Infectii vaginale in sarcina

Infectii vaginale in sarcina | Autor: nelkke

Link direct la acest mesaj

Buna. As dori sa stiu daca a mai luat cineva Augmentin si ovule Macmiror in trim 2 de sarcina(25 de sapt). Mie mi-a recomandat dr acest tratament pentru e-coli descoperit in secretie vaginala (urocultura a iesit mereu ok). Din pacate pe prospectul de la Macmiror scria ca e contraindicat in sarcina asa ca am intrebat din nou dr daca e sigura ca macmiror nu afecteaza bebele: raspunsul a fost ca daca nu imi convine tratamentul ei sa nu il iau. No comment :(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

nu stiu raspunsul,dar pot sa iti zic ca nu e foarte frumos ce ti-a raspuns d-na doctor. Inainte de a face tratamentul as mai consulta un medic,sa fiu eu sigura mai ales ca ai budii.
Succes si nastere usoara.
AAA,schimbati doctorul

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Buna,

Da, eu am luat exact ce scrii tu, plus inca vreo doua tipuri de ovule, pt ca nu trecea deloc ce aveam, simptomele dispareau numai pe perioada tratamentului.

Nu a cauzat nicio problema copilului sau sarcinii, totul a decurs fara probleme pana la nastere, inclusiv.

Pot sa spun insa ca si cu aceste medicamente, si fara, tot la fel cred ca era. Mi-a spus si o asistenta la maternitate, cand m-a internat, ca trece dupa nastere. Si asa e, acum nu mai am deloc acele simptome (aveam iritatie, mancarimi, mi-a facut analizele si a iesit un pomelnic intreg de virusi si nu-mai-stiu-ce, de asta imi daduse acest tratament)

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Mai bine mai consulta inca un doctor.Aici sunt numai pareri.Daca Annnna a avut noroc asta nu inseamna ca la tine poate fi la fel.Mergi la alt doctor sa vezi ce spune.Si eventual la un homeopat.Si nu te mai duce la doctorita aia....face tagma de rusine.(nu ar fi ultima)

Mergi la inceput