Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna fetele!

Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand si pe la voi, atat cat ma lasa buburuza (da-s in urma rau, pe la jumatatea lui ianuarie) si as vrea sa va intreb doua chestii (sa ma iertati daca s-au discutat deja, v-am spus ca eu sunt mai in urma cu cititul):

KOKORINUSHA, ce tratament ti s-a recomandat pt e-coli? s-a rezolvat pana la urma, au iesit analizele ok?

SASHENKA, cat au costat ursitoarele de la teatrul Libelula?(apropo, si eu sunt la origini din Buftea, oare ne-om cunoaste la cat de mic e oraselul ala?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

au fost 700 ron - 4 ursitoare. eu stau in buftea dar sunt mutata aici doar de 3 ani...m-am saturat de dorobanti si am venit la aer curat

sugubina merci mult de info

fluturasha23 cura merge ff bine si sunt tare incantata.

andreea rochiata am vazut-o la pavilionul H...am fost cu mama sa-si ia ceva.

in rest eu astazi ma duc sa tai un mot la finul meu dar sunt fff suparata toti 3 puii sunt bolnavi. am fost ieri cu ei la doctor...iustin are rosu in gat si muci cu puroi, sasha la fel muci si puroi in gat, iar horea are bronsiolita . ma omoara cand ii vad asa

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Buna dimineata! Nu am apucat sa citesc din urma, sunt abia la pag. 8, dar vreau un raspuns de la voi si poate pana citesc din urma, imi raspunde cineva (Sugubina sau altcineva). Respectiv unde gasesc magazin DM, ca am drumuri de facut astazi si as vrea sa iau si eu. Azi mergem si la Cherubin Lily sa vedem lumanarile si sa comandam, eventual. Nasii s-au uitat pe site si au spus ca sunt de acord, dar sa alegem noi modelul, sa fie chiar pe gustul nostru. Si atunci am zis sa facem un drum acolo, sa nu ne pripim cu ce vedem pe net. Heidy, imi poti recomanda ceva sau sa ma indrumi cu privire la suport sau la lumanare, daca ai descoperit tu ceva, ca unele ar fi mai nu stiu cum decat altele...?

Cam atat! Multumesc pentru raspunsuri rapide, ca azi o luam din loc sa rezolvam mai multe. Va povestesc dupa ce am reusit, ca avem multe in plan. Pupici tuturor si un weekend frumoooos!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Elfica, ce sa zic, nu prea stiu ce sa iti recomand. Eu mi-am ales lumanarea intai din modelele pe care le au acolo (au lumanari fara scris, ornament etc) si m-am inspirat din modelele de acolo si am compus unul pentru finut. Daca te uiti pe site, poza 11 este lumanarea finutului (arata mai bine in realitate decat in poza ).

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

in rest eu astazi ma duc sa tai un mot la finul meu dar sunt fff suparata toti 3 puii sunt bolnavi. am fost ieri cu ei la doctor...iustin are rosu in gat si muci cu puroi, sasha la fel muci si puroi in gat, iar horea are bronsiolita . ma omoara cand ii vad asa

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Of, dragii de ei! Multa sanatate va doresc, nu-mi pot inchipui cum e cu toti 3 bolnaviori!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salutare

sugubina carutul e "ezact" ca al tau . aceeasi culoare. am facut comanda pe net ca in magazin nu aveau culoarea si ca sa imi faca o comanda mi-l dadeau cu 690 ron. asa ca io l-am luat cu 524 ron cu tot cu transport.

si am iesit ieri afara , am facut o plimbare de vreo jumatate de ora. am ajuns acasa la ora 17 , au mancat zuzele si s-au mai jucat si ca de obicei la 19,30 au adormit, si au dooooormit, de s-a facut 23,30 si nu se mai trezeau sa manance....
deci le-a priit plimbarea.

azi am chef sa fac ceva bun , o praji, sau niste saratele, dar nu stiu daca ma lasa teroristele

va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna fetele!

Mai trag si eu cu ochiul din cand in cand si pe la voi, atat cat ma lasa buburuza (da-s in urma rau, pe la jumatatea lui ianuarie) si as vrea sa va intreb doua chestii (sa ma iertati daca s-au discutat deja, v-am spus ca eu sunt mai in urma cu cititul):

KOKORINUSHA, ce tratament ti s-a recomandat pt e-coli? s-a rezolvat pana la urma, au iesit analizele ok?

SASHENKA, cat au costat ursitoarele de la teatrul Libelula?(apropo, si eu sunt la origini din Buftea, oare ne-om cunoaste la cat de mic e oraselul ala?)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

au fost 700 ron - 4 ursitoare. eu stau in buftea dar sunt mutata aici doar de 3 ani...m-am saturat de dorobanti si am venit la aer curat

sugubina merci mult de info

fluturasha23 cura merge ff bine si sunt tare incantata.

andreea rochiata am vazut-o la pavilionul H...am fost cu mama sa-si ia ceva.

Sanatate puilor tai, imi pare rau ca sunt bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Aditza, nu mai imi aduc aminte in cat timp a trecut . Poate intr-o luna sau mai putin.

Acum avem alta prolema cu pielicica. E f uscata si rosie si se crapa. ii dam cu o crema care cand ajuta cand nu prea si a inceput sa faca si f multe cojite pe capusor. Ii facem un tratament, dar nu dispare de tot. Sper sa treaca in cateva luni si sa nu aiba pielea urata cand mai creste.

Raluca cu Ioanna , Georgios si Nicholas

Raluca, si Toma avea pielea f f uscata pe manute si i-am dat cu crema de galbenele de la DM. iN 3 zile l-am rezolvat.

http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sashenka, draga de tine, iti doresc multa putere si rabdare si pupam pui bolnaviori sa le treaca repede.
Fetelor, vorbeati de ascuns colaceii : de unde ati cumparat "dispozitivele de ascuns grasimile "? As vrea si eu sa-mi iau asa ceva .
Weekend placut va doresc

http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Sashenka, saraca de tine(si de ei) ...multa putere iti doresc si sanatate multa puilor, sa le treaca repede...cum s-a manifestat bronsiolita la bb?
Noi azi am facut vaccinul de 2 luni, a plans rau de nu mai avea aer saracu'...acu doarme de 3 ore juma, anormal pt el...oare e de la vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sashenka, sanatate multa micutilor!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Neata, nu prea am mai intrat in ultimele zile, dar sunt la zi cu cititul. Noi raportam o perioada agitata si cam aglomerata. Bb are 5800 g (de la 2000g) si 61 cm (de la 47), deci mami multumita pana acum. In continuare papa exclusiv san cu precizarea ca seara tb neaaparat sa bagam inca 100 ml de la congelator. Fara aceasta completare nu adoarme spre disperarea mea pt ca nu mai am f mult laptic congelat si NU vreau sa-i dau LP.
Peste 2 sapt voi boteza o fetita, ocazie cu care in ultima sapt am devalizat cardul. I-am luat niste rochite superbe pt botez, pt dupa baita de a doua zi, un paltonas si un bolerou din blanita, trusou de botez, lumanare...toate de la Anne Bebe din Cocor. A mai zis cineva pe aici de magazinul asta parca. Este ffff misto si are de toate.
In plus, de cateva zile merg in fiecare zi la vacum. Astia sigur sunt bani aruncati avand in vedere ca rup frigiderul, inclusiv noaptea si bag ciocolata la greu. Felicitari fetelor care reusesc sa tina diete. Eu nu sunt capabila de asa ceva. Btw, mananc absolut orice chiar dc alaptez. Si fasole, varza, mazare, ceapa, usturoi, citrice, ciocolata, salata de vinete cu ceapa...ca tot zicea cineva de ele.....bb nu pare revoltat deloc

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Buna. Pot sa iti dau un sfat legat de lapticul de seara? Sper sa nu te superi pe mine, dar iti zic din proprie experienta, la mine a functionat. Dupa ce papa bebe masa de dinaintea mesei de seara (ultima), ia pompa si incearca sa te pompezi cate 5-10 minute la fiecare san (incearca cat rezisti tu, chiar daca nu iese laptic) si bea si o bere fara alcool. Incearca sa faci asta in fiecare zi, mai mult timp. Eu as pune pompa la fel si dupa masa de seara (stimularea sanului va duce la o productie mai ridicata).

Sper sa nu te superi, eu daca pun pompa o data sau de 2 ori intr-o zi, imi creste f mult productia de lapte si am observat ca se intampla a doua zi, la mesele la care am stimulat si cu pompa.

In alta ordine de idei.. sa ne pui si noua pozici, sa te vedem nasa si sa admiram rochitele.

Bineinteles ca NU ma supar!!!! Iti multumesc pt sugestie. O sa incerc sa ma mulg seara ca sa stimulez, desi am impresia ca problema lui e lenea, nu lipsa lapticului. Seara este mai obosit si prefera bibe, decat sa faca efortul sa suga de la san.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput