feedback 17 martie: MARTISOARE umanitare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

multumesc frumos ca m-ai lamurit si multumim pt actiune

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Vreau sa salut aceasta initiativa si sa va felicit pentru perseverenta de care dati dovada.
As vrea totusi, sa ridic o problema:
Cand a fost actiunea "Atinge o stea" am comandat si eu un set , de vreo 50 de lei. Am tot fost amanata,motivandu-se diverse si pana la urma am ramas fara setul respectiv, dar cu un mare gust amar:(

Poate, cu actiunea aceasta, nu o sa se mai intample asa, cu cei care vor sa ajute

Va urez mult succes si fonduri cat mi multe

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Alina multumim de subiect.

Multumim fetelor care au si facut comanda deja
Vad ca pe aici "vedeta" este bratara cu buburuze pentru fetite. Am facut vreo 5 pentru inceput. Insa fiindca sunt comenzi, mai facem. Fimo rosu si negru, avem

Alex_andra, ai dreptate Asa s-a intamplat anul trecut. Imi aduc aminte foarte bine de comanda ta. Stiu ca mi-am notat atunci sa iti fac setul, dar nu mai gasisem la momentul respectiv, materia prima ca sa il confectionez. Mea culpa...ca prinsa cu mii de treburi, nu am reusit sa te mai anunt ca nu am mai putut sa reproduc modelul pe care l-ai vrut atunci. Eu am tot sperat ca o sa reusesc sa il fac, pana la urma. Jur, ca din lipsa de materie prima, nu ai intrat in posesia lui, si nu din alte motive.
Iti multumim, pentru faptul ca doresti sa comanzi si anul acesta de la noi.

Orice comanda efectuata din "charity shop-ul" Asociatiei M.A.M.E., orice produs afisat pe site, este vandut in ideea de a strange o parte din fondurile necesare finalizarii proiectului pe care il avem acum in derulare, "reamenajarea si dotarea sectiei de pediatrie Fundeni".

Va multumim!

----------------------------------------------------------------
"Un bolnav de cancer, care din fericire acum, este in remisie totala si care isi foloseste orice resursa, in beneficiul altor bolnavi de cancer din Romania"

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)

Mergi la inceput

Sa nu ne lasati fara martisoare ca iese razboi
Marybell, spor la lucru Asteptam cu nerabdare coletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Mamagiuliei, Alex_andra, fetelor

eu pot sa va asigur ca fetele care se ocupa de confectionare (Mary si Bianca) fac cu multa implicare si responsabilitate aceasta treaba

Noi incercam ca toate comenzile sa fie onorate si ne dorim sa nu intampinam surprize neplacute si nedorite pe parcursul acestei actiuni.

Cu cat comenzile se fac din timp si nu pe ultima suta, cu atat sunt sanse mai mari sa se faca treaba pe indelete.

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

Martisoare UMANITARE

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Eu am zis pt ca am citit incidentul Alexandrei.
Si stiu ca multe baratarici vor pleca mai departe drept cadou si de asta agitatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alinuk as vrea si eu o confirmare a faptului ca totul este in regula iar destinatarul pachetului nu va fi nevoit sa mai achite nimic.

Suma achitata prin paypal ar tb sa acopere inclusiv ch. transport.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,

eu sper sa NU se fi inteles din mesajul alex_andrei, ca ea ne-ar fi dat vreun banut si noi nu i-am trimis comanda. Situatia a fost asa: ea a vrut un set anume, iar noi nu am reusit sa il mai reproducem din lipsa de materie prima.
Alex_andra, te rugam sa confirmi ca asa a fost. Nu ai ramas pagubita in vreun fel de Asociatia M.A.M.E.

Catalina2307 confirmam comanda ta. Au intrat banutzii trimisi pe paypal. Vom trimite maine (vineri) produsele, la adresa indicata de tine. Am inteles ideea. Va pleca pachetul fara a mai implica vreo taxa la destinatar.

Mamagiuliei am primit si comanda de la tine, pe care o confirmam. Este in lucru. O punem maine (vineri) la posta.

Roxanaz si la bratarile pe care noi le vindem, punem snur de martisor. Le impachetam, exact ca pe un martisor.

Mari_paun cred ca motivul pentru care nu ai reusit sa finalizezi comanda, este pentru ca nu ai comandat de minim 30 ron. Noi, ne-am gandit sa punem aceasta conditie la comenzi pentru a se justifica cheltuielile.

va pup si va multumim pentru implicare,

Mary
----------------------------
"Un bolnav de cancer, care din fericire acum, este in remisie totala si care isi foloseste orice resursa, in beneficiul altor bolnavi de cancer din Romania"

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sper ca nu s-a inteles gresit
Eu am solicitat o comanda, care, din motivele expuse mai sus, nu a putut fi onorata.
NU am platit-o, urma sa o platesc la primirea ei.

Sunt convinsa ca a fost un caz izolat si neintentionat.
Da, m-a deranjat atunci, mai ales ca nu am mai primtit niciun mesaj in acest sens, sa mi se aduca la cunostinta, dar a trecut, nu a fost un capat de tara.

Cum spuneam si in primul mesaj trimis de catre mine, eu salut aceasta initiativa si admir fetele pentru efortul depus
Nu este deloc usor ce fac ele, nici fizic si nici emotional

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

abia astept sa le primesc, multumim frumos !

Mergi la inceput