Copilasi de Iulie-August 2004 * 66

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, frumoase poze, mai ales ultima "avem spatiu";))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

m-am delectat si eu cu poze ieri si azi, si tare mi-au placut copilasii, Luca, Giulia de februarie, Matei si parca am mai vizionat un copilas, dar am lapsus, oricum toti sunt magnifici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, eu inca nu am mobila de bucatarie, dar m-am obisnuit sa spal vase in baie :)

Carmen, m-am gandit la tine si la bucuriile vietii la casa cand am pus poze de la zapada ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, sanatate multa lui Matei, chiar ma gindeam la voi, cum a fost uichendul !! Am vazut si pozele, aratati minunat toti, poza cu "avem spatiu" mi-a placut si mie tare mult !!
Noi stem ok, cred ca am depasit faza critica, a fost si nenea doctorul pediatru azi sa il vada pe Andrei si toate lucrurile sint bune !

Later edit - am gasit si citeva poze, nu am multe, poate vreti sa ne vedeti si un filmuletz cu gizmoul si joaca lui de zi cu zi ! Le gasiti aici https://picasaweb.google.com/alicesiandrei/Februarie2011#5576525395868206834
si aici www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc.

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ionwww.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=030MMTwBfEc

Mergi la inceput

Vazut Gizmo, mama ce ochi are!!! Dar ce de Gormiti :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

oau, da, colectie de colectie are Andreiash ochi albastri...ce inalt e deja !

si la noi in floare sunt colectiile, de personaje, de tot felul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
ma scuzati dar pana lunea viitoare pe 7 martie o sa intru cam pe sponci, am un eveniment de pregatit.
Alice heheh ador pozele cu Andrei cand isi arata gormitii si mighty beanzii, simt si eu ca nu e singurul Patrick cu cate 50 din fiecare
Robi ai fost delicioasa cu spalatul vaselor in baie
Lia e mai ok Deea cu iesitul afara? cand va mai duceti la dentist?
va pupez, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

'Neatza! Dau un ceai cu lamaie multa :)

Vine Craciunul...e o zapada la noi si un trafic de am facut 6 km de acasa la serviciu in 45 de minute.
Singura care se bucura e catzelusa noastra, i-am dat drumul dimineata si sarea ca un ied prin zapada :)

Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si la noi e iarna cu zapada.
Va pup, revin ca am belele.
Vazut aseara Gizmo si frumos si si cuminte

Intrebare: ce sa da la varicela pt febra ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Dap, colectiile sint in floare la noi, daca nu gormiti, atunci xenoxi (uel, macar pastia i-am terminat , am scapat de one pain in the ***), sau beanz ... eh, copilul sa fie fericit, ca mai e putintel si incepe scoala si apoi pa-pa joaca lejera !!
Daria, Andrei cind a avut varicela a primit panadol si nurofen ... mie medicul mi-a dat tot astea, desi eu pe net am citit ca ibuprofenul nu ar fi indicat, dar am citit dupa ce il luasem deja (era ibalgin) ... si am supravietuit ! Da' cine are varicela ???
Si la noi e iarna de iarna, frig, zapada si vint, daca nu m-am saturat de vremea asta nashpa, zau asa !! Si colac peste pupaza a racit si Florin, ca urmare a incursiunii de duminica de la Galati !
O zi linistita cu sanatate tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput