Ian-Feb2011-Bv Tunde!Laura!Dolores!Sherbi (190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buun..daca nu vb singura,mai am ceva cu ce sa ma ''laud''
dupa ce ca ochiul stang il aveam putin rosu si inflamat din cauza ulciorului..dimineata l-am rezolvat si pe dreptul.
pe jumatate adormita,m-am ridicat de la chiuveta fix cu ochiul in coltul usii dulapiorului de sus..care era deschisa.
asa ca a dat sangele,e oleaca umflat..si imediat se face si vanat.
am pus repede gheata,dar cum eu am pielea ff sensibila..sa vezi distractie. si ma mai duc si la dr azi
dupa cum arat..sigur va zice lumea ca am luat-o pe coaja.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Ziki-vreau si eu un colacel.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Shines-bafta la plimbarea cu masina in 2...sunt sigura ca o sa ii placa tare mult lui Eduard si va sta cuminte.
sa treaca amandoi ochisorii.

Andreea 39+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

FELICITARI DOLORESS! COMOARA MICA, KEVIN SA ITI ADUCA NUMAI FERICIRE!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Taman ieri nu mi-a mers netul!!!
Imi pare atat de rau ca vin cu felicitarile atat de tarziu pentru mamicile noastre eroine.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

o doamne! SIMO, chiar, te duci cu ochii vineti o sa te opreasca dr sa te intrebe daca "siiigur" e totul in regula si daca va purtati bine cu copilul

De_ea, OK, notat :) am ajuns la 27. suuper!

Apropo, SIMO, mai vrei 2 colacei? sau s-a schimbat ceva?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 15.02

Mergi la inceput

Fetele, din pacate Regent contra gandacilor nu se mai gaseste. A fost retras de pe piata cand am intrat in UE. Cica era prea puternic si probabil au considerat ca se incalca drepturile gandacilor . Eu in vara am facut greseala sa primesc in casa pe unul de la deratizare. Dupa ce a dat ala cu solutie m-am umplut in asa hal de gandaci ca nu mai stiam ce sa fac. A dat sotul cu un tub intreg de Raid in bucatarie si au disparut. La farmacia veterinara mi-au dat Regesc, cica inlocuitorul Regentului, tot fiola care se dizolva, am dat si cu ala, dar tot am emotii mari ca primavara apar. Si eu am fobie de gandaci si acum, ca e si bebe voi face chiar si mai urat daca vad vreunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

o doamne! SIMO, chiar, te duci cu ochii vineti o sa te opreasca dr sa te intrebe daca "siiigur" e totul in regula si daca va purtati bine cu copilul

De_ea, OK, notat :) am ajuns la 27. suuper!

Apropo, SIMO, mai vrei 2 colacei? sau s-a schimbat ceva?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix
DPN: 15.02

Dap..vreau 2 colaci

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna, dragi mamici si burtici,

FELICITARI!!!! noilor mamici, sa aveti buburuze sanatoase, cuminti si fara colici, iar voi mamici dragi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic pentru bebei....

Noi suntem bine, doar ca timpul este cam limitat... copii, bucatarie, afara la plimbare si cam atat....

Raducu e un cumintel, il iubeste mult pe fratiorul lui mai mic, il pupa, il mangaie, daca plange ii spune "sssttt!!!", il tine de manuta, ne "ajuta" cand ii facem baita.... Multumesc la Dumnezeu ca nu este gelos pe Dragos, nici macar cand ma vede cu Dragos in brate si cere si el sa-l i-au in brate, ii explic ca el e baiat mare si mama are "buba" la burtica si nu poate sa-l ridice in brate....

Dragos e cumintel si el.... doarme destul de bine noaptea si asa ma odihnesc si eu.... papam si san si lapte praf, acuma incerc, poate reusesc sa-i scot laptele praf, beau la greu ceai de chimen si anason, sa vedem "rezultatul".... azi e prima zi in care, inca, nu i-am dat lapte praf....

gata, s-a trezit Dragos si nu mai este mult si se trezeste si Raducu...

va pup pe toate si toate buburuzele din dotare....

Nastere usoara, mamicilor care urmeaza....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + DRAGOS-ZIAN (10.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

asa.....in primul rand ZIKI, si eu vreau colacel. M/am trezit si eu ca nu prindeam nicicum mesajele referitoare la ele.

Noi suntem bine, azi noapte cu durerile de rigoare pe sub burtica, dureri care m/au tinut treaza. M/am hotarat luni ma duc la control si vedem ce face domnul COL.
38 fix

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput