Prietene la bine si la greu - 105
Raspunsuri - Pagina 15
laurairina13 spune:
Raluci a fugit sa se intalneasca cu gigel![]()
Sa iasa o valentina mica
!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
11+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
Lidia74 spune:
Bei daca voi ati pus muzica eu dau di beut: sampanie
Limoncello, pesi/cola
si suc natural pt Laura si Smara.Ah...si pizza pe saturate
ca sa nu ne imbatam prea tare ca bem pe stomacul gol
hac.

Lidia74 spune:
Monis imi para rau ca nu poti sa te odihnesti. Sper sa nu fie o viroza naspa ce simti...Te pupic

Dozz spune:
mda, mie mi-a picat fisa abia pe la a patra melodie ca azi e Sf valentin si ca lumea se iubeste - deh, creieri spalati de birou si nu numai.
sa va spun in ce consta noua etapa a fetitei mele: refuz 100% al tatalui. la joaca mai merge, dar putin, in schimb nu la masa, iar ce e mai grav, nu la somn. In niciun caz la somn! De unde pana unde schimbarea asta, nu stiu. Si parca nici in Brazelton, Anne Bacus, Capraru, supernanny nu am citit de asemenea etapa. Asa ca orele de seara pt mine/treaba/casa s-au redus. Partea foarte buna si frumoasa e ca in timpul petrecut la adormit copila imi fac ordine in ganduri si imi amintesc de senzatiile din copilarie cand, la fel ca acum, urmaream luminile de la farurile masinilor de pe strada cum se proiectau si jucau pe pereti si pe tavan. Cu siguranta stiti despre ce vorbesc.
Many, ma bucur tare ca ai iesit la raport cu asa vesti bune. Si de prietena lui miany ma bucur mult, sa duca sarcina bine si sa nasca un bb sanatos.
grigore_tina spune:
A fugit tati la nani si mi-a lasat calculatorul.Intre timp am calcat ceva.
Many ma bucur ca este ok pana acum.Spor la multe oute.
Miany sa ai o seara frumoasa.
Laura maine dupa amiaza poti pune martisoarele.Trimit pe cineva la banca pentru ca sunt singura cu Geo.
Raluci faina atmosfera ai creat.
Douara nice to see you.
Monis imi pare rau ca esti obosita.Trebuie sa treaca si asta.La Geo perioada lui de nesomn dupa ce a invatat sa mearga a fost de aproape doua saptamani.
Pe urma a urmat si inca e in vigoare o periioada in care nu prea mai suge si doarme cam toata noaptea legat(pe la 00-01.00 se trezeste putin si suge un pic).
Va fi bine ai sa vezi.
Micutul meu fantastic cred ca incepe sa se intarte.Tzitzi e doar pentru rasfat,supt maxim 10 secunde apoi pa.Ma cauta toata ziua pe sub bluza dar le vede,le pupa,le mangaie si pleaca.De supt nu prea mai are chef.Nu stiu daca sa ma bucur sau nu.Imi place ca ia singur aceasta decizie dar imi pare rau ca se rupe o legatura dintre noi.Va trece la o alta etapa.
Lidia imi place ca esti pe aici,cu noi.
Dozz bine ai venit pe platoul iubirii.
Nici noi nu am tinut prea mare cont ca e sf.valentin.Ne-am dat seama dupa ce am culcat copilul.
sarcina usoara Smara ,Licurici! 
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dozz mda, mie mi-a picat fisa abia pe la a patra melodie ca azi e Sf valentin si ca lumea se iubeste - deh, creieri spalati de birou si nu numai. sa va spun in ce consta noua etapa a fetitei mele: refuz 100% al tatalui. la joaca mai merge, dar putin, in schimb nu la masa, iar ce e mai grav, nu la somn. In niciun caz la somn! De unde pana unde schimbarea asta, nu stiu. Si parca nici in Brazelton, Anne Bacus, Capraru, supernanny nu am citit de asemenea etapa. Asa ca orele de seara pt mine/treaba/casa s-au redus. Partea foarte buna si frumoasa e ca in timpul petrecut la adormit copila imi fac ordine in ganduri si imi amintesc de senzatiile din copilarie cand, la fel ca acum, urmaream luminile de la farurile masinilor de pe strada cum se proiectau si jucau pe pereti si pe tavan. Cu siguranta stiti despre ce vorbesc. Many, ma bucur tare ca ai iesit la raport cu asa vesti bune. Si de prietena lui miany ma bucur mult, sa duca sarcina bine si sa nasca un bb sanatos. |
eu stiu ..nice memories..asa adormeam eu cand eram mica

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
laurairina13 spune:
Eu adormeam altfel in copchilarie, mai ales iarna adormeam urmarind pe tavan umbrele flacarilor care se strecurau de la plita sobei...ehehe ce vremuri..Ne inghesuiam eu si sor'mea intr-un pat, fratemiu in fotoliu pat, toti 3 intr-o camera si ne hlizeam pana adormeam urmarind flacarile pe tavan si ascultand lemnele trosnind in soba.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
11+ cu Iris/ul![]()
Firefly's shop
BLOGUL MEU ![]()
Lidia74 spune:
Laurairina ce frumos. Asa adormeam si eu la bunici ascultand cum trosnesc lemnele in soba. Sunetul ala tare frumos era si ma adormea caci imi crea o stare de protectie, de caldura, de liniste.Ehhh...ce vremuri...
Tina
.

monis5 spune:
neata
pregatiti branulele ca a venit tura de dimineata cu cafeaua:
tsssssssss-tssssssssssssssss-tssssssssssss
sa aveti o zi fremoasa 
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Andrecluj spune:
Intindenti branulele sa injectez expresso de ala de-ti muta si inima. Noi prestam Shakira/gummy bear si alexander rybak de la 5, nu am mai avut asa de cand avea Chiara 3 luni. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!