Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 10
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Rody, cred ca asa urasti uscatorul de par!!! Dar cum de ai ajuns sa-l folosesti asa des? |
of da!! eu il urasc!! dar cum ea doarme bine si pe sot nu-l deranjeaza, stau cu ochii pe pereti si ma gandesc la cate-n luna si-n stele in zumzetul ala... pai am ajuns sa-l folosesc asa des ca inainte pe post de somnifer mai era titi, acum de ex dupa mese nu mai vrea lapte, doar seara adoarme la titi, aia a mai ramas! si cum suzeta nu vrea, o ajunge asa o oboseala de la foiala in patut ca incepe sa planga. si daca o las mai mult sa oboseasca, se duce si somnul!! si cum apas pe butonul uscatorului, parca activez un buton si la Isa!! adorme pe loc!! in general il opresc dupa cateva minute ca nu se mai trezeste, dar are zile cand doarme asa de usor... si ma gandesc ca in curand o sa mi se arda ceva la el sigur, si-apoi va fi si mai mare distractia
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
tare faza cu feonul..nu am stiut de remediul acesta !
Maria adoarme cu suzeta in gurita si cu nasul in titi !
Alice_Elena spune:
cristina, eu de cand are Mara 2 saptamani o tot car prin vizite :)) cand la constanta, la maicamea, cand la medgidia la soacramea, cand la soacramea cealalta.. cand la nasii nostri, cand la ai ei..
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ramonavlas spune:
Am un copil...de stiam ca asa va fi la casa, ma mutam de cand am cumparat-o, nu mai asteptam nimik. Acum e afara, in fata geamului si face nani de o juma' de ora. Eu acum imi iau micul dejun, am pus o tocanitza dietetica la foc si imediat merg sa matur si sa spal pe jos ca am parchet alb in casa, deci zilnic tre sa il frec.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban voi fetelor, de unde luati chamomila? din farmacii? si parca am citit la voi chamomila si inca ceva..9H...????? is nestiutoare la capitolul homeopate... ma gandesc sa incep sa-i dau si eu.... Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004) |
de la un helpnet care are si homeopate; nu toate farmaciile au homeopate si nu toate helpnet-urile.
toate astea homeopate au in coada un numar si ch; asta arata cat sunt de concentrate
tu trebuie sa zici numele "medicamentului " si numarul ch, adica chamonila 9CH
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro [ Iuliana, ai reusit sa pacalesti raceala? cum esti? Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Da ..am pacalit raceala ..Am baut multe ceaiuri cu lamaie si am luat paracetamol la 6 ore ...Plus ca am stat cu masca pe fata si am alaptat mai mult ca de obicei ca ma gandeam ca ii dau strumfului anticorpi si poate trece si ceva paracetamol la el prin laptic. Vad ca el e neatis si sper sa ramana asa.
Multumesc ca te gandesti la mine
Defapt tu te gandesti la noi toate Asa ca iti trimit multe multe
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
ilinca79 spune:
Buna dimineata delfinariu,
noi am avut o noapte cu treziri de papa din 3 in 3 ore, ca si acum 3-4 luni Si toata saptamana asta, in jur de 10 seara urla prin somn, de trebuie sa-l trezesc sa ne jucam ca sa se linisteasca...nu stiu care e motivul.
crispro, ca de obicei esti o draguta cum te gandesti tu la toata lumea. Da, e mult mai bine sotul, aseara m-a si primit inapoi in dormitor Ne pregatim pentru petrecere, azi vin si socrii pe week-end.
Rodi, ce noapte ati avut si voi, parca se bebelusesc copiii astia pe zi ce trece.
Alice, multu', caut pe net modelul
Roxana, bietul Theo, speram sa iasa bine analizele si sa pape cu pofta noul laptic.
Meniu Victor azi:
mic dejun: ananas la mana , piure de ananas cu mango si cereale
pranz: cartoful copt de ieri , cu unt si branzica
Merg sa dau mancare copilului si apoi ma apuc de tiramisu si tortul de cioco in trei culori ce l-a facut si Bumblebee. Daca imi ies bine, normal ca va servesc si pe voi
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ochidut spune:
Mai am de recuperat din urma dar plecam la munte si cine stie cand mai apuc sa intru, asa ca pana atunci va mai zic una alta.
Michelle, ce fata acrobata ai!
Legat de operatie pe mine nu ma doare si ma duc si la asal, dar depinde de la un organism la altul. Cu toatea astea la mine nu cred ca o sa se faca niciodata o dunga frumoasa, aproape invizibila. Cand m-am operat de endometrioza m-a jenat o anumita vreme si apoi cand am ramas insarcinata aveam mereu probleme la chillot sau pantaloni cu talie joasa, ma deranja taietura. La inceput a fost mai frumoasa ca aspect si apoi s- a facut rosie iar inainte sa raman insarcinata se estompase putin intr-un colt. Doctorul suparat, mia zis ca e posibil sa fie si pielea mea de vina, modul in care organismul se reface si deabia astepta sa ma taie din nou sa isi ouna ambitia sa imi faca taietura frumoasa, ca poate de data asta se vindeca mai frumos. S-a chinuit o gramada in operatie si a prins-o tare frumos, toata lumea o admira atunci si la vreo cateva luni dupa cezariana. Acum e iar rosie, cum era si cealalta. Cand m-oi duce la control, cred ca se ia cu mainile de cap, glumesete cu mine, ca e pielea rea pe mine sau o sa-mi zica sa mai fac unul, sa mai incercam odata sa facem cusatura perfecta.
Ooana, Racusor, eu nu lucrez intr-o corporatie mare, insa cu toate acestea colaboratorii mei din diferite categorii si domenii ma privesc ciudat. Unul din sefi mereu cand ma suna imi zice “ce faci mama eroina”, adica oarecum la misto/ironic, ca stau acasa dar am pretentii si sa muncesc. Altul, tot din categoria sefi, cu care merg la un meeting saptamana trecuta, se uita la mine oarecum cu compatmire si imi zice “mai, ce faci tu? Te-ai facut housewife” CE?????? Asta in conditiile in care el ma suna cu nu stiu cate intrebari, nu ma intreaba niciodata daca pot vorbi, chiar si daca o aude pe Larisa plangand, stie ca sunt singura cu ea, cand imi cere sa ii fac vreun act sau cine stie ce, intotdeauna le vrea acum sau chiar ieri daca e posibil. Si da, toti stiu ca mai am si pensiunea, unde tot eu fac rezervari, oferte…..etc etc. Si in conditiile astea, tot housewife sunt!!!!! Asta doar asa, ca daca nu iesi din casa sa te duci la birou, housewife esti. Chiar si prietenii multi gandesc asa.
E tare greu cu bona, nu ma pot adapta inca. Deocamdata e si mai greu decat cand eram singura, ca stau si mai stresata sa vad ce ii face, ce zice, cum reactioneaza……etc etc. Toata saptamana m-am invartit ca o bezmetica, nici treaba de serviciu nu mi-am facut-o ca lumea, nici pt pensiune si parca nici de copil nu m-am ocupat. Parca am fost intr-un fel de paralizie, provocata de invadarea spatiului meu de catre bona, incapabila sa reactionez si sa imi adun gandurile. Inca trec de la o stare la alta, cand imi zic ca e o femeie cumsecade, ca stie multe si ca e bine ca ma ajuta, cand simt ca nu mai pot respira cu ea, ca ce cauta un strain in casa mea, cu copilul meu. Cand imi spun ca nu imi pot forma inca o opinie ca si ea e om, si e la inceput, si mai are si ea emotii si poate stres si ca oricum daca e sa ma gandesc “procedural” a facut absolut totul bine legat de masa, igiena, scos afara, culcat………; cand imi spun ca parca nu imi place de ea, ca parca are ceva fals, ca parca i se pare greu cu Larisa ca e un copil mic si ea se obisnuise cu unul mai mare si parca cateodata imi da senzatia ca se poarta doar asa intr-un anumit fel doar cand sunt de fata sau doar asa de complezenta, ca asa trebuie, ca la un interviu.
In concluzie e mare haos in capul meu, chiar imi vine sa plang, zau daca nu. Nu stiu ce sa fac
Am vazut ca mai aveti probeleme cu somnul si programul, si la noi sau cam dereglat, nu stiu ce e cu ea. Si de 2 zile se trezeste la 6.45 si nu mai vrea sa adorama decat la 11 dupa masa de fructe!!! Nu stiu ce are, nici cand era bebe nu se trezea asa cu noaptea in cap. De culcat se culca la aceeasi ora seara, am incercat 2 variante: una sa ii dau sa manace seara si culcarea cu o jumate de ora mai tarziu si a doua incercare iam dat si ceva cereale in lapte (ca m-am gandit ca poate se trezeste de foame). Nici una nu a functionat....... treb sa mai gandesc......
Mai o varianta, sa nu o mai las sa doarma atata dupamiaza, ca se culca la 5 si ceva si se trezeste pe la 7 si, dar la 8 deja casca si ii e fomica, asa ca bagam baia si mancarica, in mod normal baia la 8 mancarica la 8.30 si imediat adormit. Nu imi explic cum daca doarme atata, aproape 2 ore seara, cum de casca si se poate culca la loc intr-o ora.
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Ceai?Doar sa il injectez in tita si sa-l transform in lapte. Iar eu nu cred ca un ceai poate inlocui o masa de lapte.Eventual ii umple stomacelul,dar dupa o ora se trezeste de foame. Si in plus sa stau sa dau cu lingurita noaptea,chioara de somn..mai bine bagam titi.Si Paul nici nu suporta ceaiul,parca i-as da cianura Mc de sfat scumpa :*,dar din pacate trebuie sa gasesc o alta solutie. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
noi cu suzeta am scapat de trezirea pe care o avea noaptea
o prietena care alapta mi-a zis ca dupa ce i-a dat cereale fetitei la ora 20, ea nu s-a mai trezit noaptea
trebuie sa gasesti care e smecheria...prin incercari succesive
Matei - luna a 7-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
btz_ovi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
noi cu suzeta am scapat de trezirea pe care o avea noaptea o prietena care alapta mi-a zis ca dupa ce i-a dat cereale fetitei la ora 20, ea nu s-a mai trezit noaptea trebuie sa gasesti care e smecheria...prin incercari succesive Matei - luna a 7-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Si eu i-as da cereale insa el cum joaca la categoria grea nu as vrea sa il ingras.Oricum cine il vede nu ar spune ca are atatea kg,practic e oase si piele,insa daca este luat in brate rupe spatele.Pana si tatal meu,care e destul de masiv,s-a plans de greutatea lui si l-a dus de la etajul 3 pana la parter :))))
Asa ca diseara incercam varianta laptic cu biscuti,sper sa fie mai ok.
Mc draga :*
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010