Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, normal indemnizatia era 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni. Cand eram noi gravi s-a decis sa se reduca cu 15%, adica sa ajunga indemnizatia la 72.25% din media venitulor- asta e si suma ce am luat-o fiecare de cand am nascut si pana in 31 dec. In mod normal, dupa 31 dec trebuia sa se revina la acel 85%, dar s-a decis intre timp ca sin 1 ian 2011 alocatia sa fie 75% din media veniturilor pe ultimele 12 luni. Ceea ce pt noi inseamna o crestere de 2.75% , incepand din aceasta luna ( pt ca acum se plateste luna ian). Sper ca ai inteles. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
am priceput...eu a primit o suma care contine: indemnizatia pe 2 luni + indemnizatia pe 10 zile din a 3-1 luna + alocatia
luna asta o sa imi fie si mie mai clar ce si cum
eu primesc suma maxima care a ramas neschimbata...asa ca de asta eu sunt pe dinafara la subiect ca nu m-a interesat procentul
am o intrebare, eu ma uit pe homebank si intra o singura suma, asa primiti si voi? adica nu defalcat indemnizatie + alocatie
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana, asa e si la mine, o singura plata, ca le era greu sa scrie ce reprezinta. Suma maxima, zici??? Bravo! Inseamna ca la tine e de bine revenirea la munca (financiar vorbind) . Si eu sunt aproape de maxim, numai ca eu lucrez in vanzari si comisioanele s-au redus mult, stresul e mai mare si as lua la munca exact cat iau acum. Asa ca mai bine stau acasa
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
La multi ani
Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de grety_niku
Raducu Pufescu
Anastasia de Catalina
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
cris, cred ca Vladut doarme cuminte, ca te vad pe aici in forma
Isa mi s-a foit pe la 9 dimineata, asa ca am profitat si am luat-o din patut, pana ne-am facut toaleta s-a facut ora 10 si am papat fructe, cam 150 g. bine si-atat. si am fugit la plimbare, dar zadarnic i-am lasat la treapta de jos caruciorul, i se inchideau ochii dar apoi ii facea repede mari cat cepele. asa ca ne-am intors acasa, macar mai facem din treburile casei. dar dupa nici 5 min de ma urmarit prin bucatarie, a inceput sa miorlaie de somn, asa ca la ora 12.45 a luat somn. ar trebui sa-i ajunga pana la 14.30, daca nu se trezeste mai devreme. dupa ce papa, mai vedem. daca asa ii place programul, ne tinem de el. daca nu, pai o las sa doarma pana la 10.30 dimineata, macar stiu o treaba: mai lenevesc si eu dimineata o ora jumate in plus
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
Azi am fost la pediatru. Copilul se prezinta foarte bine. Are 8 kg si 70 cm. A luat cam mult 1 kg dar e bine la graficul de greutate.
Voi va plangeti ca ai vostri nu mananca iar eu ma plang ca al meu nu are limita
Daca ii dau 200 sau 250 atat mananca si nu ar intoarce capul daca as mai avea sa ii dau...
Deja i-am facut portii de 120-150 grame caci nu vreau sa ii maresc stomacul doar din dorinta de al vedea ca manaca...
Ne-a spus asa
dimineata LM
la 10 fructe 200 gr
13 legume 200 gr si pot inroduce si carnita si apoi treptat si galbenus de ou
17 iaurt si branza de vaci
20 laptic
...si tzitzi intre mese sau cand mai cere el
A spus ca trebuie sa ii dau 5 mese dar...noi ne culcam pe la 22.30-23 asa ca nu am cum sa nu ii dau si atunci laptic, deci,...vom avea 6 mese...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
paula_m spune:
Cand iesiti afara si bbii nu dorm, stau cuminti in carucior?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
lauri_ca spune:
multumesc pt. sfaturi. Para mancam zilnic de cand cu pb. si nici o schimbare. O sa incerc cu prune uscate . Oare magiunul bio fara zahar de la Topoloveni o fi ok pt. bebici?
btz_ovi spune:
LAURICA si noi avem aceeasi problema.
Mancam zilnic prune si pere insa nimic.Am dat Duphalac,insa face mai usor numai pe durata tratamentului.
Astazi am pus supozitor si l-a dat afara in clipa urmatoare,insa astazi a facut cat de cat.
Deja nu mai stiu la ce sa apelez,termometru no way,supozitorul nu.
Socrul meu mi-a spus mai demult ca aceeasi problema a avut cu sotul,deci tind sa cred ca l-a mostenit.
Aaa,mi-am adus aminte ca i-am dat si ceai de musetele,tot in speranta ca il va ajuta,insa nici cu acesta nu avem un rezultat mai bun.
Ma intreb daca marul constipa,sau legumele din supica?
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
IULIANA felicitari pt vestile bune.Pupam grasunelul frumos.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010