred ca a fost o viroza, asa cum a zis pediatra. Tb sa recunosc ca m-am lasat convinsa cu greu si am fost suspicioasa, credeam ca a pus diagnosticul la intamplare. Asta pt ca eu nu am mai auzit pana acum de viroze doar cu febra. Febra a durat fix 7 zile, alte simptome nu a avut, din seara celei de-a saptea zile totul a reintrat in normal. Sanatate si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dana, eu as merge la dr daca continua febra. (scuze daca ai spus deja ca ai mers si am omis eu ). Si la noi se dau antitermice, dar doctorul vrea sa vada copilul pentru a afla care e cauza febrei (sau macar sa vb la telefon) inainte de a-i da antitermice, in ideea de a nu se masca ceva serios. Cat despre olita - nu stiu ce sa-ti zic... Adevarul e ca si Nicholas cateodata cand face kk se ascunde dupa canapea, parca in cautare de privacy. Am uitat sa-i spun asta doctorului si sa-l intreb daca e un semn ca ar fi gata... Dar tind sa fiu de acord cu el, ca pana atunci cand imi poate spune intr-un fel ca ii vine sa faca si e vizibil ca il deranjeaza, nu prea sunt sanse sa invete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna dimineata!

Nu aruncati cu rosii in mine am gasit articolul ala si mi s-a parut o prostie de aceea l-am si pus sa il cititi si voi. Cred ca nici una dintre noi nu ar fi in stare sa aplice metoda asta, adica sa iti lasi copilul sa planga , eu nu il las sa planga nici 2 minute dar 10 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna dimineata
Fata mea da semne de raceala, are mucei si stranuta
Azinoapte la 5 ardea, temp 38,4
Am cateva intrebari, poate or sa para prostesti,dar tot le pun:

-Termometrul electronic- unde mai poate lua temp la valoarea reala ??? pana acum i l-am pus doar in curicel dar noaptea mi-e mila sa o trezesc

Nurofen-panadol - cati ml le dati???

Si cum pediatra noastra nu raspunde duminica la telefon, va intreb pe voi:
Ce pot sa-i dau sa opreasca evolutia racelii????

Cine a dat Stodal, mai stiti cati ml / zi ati dat?????? Eu parca 5ml i-am dat-------asta daca va incepe sa tuseasca

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Simina
, eu ii administrez antitermice lui David numai daca temperatura depaseste 38,5.
Aceeasi problema am si eu cu masurarea temperaturii, dar nu am incotro decat sa o masor rectal si noaptea. In general eu imi pun ceasul sa ma trezeasca din ora in ora (asta ptr cazul in care adorm...ca la ce stare am in momentele alea...) si il ating cu buzele pe frunte...in momentul in care simt ca este mai fierbinte folosesc termometrul. Am cumparat si un termometru din ala ptr ureche dar nu sunt deloc incantata. Daca ii i-au temp. de 3 ori, imi arata de fiecare data altceva
Nurofenul il dau asa cum scrie pe cutie.: 2,5 ml(cel de 4%) la 8 ore.

Dozz, ma bucur ca Ana este mai bine...si noi am scapat de febra. Am avut o noapte linistita.

BoboMom, din fericire nu mai este nevoie sa mergem la medic.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumim pentru incurajari !

Partea buna din capitolul "poveste fara sfarsit" este ca noua stenoza, desi grava, este compensata de o circulatie colaterala (uimitor ce puternici si adaptabili sunt micutii), ceea ce face ca Rares sa fie bine acum, nefiind afectat vizibil de problemele aparute.
Am facut demersurile necesare pentru consultul genetic si evaluarea pentru operatie, in urmatoarele saptamani vom avea si rezultate concrete.
Pana la urma, asa cum exista problemele, asa exista si solutiile si mijloacele de rezolvare a lor !

La capitolul "vine, vine, primavara...", Rares a facut rosu in gat, febra ieri si noaptea trecuta, azi ceva semne de M si suntem pentru cateva zile sub tratament.

La capitolul "", undeva intre cele doua internari, Rares s-a autointarcat, nici alt lapte nu ii mai trebuie, dar cel putin mananca...diverse . Incerc sa compensez cu ceva orez cu lapte, iaurturi, dar e mai pe usor.
Mi-a spulberat mitul copilului atasat de tzitzi si intarcat cu greu dupa 2 ani !
Bonusul este ca se trezeste mai putin noaptea, doar pentru apa.
In plus, au aparut noi semne de independenta: devine fan tati (ii cere sa il ia in brate, vrea sa stea cu el), o place si mai mult pe Iarina (o striga la joaca, interactioneaza cu ea mai mult ca inainte).

La capitolul "cra-cra", Rares a inceput sa vrea sa mearga tinut de manute, desi nu sta singur in picioare da semne de progres si in aceasta privinta, interactioneaza mai bine cu noi, intelege unele lucruri cand i le spui, comunica si el prin strigate si gesturi !
Ultimul bilant: 75 cm si 8,200 gr .

La capitolul "pam-pam", mai bine zis, "experienta personala despre metode de adormit copiii": am doi pitici rasfatati, mananca cand le e foame, dorm cand le este somn, fara program, cu dezaprobarea altor mamici si fiind certati de pediatri.
La Iarina a fost scuza ca e primul copil si e firesc sa fie rasfatat, pantru Rares am indicatia anestezistului din terapie intensiva "sa fie alintat cat de mult se poate".
Pediatrii atrag atentia ca face rau copilului sa nu se poata baza pe o rutina care i-ar oferi mai multa siguranta, mamicile nu agreeaza limitarea libertatii personale si limitarea posibilitatii de a desfasura si alte activitati in afara ingrijirii copiilor.
Personal, am fost crescuta dupa un program rigid si am adunat o gramada de pitici pe creier in aceasta privinta; acum se pare ca, la cresterea propriilor copii, am ajuns in extrema cealalta.
Poate ne corectam pe parcurs...

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Imi pare rau pentru piticii raciti, multi sa se faca repede bine.
Despre tratamente nu ma pronunt, Rares are o sensibilitate sporita datorita problemelor cardiace, la el este indicat sa intervi repede cu antitermice pentru a nu sprasolicita inimioara, se intervine repede si chiar preventiv si cu antibiotice pentru a stopa eventualele complicatii carora el cu greu le-ar face fata.

Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Intru si eu sa spun "buna ziua" macar. Suntem in suferinte mari cu dintii. Saptamana trecuta a iesit dintele nr3. De atunci ne chinuie perechea lui - dintele nr 4. Temparatura, maraie, plange, nu vrea sa manace, roade tot, nimic nu-i bun, nimic nu-i convine. Ne-a innebunit si suntem de abia la dintele 4, care ar trebui sa sparga cat de curand. Nici nu vreau sa ma gandesc la masele si canini.

Noroc ca am vorbit cu pediatra zilele astea si i-am spus ca daca madam Burloiu imi da ok la Ror, ma duc la inceputul lui martie la ea, sa i-l faca. Mi-a spus ca nu le-a mai dat, ca nu mai au. Asa ca mi l-a pastrat pe ultimul. Deci daca trebuie sa faceti Priorixul in curand, vorbiti cu pediatra sa va opreasca pana va duceti.

Mergi la inceput