La France

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

se poate doar in cazul in care medicul care a urmarit nasterea are contract cu spitalul sa poata practica acolo

aici sunt ginecologi pe toate drumurile dar numai unii sunt si pe obstetrica asa ca daca nu practica si la o clinica slabe sanse sa nasti cu el

pe fata am nascut o cu medicul la care am fost toata sarcina iar pe baiat desi am fost la el am ales sa nasc la alt spital el nu a putut veni pt ca nu era angajat acolo asa ca am nascut cu moasa de serviciu si ginecologul de garda doar s a uitat la mine si a plecat ( era si de origine romana)
am fost foarte foarte multumita desi nu am fost urmarita de anestezistul spitalului respectiv cand am strigat dupa epidurala s au executat

acolo nu exista centre PMI? amicele mele acolo mergeau la consultatii gratuite la ginecolog si apoi la pediatru
au avut parte de analize si tt gratuit, morfofetala gratuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce inseamna PMI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Uite aici :http://vosdroits.service-public.fr/F17431.xhtml

Olim,ma mira faptul ca iti cer carte de sejour ca sa iti dea cartea vital! eu cunosc romani aici in franta,fara carte de sejour,dar care lucreaza cu contract( stiu ca nu e legal,dar daca patronul vrea) si au carte vital si asigurare de sanatate,au obtinut-o cu ultimele 3 fise de plata si cu buletinul romanesc!!

Si eu am fost urmarita in timpul sarcinii de catre o ginecoloaga la un cabinet privat,iar la 7 luni m-a trimis la maternitate! nu aveam probleme cu sarcina,deci am fost urmarita de catre o moasa in ultimele 2 luni,iar cind a fost sa nasc tot moasa s-a ocupat si medicul de garda! din pacate am avut cezariana in urgenta,dar asta e altceva! Dupa mine o moasa buna face mai mumlt decit un medic ( cu conditia sa nu fie nici o alta problema de sanatate,binenteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

oh scuze linkul Corinei e foarte bun nu tre sa mai explic prea multe trebuie sa gasesti un astfel de centru aproape de tine

Mergi la inceput

bonjour
ce liniste pe zona, unde ati disparut toate
sau v-am stresat asa tare cu intrebariel ca nu mai dati pe aici
va pe toate si va astept la o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Eu astept vacanta
ah, si soarele, ca nu prea e frumos

Mergi la inceput

gaby, si noi vrem soare, ne-am mutat din Bretagne in Pays de Loire, dar nu vad diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Olim, nici nu ma mira, cam peste tot e urat. Sper ca o sa avem weekendul de Assomption insorit am prevazut o escapada la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Eu astept vacanta

+1

cit despre soare, azi a fost pe la noi

Mergi la inceput

si la noi a fost soare azi
gaby,unde te duci in wekend?in Bretagnia is inchise azi 30 de plage din cauza algelor si daca pana maine mai apar le inchid si pe celelalte.
noi inca nu stim ce facem in wekend, nu am gasit nici un hotel ieftin pe plaja si aproape de noi, iar eu acuma nu ma simt in stare sa merg mult cu masina.

maine mergem sa ne vedem puiutu, si sa fac si dublu test
va

Mergi la inceput