Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Off, fazele astea cu sarcina fara probleme si de-odata se intampla... groaznic, pur si simplu groaznic.
Va povestesc si eu ceva, ca sa vedeti cat de periculos e stresul in timpul sarcinii.

Un cuplu, el si ea, la al doilea copil, undeva peste 33-34 de ani. Totul bine si frumos, rezultatul la triplutest iese un pic anormal... doctorita le zice ca, datorita varstei etc, de-aia a iesit un pic anormal, dar sa nu-si faca griji, bebele e ok.
Se duc linistiti la ecografia de trim.II, la 22 de saptamani. Acolo nimeresc peste un bloc de gheata de doctorita. Ii spun si ei problema cu triplutest, si nici nu au apucat sa ii explice ce le-a zis doctorul ca ea: "ati facut aminocenteza"? pai nu, ca uitati, doctorul a zis ca nu e nevoie....
"ce tampenie, ce aberatie, ce dracu ati asteptat pana acum, acum e prea tarziu!" si numai faze d-astea.
La masuratori NU A REIESIT NIMIC ANORMAL. Totul era perfect, insa ea continua sa ii certe pe un ton nu prea profesional ca de ce n-au facut amniocenteza.
Ies de la eco ea plangand in urma certurilor doctoritei, el foarte nehotarat...daca nu a iesit nimic in neregula, de ce insista doctorita cu amniocenteza?!
Cert e ca ei i-a sadit samanata in creier ca ceva e in neregula, ca trebuia sa faca amniocenteza, iar timp de o saptamana a plans incontinuu si s-a dat de ceasul mortii, ca daca acum e prea tarziu.
Si.. ce sa vezi... dupa o sapt de la ecografie, sarcina oprita in evolutie. Nimeni nu a putut sa explice de ce, dar doctorita care urmarea sarcina i-a spus ca e posibil sa fie de la stressul foarte mare in care traia.
Si eu ma gandesc la fel, prea s-au potrivit...

Fetelor, prin urmare - nu va mai stresati.

Imi pare foarte rau pentru cazurile descrise de voi, nici nu vreau sa incerc sa ma pun in locul mamicilor...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Neata fetelor

azi bebelul meu are 15 saptamni implinite e foarte ciudat ce se petrece cu mine cu fiecare zi care trece , imi tot spun ca nu ma atasez de el pana dupa amniocenteza dar nu prea reusesc...sper sa nu ziceti ca sunt nebuna

Ireth- sa sti ca si eu am probleme cu ametelile cu caldura cu transpiratie si ma ia asa din senin ...medicul zice ca poate fi si de la tensiune ca am tensiunea mica ...

cu hainele eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni din aia cu burtica si sus e pe elastic care il pot largi in functie de cum creste burtica..pana da caldura sa ma intind la rochii cred ca ma descurc cu aia.
gogoshika- imi pare foarte rau de prietena ta si stiu ce simti si eu am prietena care ia murit bebelul la 38 sapt..e ingrozitor ....

15+

Bebe mare. O sa fie ff bun rezultatul la amio, daca chiar esti hotarata sa faci, asa ca poti sa iti iubesti linistita bebeu.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

felicitari cereline pentru rezultatele bune

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Neata fetele!Vin si eu cu vesti bune;mi au venit rezultatele la TT si au iesit fara nici un risc;In privinta kg stau bine,am pus doar ce am dat jos in primele 4luni,dar de acum sa vedem ca am o foameee de 3zile;

19

Felicitari pt rezultat. Pupam burtica.

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gogoshika10

Nu se arata o sarcina cu probleme. Nu stiu exact ce s-a intamplat abia am aflat... Stiu doar ca era foarte micuta in bazin, fiind scunda si slabuta si ii tot spuneam sa-si ceara concedii medicale ca sa se mai menajeze (lucra in ture de 12 ore, facea naveta, lucra si noaptea...), iar acum era in concediu de odihna, ca doctorita ei i-a raspuns ceva de genul: draga, sarcina este o situatie normala, nu este o boala! si nu a vrut sa auda de medical...
Sa ne pazeasca Dumnezeu
Mi-e teama sa o sun, acum este la spital si nu vrea sa se stie inca la serviciu...asa ca deocamdata tot ce pot sa fac este sa ma rog pentru ea.

Cristina G.
15+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

cine stie ce s-a intamplat, oricum sarcina cu gemeni necesita o atentie mai deosebita. Dar si dr. de familie........fara cuvinte

Mergi la inceput

vai ireth si cand ma gandesc ca eu am mancat stres pe paine la servici in primele 2 luni, si nu numai .........ma apuca frigurile . Numai de-aia astept cu nerabdare sa stau acasica, dealtfel sunt foarte activa, dar gandul ca stresul de aici imi poate afecta bebelu ma face sa-mi doresc sa treaca zilele cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Imi pare rau ce s-a intamplat cu gemenii.Nu exista nicio consolare pentru acea mamica. Nu exista durere mai matre.
Eu ieri am citit TOATA ZIUA de cazuri de sindrom Dowm, de cazuri de autism, de mamici care si-au pierdut bebelusii. Ma termina, nu mai sunt buna de nimic si plang in continuu. Il innebunesc pe sot apoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

uni medici parca ar fi masinarii , eu am si intrebat-o pe una ca a facut in facultate un pic de psihologie ca ma scotea din sarite zici ca era o moara stricata ...sunt efectiv care nu le pasa iti trosnesc asa in fata cam ce presupun ei....fara sa mai astepte analize ...sau fara sa iti explice despre ce e vorba.

cand avem 25 de ani si incercam deja de un an sa facem copii , noi am vrut copil imediat dupa ce ne-am casatorit, am mers la medic sa vad care e problema si mi-au gaist o rana pe col mi-au facut analize si biopsie si cand am mers dupa rezultat(si acum ii vad fata si ranjetul de pe buze medicului) imi spune in fata d-na aveti cancer ....am incremenit am inceput sa tremur si efectiv m-am blocat nu mai auzeam nu mai vedeam ....intr-un final am iesit de acolo cu hartiile alea in mana , eram si singura,( nu cred ca vreti sa stiti ce scenarii imi faceam in cap cum o sa ii zic sotului..mamei..ca o sa mor) am ajuns acasa i-am dat hartiile sotului care normal ca nu a intels mare lucru stia el ce inseamna carcinom in situ dar nu era sigur, a cautat repede pe net unde iar am gasit balarii infernale, eram asa socati amandoi incat nu puteam vb..el imi tot zicea ca o sa fie bine eu ma gandeam ca o sa mor...am tinut-o asa 2 zile pana am reusit sa mergem la un alt medic..
cand am intrat la el in cabinet eram asa de terminata incat nici nu am salutat am inceput sa plang si i-am dat hartiile...vreau sa va spun ca in 5 min omul ala a stiut si a reusit sa ma calmeze si sa ma convinga ca nu o sa mor.
intradevar era o displazie mare cu CinIII, mi-a explicat frumos ca e cancer in stadiul zero si se poate rezolva usor fara urmari si ca o sa pot face copii cati vreau eu dupa operatie.
asa ca am facut o conizatie am stat in spital o saptamna si se pare ca nu mai am nici o problema fac PN o data la 6 luni si sunt perfect ok.

asa ca sunt medici care chiar nu le pasa ca poti sa mori de spaima din ce iti spun ei si ca pt ei si pt mine nu e aceeasi chestie ce zic ei.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Inca nu am citit tot ce ati scris, dar vad ca se discuta de hainute. Eu mi+am luat o pereche de blugi de la kiabi. Blugi normali intra la fel pe mine, dar nu am nicio sansa sa ii inchid, nici pe aproape. Eu am burtica mare, zici ca sunt in 6 luni, dar la restul corpului sunt la fel. In rest mai port rochite tricotate cu colanti.
Au hainute frumusele la Sprider. Nu sunt de gravida insa pantalonii si fustele au o banda elastica f lejera si care se largeste mult. Acolo am vazut multe hainute dragute, care se potrivesc la burtici, fara sa fie urateniile alea care se gasesc deobicei pt gravide.

Sa nu va imaginati ca blugii mei de la kiabi sunt vreo frumusete.
Eu sunt f pretentioasa la haine, dar acum stau mai mult acasa, nici nu am nevoie de preamulte.

17+

Si eu sunt la fel , pot sa-mi trag blugii pe mine fara nici o problema la picior chiar imi sunt un pic largi dar la burtica imi sunt mici si ma deranjeaza foarte tare. Eu ieri adica 20 sapt si 4 zile mi-am cumparat prima pereche de blugi de gravide.
Am cautat tot orasul, sunt niste modele groaznice , dar pana la urma in ultimul magazin in care am fost am gasit o pereche de blugi conici cu marsupiu si mulati pe picior care sunt mai draguti asa ca i-am cumparat , dar mi s-au parut cam scumpi :(

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Ramyy....ce idiot de dr. , nici macar nu a fost diplomat , faceai Doamne fereste un soc de nu mai erai buna de nimic.

Ma bucur k acum esti bine

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput