Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

gata, a adormit mandruta, uf, iar si-a dat programul peste cap, ieri seara a adormit in masina ca era franta , s-a culcat la 12, s-a trezit pe la 2 fara ceva si a stat treaza pana la 3 jumate in noapte , a adormit si s-a trezit dimineata la 10 , ea care la 7 - 7 jumate era in picioare...asa ca somnul de la amiaza s-a mutat si el de la 13 la 15...ooofff

Dana mi-a facut placere sa-l revad pe badita David, nu am mai comentat ca am facut-o la cele de pe Fb ... cat despre dansat, m-a dat gata

Miany intai lasa-ma sa te felicit pt cel mai vorbaret fulgusor apoi uite-asa sa-ti fac de invidie (+ bineinteles)...noi am ramas la mama, tata, nani, papa, gata, uite si multe bebelushisme

Lumi ce fain ca plecati in Japonia, chiar ma gandeam pe drum spre casa ca nu am apucat sa stam de vorba mai deloc, care mai de care fugea dupa copilasi, da' vine ea vremea sa-i lasam sa zburde singuri si noi sa stam linistite la taclale, nu?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Miany intai lasa-ma sa te felicit pt cel mai vorbaret fulgusor apoi uite-asa sa-ti fac de invidie (+ bineinteles)...noi am ramas la mama, tata, nani, papa, gata, uite si multe bebelushisme

apasat!! mda,se pare ca la capitolul asta exceleaza al meu...vedem mai incolo...eu,una sunt tare curioasa cum va vorbi mai incolo...

aaa..sa mai zic ca are un telefon de la fischer-price,care la un moment dat zice bye-bye si hop ..david zice bye-bye ...si ello (nu stie el ce inseamna inca,dar clar ii place sa repete orice aude)...deja ne "cenzuram" ca who knows

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

meniul de azi:

dimineata:omleta+mozarrella+cateva feliute de ardei+rosie cherry+marar
si 100 ml iaurt..

pranz: supa-crema de dovlecel+conopida

dupa-masa: paste+ branza de vaci+putin suc de rosii ( busuioc si cascaval ras ..cred)

ma duc sa fac pateu de linte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

nu am mai scris un meniu de nici nu mai tin minte cand , asta pentru ca mai mereu ma inspir din ce vad la fete

azi a papat asa:
dimineata: lapte cu cereale Corn Flakes de la Nestle
pranz: pastrav cu legume la cuptor (facut in putina apa + ulei de masline si condimentat cu un praf de sare si rozmarin)

cred ca urmeaza ciorba de pui (primit de la tara, gras si gustos )
iar pe seara, ma mai gandesc ce mai papam

i-am facut zilele trecute o reteta din alea preluate de pe net si a fost un succes, m-am bucurat mai ales pt ca ea continea branza de vaci, care pt fii'mea e cah in orice combinatie

asta, mai exact:
Mancarica (dupa 1 an)

Doua oua batute cu branzica facuta in casa, o lingurita de iaurt, marar tocat, busuioc proaspat si cateva fasiute de carnita de pui fiarta in prealabil. Toata sparcuiala am turnat-o intr-o tavita pe fundul careia am pus un bob de unt. Tava la cuptor (vreun sfert de ora, pana se umfla bine compozitia). Deasupra am pus iaurt si patrunjel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sunt pe fuga,dar vreau sa dau si eu 2 meniuri bune-bune!

Ieri: pilaf cu morcov si urzici,cu ficatel de curcan(asta doar l-am fiert in apa)

Astazi: supa crema de praz- un deliciu! La care am adaugat un ou fiert moale si putin din pilaful de ieri.

Revin mai pe seara.

Le pup cu mult drag pe Raluci si Monis,sunteti extraordinare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

azi a nascut Danangie:

Danangie a nascut deja, prin cezariana, la ora 12.07. Bebe Marco Andrei are 3,390 kg si 49 cm. Sunt bine amandoi. stire preluata de la dovlecei

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

azi a nascut Danangie:

Danangie a nascut deja, prin cezariana, la ora 12.07. Bebe Marco Andrei are 3,390 kg si 49 cm. Sunt bine amandoi. stire preluata de la dovlecei

Ce repede a trecut timpul, ptr. noi. Sa se recupereze repede iar bebelul sa creasca sanatos alaturi de fratiorii lui. Danangie va fi soacra cu 3 nurori

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

azi a nascut Danangie:

sa-i traiasca! sa fie sanatos si mami sa se recupereze repede!

Mergi la inceput

am vazut pozele de la mall, sunt niste fetite superbe, iar Mihnea un cavaler tare frumos!

Lumi, ce fain ca plecati in Japonia, se pune de intalneala luni? poate ajung si eu cumva...

Many, sper sa va iasa totul asa cum va doriti! putere sa gaseste in noi, nici n-ai idee cata!

valabil si pt Licurici, care va avea batai de cap duble pe cand urmatoarea eco?

Smara ce face Fantomas? dar Timi?

Lavi, credeam ca te citesc zilele astea...toate bune?

BoboMom, utile sfaturile, iar despre tantrumuri...chiar depinde de momentul si locul desfasurarii "actiunii". felicitari pt bilant!

pup toate fetele si multu inca o data pt urari

Mergi la inceput

si vroiam sa-i mai spun lui Licu' ca Alex are in continuare 2 somnuri pe zi

Mergi la inceput