Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzahai ca dau un ceai de iarna cu hibiscus,scortisoara si multa vitamina C ca sa va treaca durerea de cap....btw de ceai,am primit de ziua mea o cutiuta cu patru ghemotoace de flori uscate,cica-i ceai alb fiecare avand o semnificatie:noroc,fericire,iubire,etc...in momentul in care le pui in apa fierbinte se fac niste flori superbe...iar ceaiul este delicios...mandra a zis ca stia ca le am cu chimia dar sa fac asa magie nu se astepta
Vivia da' ati mancat ceva ce nu v-a priit sau ati pescuit vreun virus?insanatosire grabnica la toti....ca sa le faci gratis io zic sa te programezi de pe acum cam peste vreo 3 luni
Mitzu insanatosire grabnica tatalui tautinem pumnii sa fie ok.
Bunny interesant program aveti...eu recunosc ca atata timp cat mandrulitza inca mai doarme cate 2 ore la pranz si uneori se trezeste la ora 17 mi-ar fi imposibil sa o culc asa devreme...
Corina tinem pumnii ca rezultatul la ecografia Evei sa fie bun....pupicei si vacanta placuta fetelor.
hai sa avem o zi buna...io azi ma lupt cu niste energii negative care imi ataca pc-urileieri mi-a murit laptopul de acasa azi vad ca-mi fac figuri pc-ul de la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Corina, pumnii stransi si pt voi
Sanatati la toata trupa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata

Trimis email -Monica si corianai- sper sa va placa ...mie una mi-a placut in special am o carte exact pe tema asata si ma tot uit pe ea din cind in cind.

Stiu ca vi se pare ciudat cit de devreme se culca copii aici - dar ei stau la scoala de la 9-3.15 in fiecare zi - si in special in clasa de receptie mai mult se joaca. Si cred ca cel mai importanta e ca aici copii dupa scoala merg la activiati sport, muzica . Temele sunt mai nimic. De ex A are sapt asta 15 cuvinte 'spelling' si sa faca 5 propozitii cu ele, de citit 2carticele de obicei 80-100pg dar cu desene , scris mare ....si vineri mai vine cu o foaie a4 de complectat la mate. Atit. Nu pagini intregi de copiat, exersat - asta fac in clasa.
In afara de citit - pe care ei pun mare baza in fiecare seara 20min ... nrestul sunt teme de 5min . Deci au timp si sa se joace, si sa mearga la sport si sa luam masa impreuna .
Si am reusit incet inct sa-l conving ce bine e sa isi invete cuvintele in timpulsapt incit wk-end-ul sa fie liber . Si functioneza .

O zi buna si cu soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Multumesc frumos Marina!
Ma gandeam daca in vacanta de vara aveti acelasi program?!
(noi incercam sa pastram acelasi program tot anul)

Ioana, eu sunt amatoare de ceaiuri, suna frumos...
Mariuca bea ceai?!

Corina, vacanta placuta fetelor.
Te imbolnavesc de inima doctorii astia ...de abia luni te suna pentru rezultat?!

A trecut durerea de cap, a ramas o lene majora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adela nu te panica...poate antibioticul dat nu "ataca" bacteria implicata ..poate trebuie schimbat antibioticul..facuta asociere de 2 antibiotice...dar o hemocultura in febra le-a dat in cap sa faca?Dar o cultura din sputa?Dar o proba din lichid s-a luat? Adica au facut punctie pleurala?
Dar vsh . proteina C ,fosfataza alcalina si fibrinogenul cum sunt? atatia de dar...Cum sa faca direct CT???Ct unde? ca asa pot fi anumite afectiuni care au ca efecte secundare febra pneumonia si pleurezia.....ilogic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mani ce au vrut fetele? ..ca eu am citit pe sarite ..recunosc:(
Eu nu l-as culca pe Luca mai devreme de ora 10..hai 9.30...eu cand mai stau cu el? Cand mai petrecem timp impreuna? Daca parintii lucreaza..si vin cand se culca copilul..timp in familie mai ramane doar in we...trist...Cum mai sunteti voi??
Corina tinem pumnii sa fie bine!!! Ai terminat renovarea..
Carmen pe unde umbli?
Robi ai luat ceva?

am si eu niste poze de la casa..revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, abia astept pozele
Mani, ce bine suna ce povestesti tu acolo. As vrea si eu asa sistem aici
Roberta, pumnii stransi, azi mergeti la dentist ???
Ca si noi mergem la a doua plombare. Am iarasi stomacul in gat , am luat inca un ponei Magichi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Baietii mei sunt in drum spre dentist, eu nu pot pleca acum...

Olivia, mi-a trecut capul cu Nurofen luat cu cafea.
M-am enervat aseara, am fost la o aniversare la care a fost si nepotul meu, adus racit bocna intr-o locuinta in care era un bebelus, plus comportamentul lui pe masura educatiei, ce sa va mai spun...
Vineri am o zi grea acasa cu pericolul public intre multi alti invitati mari si mici.

Ioana, e super ceaiul, am avut si eu o floricica! Si da, mami face magie, asa trebuie sa stie copiii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna

Mitzu, sanatate tatalui tau; bine zicea Olivia ca nu i-au prea facut analize complete in spital. Un RMN poate ar fi si ala mai bun decat CT, zic si eu...
Olivia- ma bucur ca ati scapat cu bine si rapid toti 3 de viroza la burtici...analize cum Dumnezeu ca medic sa nu--ti faci gratis? nu mi-am imaginat ca pana si medicii au probleme din astea de a gasi gratuitate la un serviciu in care lucreaza...mare nebunie e in tara asta
Olivia- iti multumim in grup de aici, ca datorita ideii tale ajunge si Dea sa termine un sandwich jumate cu almette, rosii si cotlet ardelenesc de la alpin, ii place foarte mult produsul asta. De cate ori o vad ca mananca o felie de paine intreaga si ea, ma gandesc la tine, sa stii :)
Corina- nu cred ca dr a vazut ceva ingrijorator la Eva, doar respecta protocolul probabil, si transmite rezultatele medicului ce a facut trimiterea ca sa ti le transmita el..
Daria- bafta in continuare cu securizarea dintisorilor

Azi Dea a calcat pe o mica piese lego si si-a ranit talpa, pt ca evident umbla desculta in casa iarna, iar vara in sosete neaparat...Am ajuns aproape pe fundul sticlei de Debridat, mai am de vreun deget, oare sa ii mai dau in continuare? scaunele au devenit mai regulate si chiar daca nu s-a modificat consistenta lor foarte mult macar incidenta chinurilor a mai scazut. Au mai fost 2 ocazii cand a plans ingrijorata dar la ea cred ca pe ea o apuca panica si teama deja cand nu poate face instant. Dani isi ia o revista si se instaleaza la baie, uneori in 2 minute e afara, alteori sta si 7-8-10 minute, dar nu se sperie, zice ca se concentreaza f bine citind. Uneori imi zice ca a stat atat ca vroia sa termine pagina, dar treaba pt care se dusese la baie o terminase deja demult...Insa nu e de mirare, el mananca ciorbe, supe, bea apa suficienta, mananca fructe cu coaja, nu face nazuri la mancare cum face buburuza mica care mananca precum o buburuza si pe alese.

Eu nu stiu cum fac dar iar m-am ales cu un junghi intre coaste, pe lateral, incat pana si cand sughit mi se taie respiratia de durere, noaptea in pat nu pot sa stau pe partea cu junghiul, evident orice respiratie profunda se traduce cu un junghi dureros asa ca am ajuns sa respir superficial, ceea ce ma oboseste. Si nu stiu de ce ma aleg cu asa ceva si cum sa scap de problema, ma gandesc ca am ridicat ceva greu cum am facut curatenie, nu stiu...

Ma duc sa le dau ceva de mancare copiilor, mai vroiam sa zic ceva dar am uitat,

o seara linistita sa avem cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia,

I-au facut analize de sange in spital, chiar la inceput cand febra era mare, dintre cele de sange probabil pe toate pe care le-ai spus. Adevarul e ca nu stiu cum au iesit, ca doar mama a fost sa vb cu doctorul si el nu i-a spus explicit rezultatul la analize (iar tatalui meu nici atat nu i-au spus cum i-au iesit analizele). I-au facut in timpul asta doua radiografii (la prima i-au zis ca e pneumonie cu pleurezie, iar dupa a doua i-au spus mamei mele treaba asta cu CT-ul. Or fi vazut ceva pe a doua radiografie...nu stiu). In plus i-au facut si punctie si au scos lichid (clar). Nu stiu inca rezultatul astuia. Cultura din sputa din cate stiu, nu i-au facut.

CT la plamani desigur, sa vada cum sunt. Eu tot sper sa nu mai faca febra si sa aflam ca nu mai e nevoie de CT-ul asta.

Pe de alta parte, stii cum sunt doctorii cu pacientii din spital , nu se apuca sa detalieze cu ei rezultatul la analize. De asta m-am si speriat, ca probabil a vazut el ceva in toate aceste investigatii, asa incat a avansat ideea CT-ului. Nu stiu...Asteptam aceste 2-3 zile sa vedem.

Mergi la inceput