**Buburuze de 2009 in actiune(6)**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

deja am nervi rau este al 4 lea mesaj daca il mai sterge ary sii pea asta in patut si sa urle pana se cuminteste ca soacramea a reusit sa o transforme intr-o razgaiata,

piky nu m-am suparat pe voi, doar ca nu mia trecut prin cap sa se supere careva de vocabularul meu la adresa soacramii,avand in vedere ca nu era pt nimeni de aici, in fine da are problemme grave de comportament si nu poate fi schimbata , si am ajuns la concluzia ca oricate cuvinte urate as spuine despre ea nu o pot descrie... da am nevoie de epilare pe faa ca daca il las mai mult de o luna sunt ai rau c un barbat pe fata din cauzqa ovarelor polichistice

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

azi toata ziua mi sa zbatut ochiu chiar ma gandeam peste ce dau si aflai vestea a busit cez masina, multe nu stiu si sunt terminata, ca nu stiu ce se intampla si numai eu sunt de vina ca ma sunat si ary urla eu plangeam si a sitit si iam zis ce am patit si uite ce a iesit , si colac peste pupaza sa mai luat si soacramea de mine ca sa purtat cez urat cu ea si bla bla deale ei.

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Buna ziua..am ajuns si noi acasa.fata deja doarme,eu am facut un pic de curat si acu` ma odihnesc si eu.A fost super s-au jucat foarte frumos si pasnic s-au fugarit au dansat si au cantat,s-au dat in scarnciob si au bantuit prin curte,apoi am venit spre casa,ne-am oprit la billa sa iau ceva si am tras-o cu masinutele alea cos,iar cum am intrat pe usa....somn ca bolovanu`.Cand am dezbracat-o deja dormea lemn.Facea ea cateva figuri ca era rupta dar e foarte intelegatoare.Ma bucur ca pot sa plec cu ea,de acum in fiecare zi o sa fac o iesire cu fata.Maine mergem la un loc de joaca...sa mai vada si ea si alti copii,desi e super incantata de tot ce e nou.Si are un loc de unde vrea bomboane....ce mai,iar daca o duc sa probeze haine e cea mai fericita.Le ia si fuge la oglinda sa se vada......

Mady las` ca o sa fie bine....rugati-va la Dumnezeu.

va pup si mai vin io.....a,ieri ne-am innoit cu caciulita flu flu ca sa se potriveasca cu haina de blana..si o sa luam niste cizmulite cochete..am vazut ceva foarte sic si ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna ziua!
N-am avut deloc timp dimineata sa intru la cafea ca am avut de facut niste acte urgent ptr cineva ca venea garda,apoi a venit seful pe la mine pe la birou sa vorbim ceva si uite ca s-a facut amiaza.Eu savurez acum cafeaua no 2 asa ca va poftesc cara vreti sa beti cu mine .
Getik-imi pare tare rau de ce a patit Cez cu masina-tin pumnii sa nu fie nimic grav si stai linistita ca nu e vina ta.
Cris-ma rog la Dumnezeu sa fie bine tatal tau-si te rog insista sa respecte ce zic medicii adik fara tutun,sare sau ce au mai zis.
Ema-ma gandesc ca ati sarbatorit sf Valentin daca a fost sotul in concediu.
Picky-deci pe 25 martie vine printesuca-ma bucur atre mult ca e bine si ma trec fiorii cand povestesti cum se misca in burtica
Lavi-lasa baiatul in pace si nu mai fii paranoia.
Alic-parca tu intrebai de osteocare-eu i-am dat lui Andutu la 10 luni timp de 10 zile si i-am mai dat si la 1 an si 3 luni tot asa 10 zile.Noua ne-a recomandat pediatra sa facem aceasta profilaxie;si in afara de osteocare ne-a dat si fier in acelasi timp.
Mada-au iesit dintucii?Sper ca nu o mai supara pe Eva.Sa poarte sanatoasa ghetutele care sunt tare frumoase.

Nu mai stiu ce am citit........am vazut pozele de la Picky-niste frumosi copilasii si ce de jucarii aveau.....

Va pup!Revin

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Dintii se vad in gingie inca nu au spart dar durerea a fost cand au crescut in interior.E foarte linistita si vesela,cuminte si ascultatoare.M-am convins ca e rea doar cand o doare ceva.Altfel e de zahar.
Picky da` tu in fiecare zi faci curatenie?
Mai intra si tu pe aici...asa rar si scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

simino n-am sarbatorit ca e boland....de fapt acu e mai bine decat ieri.
iaca plouaaaaaaaaaaaaaaaa
ne-am plimbarisit putintel dar ne-am strans repede acasa ca se kkcise piticul si pampersi nu aveam si putzeaaaaaaaaaaa
geto care-i treaba cu tine?esti ok?

Mergi la inceput

ema incerc sa fiu dar nu mai am putere, cand zic ca este liniste iar se ia aia de mine, aiz dimineata spre exemplu sa luat de mine cum se poarta cez cu ea, asa ca nu am ce face astept sa plece sa ma lase in pace fara bani dar linistita,
fug sa hranesc fata darv mai revin ca cez vine tarziu este la iveco cu masina

ariciu a facut un anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Gata am revenit, am terminat treburile pe ziua de azi si sunt franta...acum a venit si sotul acasa si intra si el la treaba..
Afara a inceput sa ploua..urat, bine ca azi am reusit sa iesim apropae 2 ore in parc chiar daca nu prea am avut copii de joaca...asta e, a chinuit-o pe mami sa stea aplecata si sa-i faca forme in nisip ...

Ema, daca m-ai ajuta cu Stefi m-ai scapa de o problema mare si ti-as fi recunoscatoare o viata intreaga . Vorbim mai multe pe mess sa vedem cum vom proceda. Iti multumesc Na ca l-a ajutat cel de sus si i-a dat ce si-a dorit ..a vrut CM, a primit..sper sa va treaca repede racelala si Darius sa nu ia si el ...E las ca ti-am zis ca eu mi-as fi dorit sa fie oleaca mai slabuta ca ii fetita
Alic i-am scris si Laviniei ca eu am fost fotograful...da mi-am facut azi niste pozici in oglinda si o sa le scot sa le pun pe contul comun..asa o burtica la 34 sapt si sa vedeti cele 85 de kg ale mele
Getik acum am inteles de ce te epilezi pe fata..nu se gaseste un tratament ca doar e ceva hormonal,nu? Off din una in alta..si cum a lovit masina? a avut accident sau s-a stricat ceva la ea?! Sper ca sotul e ok ..asteptam vesti
Mada ma bucur ca fetele s-au simtit bine si s-au jucat frumos.. Apropo ca am uitat sa-ti raspund legat de intrebarea ta cu cercei. Eu i-am facut gauri in ureche prin octombrie-noiembrie anul trecut (luna nu o mai stiu exact). Am fost in Anvers la magazinele de bijuterii ale evreilor si am gasit unul care facea gauri la copii asa mici. I-a facut cu pistolul direct cu cercei medicinali. Mi-a zis sa-i las in urechiuse 3 luni apoi pot sa-i schimb cu ce cercei vreau eu. Trebuia cam 3 zile sa-i dezinfectez cu alcool locul ca nu cumva sa se infecteze. S-a inrosit putin zona dar i-a trecut dupa cateva ore. Stefi a plans, dar durere nu a fost, ci doar o mica intepatura. Acum am probleme cu ea ca nu vrea sa ma lasa sa-i dau jos si sa-i schimb cu cei de aur... dar nu o fortez...o sa incerc sa o iau cu binisorul ca nu cumva sa o terorizez cu asta . Aici belgeini fac gauri in urechi la fetite de la 4-5 ani, ca cica trebuie intai sa se formeze lobul urechii si sa nu cumva sa-i traumatizeze pe copii. Sper ca ti-am fost de folos
De luni casa a intrat in "santier in lucru" si se face foarte multa mizerie jos pe hol, pe scari din cauza ca se da tencuiala veche jos si da trebuie sa adun in fiecare zi...sa vezi cand va intra holul in lucru cum o sa fie ..de aceea si timpul meu e mai scurt acum......da trebuie sa trecem si prin asta...
Ema si pe unde v-ati plimbarit?! Pai ma mama nu ai lasat si tu copilul sa parfumeze locurile pe unde ati fost?
Simina vezi ca vreau is eu sa vad pozici cu Andu ... Asa e pe 25 se da startul la mami de doua printese...ma crezi ca incep sa fiu putin stresata de anestezie? de cum o sa se descurce sotul cu Stefi..nu ziua ci noaptea, ma gandesc si la Puca mica cum o sa reactioneze cand mami nu o sa fie 5-7 zile acasa ..si multe, multe ..acum stresul cel maire ii renovatul casei ... Ma bucur ca ti-au placut pozicile
Andreea pai bagal link-ul sa votam
Lavinia, Cris, Lali, Mady.. acum merg pe mail-ul comun sa vad tortul bengos
Adina, Alynta, Sorilea, Elena, Alexa, Anna (am uitat pe cineva?..sper ca nu..daca da..scuze ) ce mai faceti mamicilor, nu mai dati semne de viata?

Merg sa vad pozicile si revin

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Uite ca pe Dana am uitat-o ..;oricum stiu ca-i bagata in renovari ca si mine si are timpul limitat

Mada vazut pozicile cu Ema, tare scumpica este , da ce hartie a terorizat de a facut numai bucatele din ea Si ghetutele sunt frumoase
Cris tortul ii demential da poza cu Nato e si mai si...a vrut sa-i dea o limba inainte de al gusta .zicu si eu ca el..nu esti sanatoasa Da mai multe pozici nu ai?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 34+ o printesuca mai mica

AMR: 6 saptamani!!!

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor...

Va citesc cam pe diagonala ca nu am timp, asa ca nu va pot raspunde asa cum as vrea .

Picky sunt prin preajma, dar strumful meu cand ma vede ca sunt la calc. urla cat il tine gura, asa ca nu pot sta nici daca as vrea . Imi propun tot timpul sa intru dupa ce il culc, dar ma ia somnul si pe mn, asa ca o las pe a 2-a zi si tot asa.

Cris ce tort bengos ai facut tu acolo, ca vad ca toata lumea vb despre el? Cum pot sa-l vad si eu? Sanatate tatalui tau, si eu m-am ocupat vara trecuta cu pensionarea tatalui pe caz de boala si m-am chinuit si cu razvan dupa mn, ca nu aveam cu cine sa-l las

Va pup pe toate si sper sa pot intra mai des

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput