Strumfi si prichindei iul-aug2011(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Ariana, felicitari pentru fetita! Sa mai creasca si lista la carucioare roz.

fetelor, eu nu am dormit deloc azi-noapte. M-a chinuit o durere de stomac pe care inca o mai simt. Aseara la masa de fructe am baut un deget de vin rosu (de tara, curat). Cred ca aceasta combinatie m-a pui pe butuci. Acum ma bag la un ceai de busuioc, cica este astringent, poate mai strange din aciditatea aia.
_
12+

Eu ieri seara nu am dormit, pt ca pe la 10p.m, num -am putut abtine sa nu mananc o inghetata si m-a durut ficatul (cred) toata noaptea.
Azi noapte nu am putut dormi prea bine , pt ca am stat prea mult pe o parte si m-a durut soldul ingrozitor (dar nu ala pe care am stat,ci celalat).

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Dragi mamici, in lunile iulie-august,cand vom naste multe din noi, cum o sa ne tinem imbracati bebeii inprimele zile de viata? In costumase cu maneca scurta sau cu din acelea cu maneca lunga si cu pantalonasi in partea de jos?

Pe Anastasia o tineam cateodata numai in body, iar cateodata ii dadeam si pantalonasi. Cand ieseam afara, ii dadeam cu maneca scurta si pantalonasi, sau daca era mai racoare ii dadeam o bluzita subtirica cu maneca lunga.

Ariana felicitari pt fetita !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 19+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Felicitari Ariana pentru fetita
Fetelor, voi va ganditi deja in ce o sa tineti copilul? eu ma gandesc in ce o sa stau EU imbracata, ca o sa fie caldura mare... plus ca ma gandesc sa imi iau un ventilator pentru spital, ca am auzit ca inauntru vara e cancer de cald
Imi pare rau pentru burticile care au avut probleme cu somnul stiu cum e... trecem noi si peste asta.
Si eu am facut aseara o imprudenta, am papat niste carnati de la tara foaaarte buni, dar sarati... aoleu, cred ca am baut 5 litri de apa dupa aia. Va dati seama ca toata noaptea am facut ture toaleta-pat!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

In sfarsit am reusit si eu sa mai vin pe la voi. Multe probleme cu internari in spital de vreo 3 ori in ultima luna, acum sunt acasa si doctorul zice ca suntem spre bine. Nu va mai zic ce probleme am avut ca doar trebuie sa gandim pozitiv.
Eu nu-mi fac probleme de caldura ca la spitalul unde nasc eu vara mamicile au aer conditionat si copii sunt tinuti intr-un salon special daca este prea cald afara. Nu stiu cat de bine e ca suntem separati daca nu-mi convine pana la urma poate facem un efort financiar si luam o rezerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cum vi se pare?http://www.universultau.ro/products/562

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

buna fetele!Ariana felicitari pentru fetitaVa doresc wek placut! 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc fetelor pe toate fara exceptie

13 + ........ cu

Bebe