Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

FELICITARI DOLORESS!!!BUN VENIT KEVIN,BEBIC ASTEPTAT!!

BRAVO SHERBI!!SA NE TREIESTI MARC!!!

FELICITARI FETELOR,SA FITI FERICITE SI IMPLINITE!

Mai,ce nasteri fulger acu pe ultima sute de metri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Ziki, vad ca e gata lista. Super!!!
Simo Ochisorii tai: unu rosu , unu albastru...Lasa ca se vindeca incet. Nu e mare ulciorul, nu? E dureros?
Nu aveau vaccin?

mami fericita de Elena Alexandra

nu e mare ulciorul..e putin rosu acolo,dar doare ochiul rau cu totul.
de ala albastru nu mai zic..e o taietura mica,deocamdata nu si-a schimbat culoarea..sper totusi sa nu se invineteasca.

asa..vaccin nu am gasit nicaieri..acu a sunat sotu la toate farmaciile cunoscute..nu este pe nicaieri.

nu stiu ce sa fac. daca nu gasesc nici sapt viitoare,sa cumpar infanrix oare ?

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna!

In primul rand multi pupici si felicitari tuturor mamicilor care au nascut de cand nu am mai intrat eu pe forum!!! - si e ceva timp de atunci. Si cate un buchet mare de flori pentru ele si in special pentru cele mai proaspete, Doloress, Tunde si Violeta!

V-am mai citit cand am apucat, si din urma, dar nu chiar tot - asta e, am renuntat momentan sa mai incerc sa recuperez tot. Noi suntem bine, mancam mult, crestem. Ne mai chinuie burtica cateodata, dar suntem foarte cuminti si nu prea plangem - doar ne scremem rau de tot, de moare mami de mila.... Aveam ieri 4,2 kg si deja a trebuit sa abandonam primele hainute, ca nu ne mai vin. Si in dupa-amiaza asta, mami si tati curajosi pun fetita in masina si pleaca la munte, sa schieze tati, mami sa mai schimbe aerul si Diana sa se imprieteneasca cu un cavaler de 4 luni jumate . Va rugam sa ne tineti pumnii, sa fim cuminti si sa nu avem problemute in prima noastra mini vacanta.

Asa cum v-a zis Ziki, o sa fac eu comanda pt. colacei (incerc sa rezolv pana luni, ca am net si la munte - timp sa am!), va anunt cand e gata si cat a costat exact in lei (ca nu stiu la ce curs o sa se faca schimbul) - si apoi vedem cum facem sa ajunga banii la mine si colaceii la voi. Abia astept sa se plimbe picea prin cada mare, ca e innebunita dupa apa! Orice ar durea-o, orice problema ar avea, numai daca aude apa curgand la chiuveta si deja s-a calmat, nu mai zic de baita

Din ce am apucat sa mai citesc din urma, vreau sa va multumesc Carmen si Raluca pentru raspunsul legat de buricut (stiu ca a trecut mult timp, n-am apucat atunci sa intru sa va mai raspund), incurajate de voi am facut si noi prima baita chiar in seara respectiva si a fost foarte ok. Intre timp s-a oprit si sangerarea si nu mai avem probleme.

Pentru Roxx - imi pare tare, tare rau de pataniile voastre prin spitale si iti recomand Synevo ca si laborator - eu sunt foarte multumita de ei (am facut analize si la Medlife si nu se compara, zic eu). La Synevo am fost numai pe dr. Grozovici (nu stiu la alte centre cum e), e foarte civilizat si merge f repede recoltarea chiar daca pare f aglomerat (sunt 5 cabinete de recoltare si au sistem din acela cu bon de ordine), rezultatele le primesti pe mail si cu sms de instiintare si nici nu am avut vreo problema cu ei in cei 2 ani de cand apelez la ei.

Shines, multumesc ca te-ai gandit la mine si scuze ca nu am raspuns la apel, am citit mult mai tarziu(ai facut tu o listuta de prezenta acum ceva timp)

Fetele, chiar nu stiti pe nimeni care sa vrea laptele ala praf contra diareei? Expiraaaaa! Si imi pare tare rau de el. Daca nu va mai amintiti, era vorba de lapte praf Humana contra diareei (HN mit MCT), doua cutii care expira acum, la sfarsitul lui februarie. Si mai am doua care expira la sfarsitul lui aprilie. Le dau gratis. Le gasiti postate si la bazar, la anunturi umanitare, la categoria produse pentru alaptat.

Aaa, si am mai primit o crema din aceea Cocoa butter de la Palmers - ceva doritoare? Tot gratis, ca si eu am primit-o la fel.

Am vazut poze cu bebei numai unul si unul, ii pup pe toti, sa creasca mari si sanatosi. O sa mai pun si eu ceva poze, daca nu cumva se trezeste pitica intre timp.

Pupici tuturor si va povestim luni cum a fost la munte.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Eu acu am ajuns de la control si am facut-o de oaie...
M-a controlat,a zis ca totul e ok,am dilatatie 2 cm,dar la control am sangerat,mi-a zis doctorita sa nu ma sperii ca nu are nimic...ca o sa mai sangerez in decursul zilei de astazi.
Totul bine si frumos,am iesit eu de la ea si m-i sa facut rau de era sa lesin acolo.Va dati seama ca eu de rusine nu am zis nimanui ca imi e rau si stateam pe juma lesinata si curgeau apele de pe mine.
Mi-am sunat frumos sotul si a venit si m-a recuperat de acolo.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

felicitari dollores si sherbi
recuperare rapida si mult lapte

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Fetele, e adevarat ca Vigantolul trebuie aruncat dupa nu stiu cat timp de la deschidere? Si daca da, dupa cat timp? Am auzit ba ca dupa doua saptamani, ba ca dupa o luna ... In prospect nu scrie nimic de asa ceva, voi ce stiti?

Mergi la inceput

Anca..foarte tare ca mergeti la munte. bravo,tinem pumnii,dar sigur ii va placea,va lua aer curat,va papa bine si va rupe de somn nu are cum sa nu ii placa muntele daca parintilor le place(am vazut io din poze ca sunteti de-ai muntelui).
Mi-am adus aminte ca tot ziceai de lapte (din pacate copii nostri de pe-aci sunt constipati..nu kkciosi)..

am si eu doua folii de Cerazzete,anticonceptionale care se iau in timpul alaptarii..sunt noi si sigilate,daca le vrea cineva cu mare drag le dau,le tin degeaba acolo si voi ajunge sa le arunc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANCA, eu stiu ca la o luna de la deschidere

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Fetele, e adevarat ca Vigantolul trebuie aruncat dupa nu stiu cat timp de la deschidere? Si daca da, dupa cat timp? Am auzit ba ca dupa doua saptamani, ba ca dupa o luna ... In prospect nu scrie nimic de asa ceva, voi ce stiti?

da, e adevarat ca nu se tine mult.
eu stiu de 3 saptamani..pediatra mea a zis ca 4 saptamani.
ca sa fiu sigura il schimb la 3 saptamani si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

dupa o luna de la deschidere se va folosi alt flacon
pup

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput