ANEXITA

ANEXITA | Autor: CARLA44

Link direct la acest mesaj

BUNA SANT NOUA PE FORUM.AS VREA SA STIU DACA AVETI UN TRATAMENT PENTRU ANEXITA?MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CARLA44

BUNA SANT NOUA PE FORUM.AS VREA SA STIU DACA AVETI UN TRATAMENT PENTRU ANEXITA?MULTUMESC

Mergi la un medic ginecolog ,nu te trata cerand sfaturi astfel. Este vorba de corpul tau iar o anexita netratata corespunzator poate duce la foarte multe complicatii .

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CARLA44 spune:

AM FOST LA GINECOLOG DAR TRATAMENTUL CE L-AM FACUT NU DA REZULTATE.POATE DACA STITI CEVA NATURIST?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CARLA44

AM FOST LA GINECOLOG DAR TRATAMENTUL CE L-AM FACUT NU DA REZULTATE.POATE DACA STITI CEVA NATURIST?

Carla, anexita nu se vindeca in scurt timp , eu iti spun din propria-mi experienta , a durat destul de mult, in plus trebuie sa te ingrijesti , frigul iti este cel mai mare dusman!
Daca totusi nu esti multumita de tratamentul prescris de medicul la care ai fost ,mergi la un altul!
Tratament naturist: http://www.doctoracasa.ro/anexita-tratamente-naturiste.html , cu toate ca eu sunt cam sceptica din fire , nu prea cred ca se poate vindeca total anexita doar cu un tratament naturist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Poti face un tratament naturist dupa unul clasic,recomandat de ginecolog.Din experienta mea trece greu anexita si poate recidiva oricand,oricum fa -ti o programere din nou la medic,e cel mai in masura sa iti recomande un tratament care sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Carla din proprie experienta iti pot spune ca trebuie sa ceri pararea mai multor specilaisti.Eu am facut o mare greseala am fost doar la un singur doctor si acum am si chisturi pe ovare care nu sunt deloc mici si multe probleme ce au ca rezultat lipsa mea de experienta.Acum tu faci cum crezi tu,eu iti doresc insanatosire grabnica si sa ne auzim sanatoase

Mergi la inceput

Sigur,asta e o idee f buna,mergi la un alt medic.Dar sa ii spui de primul tratament.Multe paciente se jeneaza sa spuna ca au fost la altcineva,dar e perfect normal sa ai o a doua opinie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Sau poti sa mergi la acelasi medic si sa-i spui: am tinut tratamentul dar nu mi-a trecut. Ce sugerati sa fac in continuare? (poate iti schimba tratamentul sau ti-l prelungeste)

Anexita e o boala serioasa care trebuie tratata serios (banuiesc ca ai facut analize si s-a determinat cu ce germen e boala), altfel poate duce la complicatii si infertilitate.

Naturiste poti folosi ca ajutvant, dar de baza trebuie sa fie tratamentul medical, asta e parerea mea.

Mergi la inceput

Nu cred ca merg in acelasi timp!Mie mi-a zis homeopatul ca daca iau antibiotic ,mai bine astept sa termin tratamentul apoi sa iau ce-mi daduse el.Plus sa evit tot ce contine mentol-pasta de dinti sau guma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CARLA44 spune:

multumesc mult pentru sfaturi.o sa ma programez la un alt ginecolog sa vad si o alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Carla, ce tratament ti-a fost prescris?

Mergi la inceput