Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Oauuuuu, voi deja faceti camera copilului? si eu ma gandeam ca sunt nebuna ca deja am 2 sertare (mari) de la comoda pline cu hainute

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 19 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

wow ce frumoase sunt camerele pentru bebelui, dar scumpe rau, pe bune acum.:)

lissa, da te cu ceva mentolat pe piele, nu cred ca e cazul sa te scarpini in halul asta ca faci leziuni de grataj care se pot infecta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

mi-am taiat unghiile

foarte frumoase idei,dar scumpppppe rau. noi n-am facut nimic special in camera Anei,doar patutul si un dulapior.

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Lissa ana, sau mai bine pune-ti sosete in maini cand te duci seara la culcare
Noi nu facem camera, vreau doar sa schimb dulapul cu haine care acum este plin cu hainele noastre. O sa vina un dulap mai mic pentru bebe, si asa va intra si un patut. Ramane inca in dormitor canapeaua unde voi dormi eu primele 2-3 luni.
Noi avem biroul in dormitorul bebe, nu stiu zau unde sa-l mut.

_
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ff frumos ariana.

fetelor, ma treceti si pe mine la listuta cu carucior albastru?

Felicitari Babyblue! Inca un baietel la noi in gasca, o sa se bata pe putinele fetite Cum esti, tot o ecografie saptamanal iti doresti sau te-ai mai linistit?

Vad ca discutati deja despre camera copilului. Cred ca pentru cele care vor sa obtina un pret mai bun sau sa nu se aglomereze in ultima luna este o decizie inteleapta. Eu abia dupa ce o sa miste bebele ma voi ocupa. Patut am decis sa caut la mana a doua, nu are ce sa fie f stricat la o piesa de mobilier atat de simpla. Bineinteles ca saltea si altele le voi cumpara noi. Incerc sa scad costurile acolo unde se poate, fara riscuri pt bebe.
Dar preturile pt mobilier nou sunt nesimtit de mari si nu merita o piesa care oricum trebuie donata repede. Comerciantii profita de starea de spirit, de exaltarea si fericirea viitorilor parinti care acum sunt mai vulnerabili si mai neatenti cu banii investiti in "minunea" lor. Asta e parerea mea.

Succes cu ideile de aranjat!

15+

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

wow limbaretelor,ce mult ati scris.
.....................
aaa: astept poze cu flacau istet si frumos ca am fata de dat

Lissa, nu ma prind de faza cu fata de dat: te referi la Ana sau ai aflat ceva noutati si ne dai subtil de stire???? Stiam ca vrei surpriza la nastere, si nici in lista nu ti s-a modificat statusul...
Deci???

http://lmtf.lilypie.com/OiVHm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la Ana

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele ! Eu asm scris aseara vreo 2 mesaje dar se pare ca nu au aparut !

Spusesem ca este fff frumoasa mobila Arianei , dar ca noi nu am facut nimic sepcial pt nici unul din copii, pt ca nu stam in casa noastra si nu putem da mobila oamenilor afara...cu toate ca daca as putea acum as lua-o si i-as da foc . Speram ca poate ne-om muta pana vine bebe si sa le aranjam si lor camera...dc nu, asta e.Ne adaptam

Despre mancaimi pe picioare si acnee. Si eu am din amandoua cate putin. De fapt acnee nu stiu sigur daca este sau nu, pt ca nu am avut niciodata . Eu am cateva cosulete (le zic bubite, pt ca nu arata mereu ca un cos),pe spate in partea superioara. Picioarele ma mananca si ele cateodata dar nu chiar asa cum spuneti voi.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

la Ana

Mama de Ana si 18+

pai se uita ana la "putoii" nostrii???

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza fetele, am tras o sperietura zdravana azi dimineata... si inca ma resimt
Eram in metrou, in picioare ca deh, nu mai sunt locuri, cand simt ca mi se face rau...asa, brusc. Primul meu gand a fost: aoleu, o sa vomit aici de fata cu toti oamenii astia! Imediat dupa insa mi-am dat seama ca nu e rau din ala cu greata, e altfel de rau... simteam ca nu imi mai ajunge aerul, am inceput sa gafai, aveam privirea incetosata si simteam cum ma scurg pe jos, nu ma puteam tine pe picioare... si in tot acest timp un val de caldura, de ma simteam la +45 de grade, ma sufocam efectiv de cald!
Noroc ca m-a vazut o tipa si mi-a cedat repede locul ei... am stat vreun minut pe scaun, tot gafaind, si cu capul intre maini...si cand ma uit la palmele mele - transpirate! eu care NU transpir! si la frunte la fel, numai boroboane de sudoare....
In fine, stand jos mi-am mai revenit, dar nici acum nu mi-e bine, nu stiu insa clar ce e. Nu e stare de greata, de voma, dar... pur si simplu nu pot sa pun punctul pe i.
Off, sper sa nu fie nimic grav! a mai patit cineva asa ceva?

14+

Mergi la inceput