Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

* RHYNNA, habar nu am cand vin colaceii. Azi (vineri) vreau sa mai fac o ultima strigare, desi BlueNight a spus ca e ok si comanda toti cei 30, chiar daca nu ne strangem de 30 de bucati.
Eu ar trebui sa nasc... pe 15 sau 17. Dar nu e graba, cred. Sper. Ne intelegem intre noi, si asteptam.

* SIMO ce tare faza! Intai ai facut galerie, netam-nesam, de unde Tunde intreba de invitatii pt ziua lui Mario, si apoi a aparut asa frumos mesajul ca s-a nascut puiutul SONIA!
si IAAAAAR m-am emotionat, si iar bazai...

* LAURA_LUIZA, felicitari mami, sa fiti sanatosi si norocosi! Bun venit bebe EDUARD!

sa imi pun motatele aici, ca poate mi se sterge post-ul:

HAI SHERBI!!! HAI BEBE MARC!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 15.02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

tot eu
am fost fff inspirata sa postez pe bucatele, pt ca intre al 2-lea si al 3-lea (asta), mi-a picat netul...

mai am doua anunturi de facut si ma potolesc ca prea am vorbit de una singura pe-aici :

* PATRICIA, nici o grija, te-am trecut pe listuta.
revin azi pe dupa amiaza cu listuta completa, mai am cateva mamici care nu au mai raspuns la al doilea apel, asa ca vreau doar sa fac un check-up. dar rezolvam noi, ca e timp. important e sa nu ramana cineva pe dinafara.

* MAYANE, ce tare! m-am gandit ca tu esti, eu sunt mioapa si in ziua aia aveam oricum ochii-cerculete de la asteptat doua ore in holul ala -> asa ca mi-a fost nustiucum sa incep sa te trag de maneca sa te intreb daca esti "Mayane de pe forum"
dar i-am spus soatei, ca te stie cu numele de cod "tipa nascuta in aceeasi zi cu mine, cu acelasi doctor de pe acelasi forum"

azi e zi mareata pt noi, Flavia se intoarce la gradi dupa doua luni de stat acasa!
asa ca fug sa pregatesc toate cele si revin mai incolo cand va treziti si voi

va las o cafea si un platouas:

O ZI FRUMOASA TUTUROR PLINA DE VESTI BUNE!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 15.02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata si multumim de micul dejun ziki!

HAI SHERBI!NASTERE USOARA!!!
HAI MARC!!!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI TUNDE, MAMICA MAMICILOR!!!!!! BINE AI VENIT PE LUME PRINTESA FRUMOASA SONIA. MAMI A TA E ATAT DE FERICITA!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Incepem ziua cu o veste buna, deci...

FELICITARI, DOLORESS!! MAMA EROINA!! UITE CA NU E CUM VOR DOCTORII CI ASA CUM VREA DOMNUL! SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA TE BUCURI DE EL 100 DE ANI DE ACUM INCOLO!!

Si acum Buna dimineata!! Multumesc de cafea, Ziki!!

Ieri a fost ziua de dureri, ast-noapte la fel dar spre dimineata m-am linistit si acu sunt fresh ca o bombonica!
Stau cumintica ptr ca sunt singurica singurea pana maine...Mi-am pregatit cerealele si ma duc sa pap...Revin!
Deea,vad ca esti pe pozitii...ce ti-a spus la medic?

Si Sherbi e vedeta noastra azi, nu??

HAI, SHERBI!! NASTERE USOARA SI REFACERE RAPIDA!! TINEM PUMNII, MAMICO!!
HAI, MARC!! TE ASTEPTAM!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 38s+1z LUIZA

Mergi la inceput

Monika-eu am scris aseara 2 mesaje dar vad ca au disparut...

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Deci am fost si mi-am vazut mandra...e o grasunica...are 3160,placenta e gradul 2-3,lichidul e mai putin.Ea e cu capul fff jos(dar asta stiam) si dr a zis ca: "dornica sa ajunga la mami in brate" dar eu nu stiu daca sa cred sau nu.
Mi-a speriat sotul ca e baietel.
Pe la 10 ma duc la control.
Monika-iti scriu acum un pm.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Vio, nastere usoara!!!!!!!

scuzati ca dau buzna dar vroiam sa ii fac galerie lui Vio, avem baietii mari nascuti in aceeasi zi.

Restul mamicilor: nasteri usoare, bebei sanatosi si cat se poate de voiosi!!!!

Mergi la inceput

FELICITARI DOLORESS!!!BUN VENIT BEBE KEVIN!!!SA FII SANATOS,MANCACIOS,NECOLICIOS SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!!!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Ziki..n-ai somn? :))
Da..tare faza cu Tunde,am intrat repede sa ii bag si ei motzate la 3 dimineata..sa prinda si ea macar o pagina..am intrat la titlu sa scriu ''HAI TUNDE''....pe urma in doua ore la loc comanda..am intrat sa scriu ''felicitari tunde''..a fost emotionant.

Eii..ia uite cum mamicile noastre eroine,speriate de nasteri premature au nascut in aceiasi zi..super rapid,doi copilasi sanatosi.asta da minune.

FELICITARI DOLORESS!! SA FITI SANATOSI SI FERITICI!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput