Cadouri deosebite pt. copiii vostri aduse din Ro?
Raspunsuri - Pagina 3
karula spune:
Norocosi copii!
Asa sunt clopotele, iar guguloaiele sunt... tot clopote. Si mai sunt variante individuale pe clopote si clopotele (nu musai pe sfoara).
Gainile mele "s-au" rupt (la al doilea copil...) din pacate, ca altfel acum le faceam o poza. Sunt haioseniile pe sfoara :)) Gainuse (doar ghicesti ca sunt oratanii) sunt fiecare in parte un saculet de panza viu colorata si ornamentata, umplut cu ceva tare, iar siragul in sine e compus din gainusa-margeleturi mici-marunte-negre-gainusa-margeleturi...clopotel de fonta. Stai, ca azi pana in seara ma invrednicesc sa le adun (ca se joaca cu ele asa, neinsiruite) si le pozez la gramada :))
Si pentru ca vreau tare sa mai iau si eu macar un sirag, as mai putea face asta: sa iau eu si sa i le dau cumva mamei tale, daca doar asta ar avea de luat de acolo si ar ajuta-o. Altfel, garantat te anunt de targ imediat ce primesc newsletteru' de la MTR.
Revin cu o poza, daca imi dai la schimb o adresa de mail
edit, ca am gasit o gainusa (cocosel) pe net, doar sa iti imaginezi tu siragul. iar ale mele sunt pe culori mai inchise combinate cu culori vii, imi par mai de impact decat cocosul din poza. cauti mai jos pe pagina: http://enacuisine.blogspot.com/2009_02_01_archive.html
Si aici: http://www.iarmaroque.com/Decorative-dolls/Exotic-Bird-Textile-doll.html Dar astea sunt mai papagali de soi, asa, alea de zic eu sunt gaini, deci mai prietenoase
ML spune:
Hi, hi, imi place cum mi-ai povestit.
Stai asa, nu cumpara, nu stiu nici macar daca ii dau viza mamei. Asa ca, dupa interviu o trimit la targuit, vorba ta.
M-am uitat si eu putin pe Net dupa ce am gasit clopotele si am dat peste niste papusele (poate ca erau marionete pe sfori...), am ochit o tiganca, hi, hi, sigur fata mea ar fi incantata. O fascineaza fustele lor colorate si povestile mele din Ro despre ei, ca pana acum nu i-a vazut la ochi , deci sunt un fel de eroi rebeli in imaginatia ei.
Cred ca inteleg acum cum arata siragurile (par perfecte pt. un copil), nu prea imi dau seama de marime... nu-s prea grele si incomode gainusele si clopoteii? Sau nu-s pt. gat, doar asa, de decorat pe la ferestre ?
Da, te rog, ar fi bine sa stiu cand vine targu', banuiesc ca ar trebui sa fie si unul de Pasti, nu?
Turta dulce as vrea, nu o lasa sa aduca mancariciuri aici, i le arunca. Mai sunt turte dulci cu oglinjoara in mijloc? Poate pe astea le-ar putea deghiza la vama, n-ai face americanu sa manance prajituri cu oglinzi in ele .
Dar de baieti cucuieti ceva mai aparte ai vazut pe la targ? Cum se face domle ca fetele astea iau mereu crema, pt. baietei nu mai ramane nimic .
Auziti, a vazut cineva papusele din acelea de plastic casant (fetita si baiat) cu magnet in cap care se tuca? Cam kitsch ele, eu abia asteptam in copilarie sa ma duc in vizita la matusa sa le pun sa se pupe .
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
karula spune:
Nu cumpar, evident, mi-a venit doar ideea asta, pentru ca sunt o impatimita a targurilor MTR, si sa stii tu ca nu mi-ar fi greu, la o adica...
Siragurile sunt fix de pus la geam (eu acolo il aveam), si azi m-am ambitionat si am reconditionat mai mult de jumatate din el. E foarte usor si "ergonomic", nu incomodeaza la transport. Clopotele de ceramica in schimb sunt evident mai grele si necesita si grija in plus sa nu se sparga.
Targuri sunt frecvent, dar de Pasti va fi mai mare si mai dotat. Iti dau PM imdediat ce aflu amanunte.
Cu fustele crete si banii impletiti in par, acu: a fost un targ in toamna in Cismigiu unde rudari si rudarese vindeau costume traditionale mai mari sau mai mici. Si accesorii... Erau scumpute, targuiala delicioasa si naucitoare :))
Te tin la curent.
ML spune:
Multumesc frumos, lasa sa se duca ea, alege ce-i place (mai multe vreau sa spun, nu numai siraguri).
Ah, deci am nimerit-o cu fereastra . Daca nu-mi gaseste/ia mama facem noi, poate cu pasarelele din pasla, mi-ai dat o idee...
Ei, nu ma asteptam sa faca targ rudarii. Sunt sigura ca, sa fi fost acolo cu fata, nu scapam fara o fusta colorata cumparata si cine mai stie ce. Ar fi putut s-o foloseasca inclusiv la scoala pentru parada, cand mai fac; nu stie lumile mai nimic de ei pe-aici, prin orasel .
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)