La France
Raspunsuri - Pagina 12
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristinuk@ buna fetelor |
Buna vad ca cc si tu esti sudista..Gata a venit vara
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
cristinuk@ spune:
da a avenit vara ieri am fost pe plaja cu copiii din pacate celui mic nu i place deloc numai plange se simte instabil ca nu poate merge pe pietre noi locuim in Nice orasul meu de suflet e Antibes
cait spune:
Si al meu de suflet e Nisa.dar eu stau ceva mai departe in departamentul vecin.E drept ca plaja in Nisa nu e super cu pietre si asa destul de adanca imediat.Mie imi place cea din Menton dar e ceva mai departe.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
arcenciel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitzica Multumesc de raspunsuri.Dar mai am o intrebare-merita sa zburam la Bordeaux si sa mergem la Arachon sau mai bine ne caram la Nisa? Am cautat de am inebunit pe google dar nu m-am lamurit.Pentru plod unde ar fi apa calda,linistita,nu adinca.Si pentru parinti preferabil nu plaja superaglomerata.(stiu ca vreau cam mult). La Paris mai fusaram asa ca nu imi trebuie sa vad nimic in afara de un Monoprix(stiu sint culta rau!!!!). |
Eu prefer oceanul in Franta si Mediterana in Spania...
Oceanul insa in Landes sau in Tara bascilor, la Arcachon am fost nitel dezamagita... Dar daca e de ales.... tot la Ocean as merge, mai ales ca de la mine sunt 2 ore pana la ocean si vreo 3 pana la Mediterana... Apa e calda vara, am fost in iulie si am facut baie, era foarte buna; depinde insa si de curenti. Iar plaja.... sa tot fie, cu toata aglomeratia tot gasesti un petic de plaja pustiu... Din pacate insa nesupravegheat de salvamari.
O sa merg din nou in iunie anul asta, abia astept, numar zilele...
Nu mai zic ca saptamana trecuta, cu zilele minunate care au fost, imi imaginam plecand la servici ca nu ma opresc unde trebuie sa continui drumul pana la Léon...
pitzinuca spune:
dragele mele frantuzoaice,
vin la voi cu cateva intrebari
pe 1 iulie venim la paris la concert roger waters.
cu ocazia asta ne-am gandit sa luam si baietelul sa il ducem la disney.
1. sotul vrea sa venim cu masina, ce parere aveti? cum e circulatia prin paris, parcarile, etc?
2. nu am cu cine lasa copilul strict pe data de 1, cand e concertul, cateva ore. stiti, exista vreo agentie serioas#259; de babysittere, sa contractez pe cineva? ati putea sa imi dati vreun link?
3. cazare nu ne permitem decat la camping/casute. stiti care sunt mai bune? sau stiti pe cineva care ar vrea sa inchirieze mai ieftin pe perioada aceea? adica perioasa aproximativa 31 iunie 7 iulie.
va tare multumesc!
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
gabyv spune:
Buna,
Drumul pana in Fr poate fi ok, dar in Paris e infernal cu parcarile si circulatia. Cel putin asa mi se pare mie!
Parcarile pe strada mi se par scumpe, cam in jur de 1 eur pe jumatate de ora, poate si mai mult. (acum sper sa nu ma certe fetele, dar eu am parcat numai pe langa ambasada, turn si cartierul latin) Oricum e cam greu de gasit loc de parcare.
Dar puteti circula f bine si cu mijloacele in comun, care circula super des. Unde e concertul? La Bercy?
Cat despre campinguri in zona pariziana, eu nu stiu prea multe, dar Huttopia sunt ok. (au si piscina--unul mai aproape de Paris e cel din Versailles)
In rest nu stiu, nu am copii
pitzinuca spune:
Multumesc Gabi, da, la bercy e concertul. cam asa ma gandeam si eu ca sta situatia cu masinile/parcarile...
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Marox spune:
Pitzinuca, eu nu cunosc baby-sittere in Paris, iti dau link-ul asta, nu stiu cit e de serios: http://www.babysitting-paris.com/garde_enfants/annonces-garde-enfants/baby-sitter-sur-paris.html.
Pe situri de hoteluri am vazut ca propun citeodata servicii de "garde des enfants", poate si in camping??!
Inchirieri apartamente...ai incercat Homelidays?
delphin spune:
Pitzunica, nu ai tu o nepoata mai mare ca varsta, 12-13 ani pe care sa o luat cu voi? asa ai babysitter pt. copil.
De cazare, noi cand mergem la Paris si suntem cu masina, stam aici:
http://www.chateauvarennes.com/#, nu departe e si o statie de RER.
Sunt super amabili si e posibil sa gasesti si baby-sitter la ei. Daca nu face cineva din familie sigur te pot indruma spre cineva din sat.
Nu departe e si un parc pt. copii si esti la 35min. in masina de Disneyland. De acolo pana la tour Eifel am facut 30min. cu masina.