La France

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Marox, da, vanez Croix Rousse, sunt anunturi gramada la agentii, rare la particulari :( Multumesc pentru tot!

Mai sper ca in Lyon, fiind mare centru universitar, se vor elibera multe apartamente in iulie. Probabil cele mai multe studiouri sau T2, dar poate cresc sansele si pentru locuinte mai mari.
Orice idee va vine, sunt aici si notez tot.
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

aia de la ghiseul cu vie scolaire ma pune sa astept ca "ia ea legatura cu responsabilu si ne suna ei". Da, si io vreau sa vorbesc cu adjointa primarului da' e de negasit, cre ca lucreaza numai noaptea. D'aia ziceam ca pana la urma apelez la pistoane, o alta adjointa a primarului (care din pacate nu e la vie scolaire) e mama baietelului cu care am facut "garde partagée" pt alex. Daca nici aia nu ajunge la responsabilu de vie scolaire inseamna ca nici cu sarkozy nu ajungem s-o vedem la fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Doruletz, oi fi la primaria lu' Rachida? Ca poate adjointa o acompaniaza...mai un Strasbourg...mai un Bora-Bora...

Acu', mai in serios, io inteleg de ce ei nu se afoleaza. Daca oricum acorda toate derogatiile ca a ta, la ce sa mai piarda timpul intilnind parintii?! Iar vicea respectiva o avea si ea un serviciu in plus, nu stiu de la ce nr de locuitori fac din functia asta o ocupatie permanenta. La noi adjunctii lucreaza sau sint pensionari. Insa la "vie scolaire" o fi vreun sindrom aparte. Ca si noi avem tot o femeie, tot invizibila, careia i se filfiie regal, vine doar la sedintele de conseil municipal. Mai grav e ca e si la personal, si la finante . Oricum, intr-o comuna mica precum a noastra nu prea are importanta, baza e primarul. Desi si el...vai si amar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna,

Revin sa va spun ca am rezolvat cu vacanta. In prima faza este planuit sa mergem cu motaneul (am inchiriat un studio care accepta animale), dar e posibil sa il las acasa cu fratele meu, care ne face o vizita. Depinde daca nu se razgandeste
Ah si mergem in Bretagne.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

te asteptam cu drag in Bretagnem unde mai exact, paote ne vedem

Mergi la inceput

Cu mare placere
La Perros-Guirec
e departe de tine?

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Fetele din Franta,
Ma puteti ajuta cu sugestii?Venim in Paris in august pentru 4 zile si vrem sa ajungem undeva la ocean sa stam cu burta la soare.Avem in dotare copil de 6 ani.
Unde putem ajunge in timp relativ scurt,cu masina,la o plaja buna de copii;am inteles ca in Normandie e cam rece apa chiar si vara.Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

este destul de aproape , vreo 100 de km.
cand veniti, ca nu am fost atenta daca ai scris

Mergi la inceput

Prima sapt din sept...inca mai e mult... da anunt eu cand se apropie data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

Fetele din Franta,
Ma puteti ajuta cu sugestii?Venim in Paris in august pentru 4 zile si vrem sa ajungem undeva la ocean sa stam cu burta la soare.Avem in dotare copil de 6 ani.
Unde putem ajunge in timp relativ scurt,cu masina,la o plaja buna de copii;am inteles ca in Normandie e cam rece apa chiar si vara.Merci.

Pai daca stati numai 4 zile, e greu de spus unde sa va duceti aproape de Paris si sa nu fie in Normandie. In Nord Pas de Calais? dar si acolo ai aceleasi temperaturi ca si in Normandie.
Poti incerca totusi (ca e in august) si sa stati la un hotel cu piscina, in caz ca e prea rece marea.
Dar nu pot spune daca e rece sau nu, ca eu am facut baie, dar noi nu avem copil in dotare.
Dar daca e pt copii trebuie ales cu atentie, multe locuri au pietre in loc de nisip pe plaja.
Anul trecut in aug am mers timp de 2 sapt de la Côte d'opale, pana la Côte de Nacre si am facut baie peste tot.(cand era soare, ca au fost si nori multi)

Mergi la inceput