Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Florina, si eu am aceeasi problema... adica la birou stau cu nasturele deschis la pantaloni, cateodata chiar si cu fermuarul deschis noroc ca suntem numai fete in birou si ma inteleg, ca au trecut si ele prin asa ceva.
La fel ca si tine, nu stiu ce sa fac... hainele par sa nu ma mai incap la burtica, insa nu sunt inca de haine de gravide. Vreau sa vina primavara, sa port rochite, sa renunt la pantaloni...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Buna dimineata
Si eu patesc la fel Florina la burtica nu mi ajung hainutele...sau care imi ajung le simt un pic stranse..inca nu port hainute de gravidute..astept si eu primavara sa port rochiteIreth si eu am patit ieri la fel..am fost in vizita la cineva in spital era foarte cald acolo si plus de asta am stat in picioare m au luat toate transpiratiile si nu stiam ce sa mai fac pt ca doamna la care am fost tocmai fusese operata de cancer la san si era mai tare ca mine...imi era rusine sa i spun ca mai am un pic si cad ..am inventat ceva repede si am iesit afara...uff foarte nasoala senzatie..te inteleg perfectai grija de tine..

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Multumesc de atentionari, tuturor!
Fetelor, legat de haine mi-am adus aminte ca undeva in martie, 3-5, ceva de genul, e BabyExpo la Romexpo... tineti-va banii pentru atunci, ca o sa aveti ce cumpara haine + accesorii pentru bebe + anul trecut in decembrie la un alt babyexpo s-au facut reduceri pentru cei care semnau acolo contracte pentru celule stem. Reduceri importante, nu asa...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fetelor, dar pe voi va vad trecute de 14s, iar eu sunt abia la 12+ si am probleme. Va spuneam ca am luat subit 1.5kg in 3 zile. De dimineata nu m-am mai cantarit, pur si simplu nu mi-a pasat. Dar nu stiu cum e conformatia mea, ca intotdeauna am pus pe fund si pe burta. Evident ca acum tot acolo-s, si abia imi vin pantalonii. Cu fustele stau mai bine, ca intotdeauna au fost mai largute.
_
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Buna burtici cu bebi sanatosi si frumosi.

Pt Ireth daca am retinut bine... Du-te la Kiabi, daca iti plac, au reduceri importante si-ti poti lua diverse, de graviduta sau doar usor mai maricele , largute , ca sa le poti purta si dupa aceea.

Eu mi-am luat 2 perechi de pantaloni si o rochita (care dupa spalare parca a devenit mai mica, ea, ca mie nu-mi vine inca sa cred ca am luat peste 8 kg).
Mie hainutele de bebei de acolo mi se par incantatoare.Inca nu am luat nimic, deh lipsa de banuti...dar voi lua cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata fetelor!
E clar, incep sa nu ma mai incapa hainele. Si intrebarea de baraj: la burtica atat de mica (arata ca si cand as fi balonata tot timpul), va luati haine de graviduta sau doar ceva mai largute care vor putea fi purtate dupa sarcina pana scapam de kg? Ma gandesc ca mai am putin de tot si intru in 4luni, si atunci am inteles ca incepe sa creasca burtica.

Si daca va luati haine de graviduta, de unde le luati? Magazine sau online?

Eu sunt mai inalta, am oricum probleme cu gasitul hainelor pe marimea mea, asa ca vreau sa fiu pregatita din timp pentru ponturi

12+

si eu sunt inalta si am probleme cu hainele, mai ales cu panatalonii. Cand eram gravi cu Eva am intrat prin diferite magazine cu haine pe gravide si ma pufnea plansul: ba erau ffff urate, ba erau ffff mici adica late dar scurte, ba erau extraordinar de scumpe.
Acum mi-a luat o prietena din Belgia cateva haine, o fusta de blugi, panataloni 3 sferturi si o rochita, cica f ieftine, la reduceri vreo 3 bluze mai am de la Eva, nu de gravida, dintr-alea baby-doll. Pentru la vara o sa mai vad

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

asa sunt si eu cu hainele, vechii pantaloni nu-mi mai vin la burtica iar cei de gravi imi sunt inca mari . Am profitat acum ca a fost mai cald si-am purtat mai mult fusta (tot de gravi dar cu bata pentru burtica mica) si sper din suflet sa se incalzeasca ca imediat nu-mi mai vine haina de iarna la burta si n-as vrea sa investesc mai ales ca nu stiu cum voi ramane.

bluze de gravi am primit de la o prietena, vreo 6 bucati, care-mi vor ajunge cand va fi burta mai mare si-n rest mai adaptez din mers sa nu cheltui prea multi bani mai ales ca apoi nu mai am ce face cu ele.

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu am o multime de haine tip baby doll

cum pantaloni de gravida sunt doar hidosi, o sa imi modific eu o pereche de blugi si una office, care imi vin bine pe picioare si fund, doar le tai betelia si cos burta din lycra si gata

mama de Carol (29.12.2008) si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Hellou, fete frumoase! bine v-am regasit! Dar ce vorbarete sunteti!...Eu nu prea pot sa tin pasul cu voi, ca am zile oribile la munca.
Cu hainutele eu inca n-am facut nimic desi doar vreo 2 perechi de pantaloni ma mai incap..., iar puloverele parca devin din ce in ce mai scurte, pe masura ce burtica mea e tot mai mare - chiar mi se pare uneori cam mare pt. varsta sarcinii... Poate e doar din cauza eternei balonari.

Fete dragi, sa aveti mare grija de voi si sa nu uitati nicicand ca viata minunata pe care o aduceti pe lume este mai importanta decat orice stress

Eu azi sunt un pic depresiva si foarte ingrijorata: tocmai am aflat ca o colega si prietena de-a mea, insarcinata in luna a 5-a si ceva zile, cu gemeni...a pierdut sarcina.... Dumnezeu sa o aiba in paza si sa o intareasca! Nu pot sa-mi iau gandul de la asta...

Cristina G.
15+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

mie mi-a trimis o prietena din germania pantaloni chiar draguti de la H&M, numai ca au bata foarte groasa iar mie-mi vor fi buni abia mai la vara-n colo si tare mi-e ca ori o sa fiarba burtica ori o sa port un sac .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput