Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Imi pare rau Zapic... dar de ce vroiau sa te tina in spital? posibil complicatii?

14+

Mergi la inceput

Vreau sa va pun si eu o intrebare legata de scaune auto, cine a mai avut: ce inseamna 0-13 kg? adica ma uit ca scaunele auto sunt pana la 13 kg (de ex), cam cat inseamna asta in luni?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

Fecian....frumos caruciorul ....si noi ne-am uitat la unul sambata aproape la fel ca cel pe care l-ai aratat.

Ireth......scaunul de la 0-13 kg ....merge pana la 1 an .....acum depinde cat de grasunel o sa fie bebe.

eu caruciorul am sa il cumpar 3 in 1 ....landou , scoica si sport, plus celelalte accesorii ,iar culoarea o sa fie una care sa mearga si la fetita si la baiat.........vream sa ii facem repede un fratior

13 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Vreau sa va pun si eu o intrebare legata de scaune auto, cine a mai avut: ce inseamna 0-13 kg? adica ma uit ca scaunele auto sunt pana la 13 kg (de ex), cam cat inseamna asta in luni?

14+

de obicei, scaunele auto sunt 0-9 kg (grupa 1), 9-18 kg (2), 18-36kg (3), sau combinatii, grupa 1+2, 2+3
13 kg corespunde pana pe la un an jumate-doi ani, dar asta variaza de la copil la copil. (unii sunt mai grasuti, altii nici la 2 ani n-au 13kg)
Oricum, pana la un an ar fi bine sa stea cu spatele la directia de mers

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Multam Ireth.Doreau sa-mi faca investigatii si analize, dar am plecat repejor cand am vazut ca m-au introdus intr-o camera cu vreo 6 paturi si 2 paciente . Cred ca dorea si dr. meu sa ma vada, ca-l sunasem si mi-a spus ca intra intr-o cezariana. Dar am evadat si-am dat o fuga in ikea, ca era mai aproape de spital decat casa mea.

In fine, azi sunt din nou obosita si la serviciu.....

Aveti idee la cate saptamani se poate intra in prenatal?Ca dr. mea de familie crede ca sint o elefantica si nasc la 24 de luni, dupa cum abordeaza problema..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Multam Ireth.Doreau sa-mi faca investigatii si analize, dar am plecat repejor cand am vazut ca m-au introdus intr-o camera cu vreo 6 paturi si 2 paciente . Cred ca dorea si dr. meu sa ma vada, ca-l sunasem si mi-a spus ca intra intr-o cezariana. Dar am evadat si-am dat o fuga in ikea, ca era mai aproape de spital decat casa mea.

In fine, azi sunt din nou obosita si la serviciu.....

Aveti idee la cate saptamani se poate intra in prenatal?Ca dr. mea de familie crede ca sint o elefantica si nasc la 24 de luni, dupa cum abordeaza problema..

Concediul este de 126 de zile din care 42 esti obligata sa le iei dupa nastere, deci maximul de zile pe care poti sa-l iei inainte este de 84 zile

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Hmmm... sa stea cu spatele la directia de mers? serios?
Eu am vazut ca in general se tin copii in spate, cu fata spre directia de mers. E gresit?
(asta in cazul in care nu gasim vreo mama iresponsabila sa tina copilul in brate IN FATA, si fara centura pe deaupra, am vazut cu ochii mei.... parinti inconstienti, ca altfel nu am cum sa le spun... )

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Zapic pe lancga cocediul post si pre natal mai poti sa-ti iei daca vrei zilele de concediu de odihna

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 20 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Fetele care au neintelegeri cu medicii de familie, printati legile care ne acord drepturi sau faceti adresa cu aspectele care va intereseaza la CAS sau OBSNAJ, care de cine apartine si cu printurile sau raspunsul de la ei la medicul de familie. ei isi pun interesul propriu inainte si nu drepturile voastre. E valabil si pt serviciu. Nu va lasati.

Eu sigur o sa cumpar acest cosulethttp://bebedesign.ro/cos-rachita.php, cel bej, fara baldachin

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Merci fetele.

Da, stiu de cele 126 din care obligatorii "dupa" sunt 42, eu am zis sa las 60, ceea ce ar insemna ca-mi raman 66 inainte, si cum eu am termenul pe 1 iulie, inteleg ca la sfirsitul lui aprilie ...sunt libera ca pasarea cerului. Cu minim 8 kg in plus, dar libera.......
Ma bag si eu in seama referitor la carucioare: eu as vrea sa iau unul second-hand, care sa aiba si landou si scoica si sa fie si sport. Il gasesc sub 10 milioane , pe cand daca-l achizitionez nou e peste 20.

Pup fete

Mergi la inceput