Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Iubita_Mara, ai DPN azi!!!!! Ce faci, nu ne spui nimic???Sau ai deja bebele in brate????
Doloress, tu, mami?
MariaG, cum esti?

mami fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

HAI SHERBI!!!NASTERE USOARA!!!
HAI BEBE MARC!!!

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui sherbi

am revenit si eu de la control. daca nu nasc azi, am noroc. maine la 7 dimi internarea. colul sters definitiv, moale, dilatat...a zis dr. ca daca pune mana pe el, scot copilul in doi timpi si trei miscari. repaos total pana maine...a zis el. eu insa am programare la coafat, unghii. nu ma pot duce orisicum. sotul m-a intrebat daca ma filmeaza aia de ma aranjez asa.
sper sa nasc usor si repede.
asa ca...sa curga motzatele, va rog!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+4 zile marc ioan
AMR 1 ZILE
poftiti la poze noi

NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Noi raportam o noapte linistita, as spune chiar "normala". Pitica a adormit la 10, apoi s-a trezit la 2, 4 si 7. Dupa care am sforait amadoua pana la 11 (tind sa cred ca mai mult eu...). Acu doar ce a adormit din nou.
O sa iesim mai tarziu sa luam si o gura de aer.
Ce stiti de vreme, au anuntat ca se strica iar? E asa frumos ca e soare...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sherbi, nastere usoara iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

multumesc, fetelor de incurajari!

lucia, mersi pt. sfat. nu am de gand sa scot niciun leu pt. nimeni, insa eu am fost la dr. la spital si i-am cotizat la fiecare consultatie, iar tocmai acum la nastere sa ma fac ca ploua? adica, sigur va primi ceva din banii platiti de mine catre clinica? daca-si ia partea de acolo, atunci nu ma mai simt prost ca nu-i dau eu personal.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+4 zile marc ioan
maine nasc

poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Pt cand are timp cineva care stie sa modifice la listutza ..bebe e nascut pe 29 nu pe 30 la 23:47 , 45cm , apgar 9 ,2940g... ms
Ne laudam si noi cu 400 gr luate in 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

SHERBI, nu-ti mai face griji, asta e 100% politica spitalelor private - medicul primeste o parte din suma pe care o incaseaza ei de la tine.
Hai, curaj si nastere usoara!
Gandeste-te doar la bebe si nu-ti mai face tot felul de probleme!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

eu nu reusesc sa adun mai mult de 4 ore dormite pe noapte, iar ziua....ioc!
constat ca de fapt plange numai inainte de a face kk, dar plange rau...vreo 2 ore. Apoi face kk de umple 3 pampersi si se linisteste brusc. Asta se intampla cam de 2 ori ziua si o data seara, pe la 9.30. Astia sunt colicii?

Mergi la inceput

ziki, as vrea si eu un colacel dar nu stiu cum intru in posesia lui pentru ca sunt din Tulcea. Ai idee cum au procedat fetele dela odissea de noi-dec 2010?

Mergi la inceput