Prietene la bine si la greu - 105

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
La multi ani fericiti Alinush!
Monis imi pare rau de treaba cu serviciul.Poate nu e asa grav.
Raluci admirat Bubul.Te sun maine.
Andre esti foarte matina.Nu stiu la cat te culci si cat dormi pe noapte dar eu nu cred ca as rezista in ritmul asta.
Magda felicitari pentru mergaret.
Simina la multi ani mamei.
Noi ne laudam cu 3 masele.Sta sa iasa si a 4 a.
Azi am fost doar noi doi acasa.Ne-am iubarit mult si ne-am jucat.A invatat ceva nou.Sa isi puna mainile in cap cand facem noi o prostie sau cand face el dezastru in casa,iar spunem mereu "aoleu" si el rade.
A vazut ca daca ma supara ii spun ce ma deranjeaza.A inceput sa constientizeze ca daca ma musca ma doare.Daca ii spun ca m-a lovit si pe mami o doare vine si ma pupa.Daca sunt trista ma ia in brate.
Il ador.
Sotul aseara imi spunea ca e adevarat ca vroia o fetitza dar ca nu si-ar da baiatul pe o fata acum,si ca nu stie cum am reusit sa facem un copil asa frumos.
Am fost fericita cand l-am auzit.

sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

fac capitol nou.

Mergi la inceput

106

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Va multumesc dragelor pentru urarile de azi
Chiar daca e tarziu, va cinstesc si eu cu tot ce va pofteste inima

Eu am avut o zi de rahat dpmdv, dar apropiatii imi spun ca am luat-o rau pe aratura...sunt foarte depresiva, nu mai am ioca rabdare cu copiii si ma simt foarte vinovata pentru asta. Trebuie sa ma educ, sa gandesc mai pozitiv, dar in ultima perioada am fost foarte influentata de mama mea care este foarte negativista, ea le stie pe toate noi restu nu stim nimic. In fine, sunt multe de spus dar stiu ca fiecare dintre noi ne confruntam cu diferite probleme si de aceea nu vreau sa ma plang prea mult.

In rest copiii sunt bine, am sa revin cu detalii mai multe cand o sa ma simt mai sociabila

Va pup si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput