Prietene la bine si la greu - 105
Raspunsuri - Pagina 16
gabitza35 spune:
multu Monis... eu o am montata deja....
Dragos s-a sculat la 1 pt a manca(de obicei ora de masa e undeva 2.30-4) iar la 4 l-am auzit cum facea kk...iar moale,prost, puturos si muuulttt.Bineinteles ca nu a mai vrut sa adoarma,de fapt el voia decat in brate si eu in picioare... cum ma asezam pe pat, dadea drumul la sonor (asa maraia in surdina). Pna la urma ,pe la 5 si ceva i-am dat sa pape... a adormit...dar a venit ora de masa a Evei...
In timp ce beau cafeaua,ii fac un ceai...incercam si Biotics,etc..daca nu isi revine cred ca recoltez si trimit la analize.Pentru ca el a facut episodul asta imediat dupa ce s-a terminat al Evei,tind sa cred ca e vorba de ceva virus care a circulat de la unul la altul,si ca nu a avut legatura cu alimentatia.
Stiti cumva daca imi trebuie 2 probe pentru a-mi face si coprocultura si coproparazitologicul?
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
gabitza35 spune:
multu de cafea si Andre...ai aparut cand scriam.... asa,acum tin amandoua mainile intinse....ce bine e...
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
poze
Cory_B spune:
Neataaa
Brrrrrr...ce friggg e afaraaa..of
Vad fete vesele si matinale
Cunosc ...the feeling(Monis
,Cristina_boc
) Dar la mine clar s-a adaptat organismul pt ca Andrei nu a dormit cred(never) o noapte cap-coada..soo....Unde mai pui ca de o luna si ceva merg si la servici...dar...nu ma plang pt ca asta inseamna sa ai copil in casa(tb sa simti asta, nu?
) Oricum va inteleg perfect
Apropos, am citit topicul pus de Monis...cu metoda "minune" de adormit un bebelus. Of Doamne, bietul copilas, cu ce a gresit el de are asa o mama ignoranta?! (ca sa n-o numesc altfel). Nu judec pe nimeni , era doar o constatare.
Eu cred ca mai stau cu intarcatul, nu ma simt inca pregatita, mai ales cand il vad asa indragostit de tzitzi![]()
Am si citit mult pe tema asta si am hotarat sa mai astept, poate am noroc si isi alege el momentul sa se intarce singur(ar fi ideal asa, sper...) La fel ca si Matei al lui Ralu, cand vin de la serviciu si intru pe usa...direct la mine in brate si ma trage de bluza. Mai studiez cazul...
Va pup pe toate
, Laurairina,spor la crosetat si imi place semnaturica ta, ai modificat-o
11 s...samburica a crescut
Revin later
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
ne-am intors si noi acasa si am intrat iute sa va salut (cu toate literele de pe laptopul nou
). Abia astept sa citesc ce mai faceti, dar dupa ce pun 2-3 munti de haine la spalat.
Ramona
,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: 
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
RamonaCopot spune:
Am citit doar postarile de pe pagina asta si sper sa nu ma bag ca musca in lapte, dar ii raspund Gabitzei: cu o singura proba de fecale se fac analizele: coproparazitologic, coprocultura, copropcitograma si cea de depistare a rotavirusului. 
raluci_b spune:
Neatza,
Buna cafeaua, Monis la suflet mi-a mers piesa 
Revin dupa ce scot paienjenii astia de pe ochi
ALINUS - LA MULTI MULTI ANI fericiti sanatosi, sa fii iubita si fericita 
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
dana n. spune:
Buna dimineata!
Multumim ptr cafea...este binevenita. David a dormit bine dar eu ma simt ca lovita de tren.
Va las cateva poze de la cununia prietenilor nostri.
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009)
raluci_b spune:
ceva sa mearga cu cafiaua
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b ceva sa mearga cu cafiaua |
vaz ca ai dat paianjenii jos